streda 11. mája 2016

Recenzia: Balea BODY GELÉE


Ahojte :) Prednedávnom prišla Balea s novinkou v starostlivosti o telo. Ide o gél na telo, ktorý môžete použiť miesto krému alebo telového mlieka. Mňa tento produkt zaujal, pretože som nič podobne predtým neskúšala. Keď som si ho kupovala ja, tak ešte na Slovensku nebol, ale teraz ho už zoženiete aj u nás.

Tento gél má melónovú vôňu, vôňa je veľmi príjemná a pripomína blížiace sa leto. Balenie nie je príliš veľké, čo mi príde veľmi praktické, taktiež sa velmi ľahko uzatvára. 

Ale prejdeme k samotnému produktu. Je síce pomenovaný ako gél, no mne nepríde, že by mal presne gélovú konzistenciu, je o niečo tuhší ako gél, ak ho už máte doma aj vy tak určite viete o čom hovorím.


Jeho použitie je veľmi jednoduché a rovnaké ako keby ste nanášali klasicky krém. Gél jemne vmasirujete do pokožky a on sa veľmi rýchlo vstrebe, čo považujem za veľké plus. Pokožku hydratoval, ale určite to nebola taká hydratácia akú dodáva klasicky krém, alebo telové mlieko. Každopádne si však myslím, že je to veľmi zaujímavý produkt a ak netrpíte na suchu pokožku, tak sa Vám bude páčiť. Ja by som ho osobne odporúčala používať skôr cez leto, ale je to limitovaná edícia, tak uvidíme či s niečím podobným príde Balea aj cez leto.

+ cena
+ veľkosť 
+ rýchle vstrebanie
+ vôňa 
+ nezanechal mastný pocit 

- nedostatočná hydratácia 
- občas som mala pocit, že gél lepil


Počuli ste už o tomto géle alebo ho máte doma? Určite mi napíšte do komentárov aké s ním máte skúsenosti vy. Poprípade ak ste o ňom písali tiež článok tak si ho rada prečítam.

1 komentár:

  1. Tento gél proste musím mať! :3 Skúšala som ako vonia v DM, a zamilovala som si to :) Krásna recenzia ♥

    OdpovedaťOdstrániť