sobota 5. septembra 2015

Letný DM Box- veľké sklamanie


Ahojte :) Znovu sa nám podarilo vyhrať DM box, tentokrát mne na čo som sa veľmi tešila, no ako ste si už aj z názvu článku mohli prečítať zostala som dosť sklamaná. A prečo? Ja by som si ani jeden z týchto produktov dobrovoľne nekúpila a myslím si že nabudúce (ak by sa mi podarilo vyhrať), tak radšej počkám na recenziu, aby som videla čo bude v boxe, pretože za tento som vyhodila zbytočne 5€.

Oproti minulému DM boxu, ktorý bol z príležitosti DM 20 rokov sa tento ani nedal porovnať. Taktiež ma sklamalo, že neobsahoval žiadnu dekoratívnu kozmetiku (v minulom bola špirála a lak). 

-balzam na vlasy od Pantene- táto značka nie je moja obľúbená, takže ma balzam nepotešil, no určite ho vyskúšam 
-Fa sprchový gél- nie je to taká vec, ktorú by som si bežne nekúpila, takže v boxe to nebolo nič nezvyčajné, no vonia príjemne a sprchové gély od Fa mám celkom rada
-Kefka na zuby- ja zostávam verná Curaprox, takže toto určite nevyužijem 
-Dezodorant- má hroznú vôňu a tú značku vôbec nepoznám, tiež úplne zbytočná vec do boxu
-Krém proti vráskam od Nivei- chvála bohu ešte som mladá na vrásky, takže toto putuje mamine


Tento box bol úplným sklamaním a nemyslím si že len pre mňa, ale pre väčšinu ľudí, ktorí ju vyhrali, takže vôbec nezúfajte ak ste nevyhrali, pretože ste o nič neprišli. A však ten človek alebo ľudia, ktorí tento box zostavovali nechápem na čo pri tom mysleli, pretože takto by box určite nemal vyzerať. Veď sa pozrite čo všetko sa nachádzalo v Českom DM boxe.. 



1 komentár: