piatok 25. marca 2016

Glossybox za marec 2016



Ahojte! Prinášam vám opäť nové marcové vydanie Glossyboxu. Neviem o čo sa box snaží, ale ak to bude takto pokračovať, tak si dokonca života nemusím kupovať nový sprcháč! Marcový box opäť nemá klasickú ružovú farbu, nesie sa vo fialovej a mal by byť s tematikov Veľkej noci, ale opäť si nie som istá či tému vystihli..



Box sa nesie vo veľmi zaujímavej fialovej farbe a bol veľmi ťažký, takže som bola veľmi zvedavá čo v ňom bude!



Lavera sprchový krém- Od tejto značky som ešte nič neskúšala, takže som rada, že vďaka boxu môžem opäť vyskúšať niečo nové. Tento sprchový krém je vegánsky a je na prírodnej báze. Hydratuje pokožku a udržuje ju vláčnu. To čo sľubuje znie veľmi zaujímavo, takže budem zvedavá aký bude keď ho vyskúšam a však netuším kedy to bude, pretože v poslednom čase v každom boxe je sprcháč, čomu vôbec nerozumiem.
-originálny produkt, cena: 3,49€

-417 vitamínový minerálový šampón na vlasy- Od tejto značky bol kondicionér v minulom boxe a som veľmi rada, že som ho ešte nepoužila, pretože teraz aspoň môžem tieto dva produkty použiť spolu. Tento šampón by mal byť vitamínovou bombou pre vlasy, mal by im dodať lesk, vyrovnať vlhkosť a obohatiť vlasy z minerálov z mŕtveho mora.
-originálny proudkt, cena: 24€


Note Lipgloss lesk na pery- Tento lesk by mal obsahovať argánový olej a kakaové maslo na vyživenie pier a taktiež vitamín E. Má jemné skoro až neviditeľné zafarbenie. Je bez parabénov a nie je testovaný na zvieratách. Ja lesky na pery nemám rada, takže poputuje niekomu inému, ale jeho zloženie je určite veľmi dobré a zaujimavé. 
-originálny produkt, cena: 14€

Luxie Beauty face brush- V boxe sa nachádzal taktiež veľmi zaujimavý štetec, ktorý ja budem využívať na kontúrovanie. Tento štetec sa mi veľmi hodí, pretože s takýmto tvarom ešte žiadny nevlastním. Štetec má syntetické vlákna a sú veľmi mäkké, takže ich môžete použiť aj na citlivú pokožku. Taktiež nie je testovaný na zvieratách, je bez parabénov, vegánsky a úplne antibakteriálny. 
-originálny proudkt, cena: 14,47€


Bebe More telové mlieko- Od značky Bebe som mala zatiaľ len sprchové gély a odličovacie obrúsky, takže ma telové mlieko tejto značky veľmi potešilo. Toto telové mlieko je spevňujúce a sľubuje hydratáciu pokožky, taktiež rýchle vstrebanie a pokožka by z nej nemala byť na pocit mastná. Obsahuje morské minerály, ktoré vyživia a obohatia pokožku. 
-originálny produkt, cena: 4,49€


Ako sa vám pozdáva nový Glossybox? Ja si myslím, že v ňom boli opäť ako zaujímavé produkty, tak aj pre mňa zbytočné, ale ako sa hovorí nedá sa každému vyhovieť. Jediné čo ma mrzí je to, že sa v ňom opäť nachádzal sprcháč, ktorý je určitre dobrý, ale mám ich už veľa, tak nechápem načo ich stále do tých boxov dávajú.. Uvidíme čo bude budúci mesiac. 




4 komentáre:

  1. Nemecký Glossybox bol aj tento mesiac ružový. Škoda, taká fialová krabička by sa mi páčila viac. Čo sa týka obsahu, tak mám rovnaký štetec, od značky Note mám namiesto lesku korektor. V boxe som našla ešte dva mini produkty od Avéne, píling na nohy, šampón od Head&Shoulders a masku na tvár.
    Ten sprchový od Lavera som mala v boxe už dávnejšie a bol dobrý. A podľa mňa tiež veľmi často dávajú sprcháče, taktiež mám už slušnú zbierku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíc mě zaujal ten štětec a lesk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa tiež najviac zaujal štetec, ale brala by som aj ten lesk a šampón.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvar toho stetca ma velmi zaujal. Vyzera naozaj kvalitne a celkom luxusne :) http://sonande.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť