pondelok 11. augusta 2014

Essence- Wave goddess limitka

Ahojte :) Ja som vám síce písala na facebook, že tento článok bude koncom minulého týždňa, no nestihla som to. Veci mi dorazili domov v piatok, v sobotu som ich testovala a článok som sa chystala robiť v nedeľu, ale náhle som o druhej musela ísť do Viedne autom čo je 4 hodiny cesty odo mňa približne a potom ísť ešte aj domov, takže kým som došla bolo aj desať hodín, tak sa na mňa nehnevajte.

.

Tak tu môžete vidieť čo som si kúpila z tejto limitky ja. 
Som veľmi sklamaná, že už žltý lak na nechty nemali  :( lebo ten som veľmi chcela.
-3 linky
-2 laky na nechty
-2 balzamy
-farba na líčka
-tetovačky
-rozjasňovač
-2 tiene na oči (tie som bohužiaľ neodfotila lebo som ich nechala u kamarátky

Celá limitka wave goddess vyzerá v obchodoch takto. Ja som písala Essence na ich facebookovú stránku, či táto limitka dorazí aj k nám, ale bohužiaľ mi na to neodpísali. Je to letná limitka a všetky produkty na pleť sú veľmi lesklé, čo sa na leto úplne hodí.


Môžeme začať tieňmi na oči, stáli 2,29€ ks. Ja som si kúpila tú tmavomodrú a tú bledšiu modrú, pretože bohužiaľ už tú ružovú a najbledšiu modrú nemali. Tiene sú veľmi lesklé a vydržia naozaj dlho. Majú krémovú konzistenciu, ktorá je naozaj dobrá na leto, pretože na leto sa určite viac hodia výrazné lesklé tiene.

Cena je 1,79€. Laky z tejto limitky sú tiež veľmi lákavé najmä preto, pretože ak máte v lete opálenú pokožku, tak vám na nechtoch veľmi pekne vyniknú tieto výrazné farby. Ja som si kúpila tieto 2 laky, pretože iné už nemali.

Stál 2,49€. Farba na líčka dodáva tvári prirodzený červený vzhľad, čo sa taktiež hodí na leto.

Linky boli za 2,99€. Je veľmi dobré, že sú obojstranné, takže si viete spraviť hrubú, ale aj tenkú linku. 

Balzam na pery stál 2,29€ kus. Zanecháva pery hydratované a navysušuje ich. Čo sa týka sfarbenia na perách, tak ja mám prirodzene sýte červené pery, ale ak máte bledé pery, tak vám na nich veľmi pekne vynikne. 

Rozjasňovač stál 2,99€. Obsahuje veľmi veľa trblietok čo je super a môže sa použiť aj na dekolt, alebo inú časť tela, ktorú chcete aby sa vám leskla.

Tetovačky som už stihla vyskúšať, ale dlho nevydržali, čo som aj čakala. Ale odfotila som vám aj výsledok a myslím si, že keď ich máte prvý deň, tak sú veľmi pekné.





Vaše otázky

Rada nakupuješ veci z limitiek od Essence?
-Áno, pretože takto si viem aspoň každý mesiac s niečím výnimočným doplniť zbierku kozmetiky, pretože viem, že veci ktoré sú v limitkách by som si asi inak sama od seba nešla kúpiť do drogérie. 

Ak si nekúpim veci z limitovanej edície tak sa to už kúpiť nedá?
-Dajú sa kúpiť na internete. Navyše neviem či to je pravda, ale ja mám taký dojem, že niektoré veci čo dajú do limitky, sa dajú kúpiť aj bežne napríklad laky, balzamy, lesky.. len na nich nebude nápis z tej limitky a navyše veci z limitky sú drahšie.

Budeš spolupracovať aj s Essence firmou?
-Bohužiaľ Essence spolupráce neponúka. Existuje to však v zahraničí. Videla som blogy nemiek, ktorým dokonca posielajú celé limitky na testovanie, čo je super.











1 komentár: