nedeľa 3. júla 2016

Glossybox za Jún 2016


Ahojte :) Ospravedlňujem sa že tento článok vydávam až teraz, ale na konci mesiaca sa udiali veci v mojom živote, ktoré tu podrobne rozoberať nechcem, ale v skratke som nemala najlepšiu náladu za to čo sa stalo.. A nechcela som tútp negativitu prenášať aj do mojich článkov, tak som radšej počkala. Každopádne máme tu Glossybox, opäť jeden z tých menej úspešných ale poďme si pozrieť čo ukrýval tentokrát.


Hey Honey Good Morning Silk Facial Serum

Toto sérum hydratuje pleť tiež obsahuje med, oleje a vitamín E navyše má antibakteriálne účinky. Môžete ho použiť ako na hydratáciu pokožky tak aj ako podklad pod makeup čo sa určite hodí.
-originálny produkt, cena: 35,96€


Swiss Smile Whitening Zahnpasta

V boxe sa opäť nachádzala zubná pasta, čo bolo pre mňa sklamanie, pretože už aj v predošlom bola jedna. Táto zubná pasta sľubuje žiarivé zuby, bez toho aby ste museli použiť bielidlá, alebo iné prípravky, ktoré útočia a ničia zubnú sklovinu. Nikdy som predtým o tejto značke nepočula, tak budem zvedavá, keď ju vyskúšam. Jej cena je tiež dosť vysoká, takže si nemyslím že by "normálny človek" za ňu vyhodil toľko peňazí, ale ktovie.
-originálny produkt, cena: 37€


Nivea Creme Pflege Waschcreme

Tento čistiaci krém od Nivei je naozaj skvelý a potešil ma asi najviac z celého boxu. Okrem toho že dôkladne prečistí vašu pleť, tak vďaka tomu že je krémový tak po jej použití vaša pleť nebude vôbec vysušená. Má typickú vôňu Nivei a je vhodná na všetky typy pleti.
-originálny produkt, cena: 5,99€




Palmolive Gourment Body Butter Cremedusche Chocolate Passion

Tento sprchový krém ste už určite videli, pretože teraz je to všade dosť populárne. Ja sa bohužiaľ neviem stotožniť s vôňou čokolády, avšak odhliadnúc od vône produkt je skvelý, pleť je po jej použití veľmi jemná a voňavá. Ak máte radi vôňu čokolády tak ho určite skúste.
-originálny produkt, cena: 1,39€


Unami Dermo Defense Mask

Táto maska je veľmi zaujimavá hlavne v tom, že je vo forme tuby na čo nie som zvyknutá pri maskách. Ďalšou nezvyčajnosťou je že je gélovej konzistencie a je transparentná. Jej hlavnou úlohou je prečistenie pleti, zbavenie sa nečistôt, regenerácia a hydratácia. Budem veľmi zvedavá aká bude táto maska pretože vyzerá dosť sľubne.
-originálny produkt, cena: 15,99€



Celý box vyšiel na 96,33€

Ďakujem, že ste článok dočítali až do konca a týmto vám zároveň chcem zapriať krásny začiatok prázdnin. Buďte šťastní a nedovoľte iným aby vám zničili náladu, pretože nie je dôležité čo si myslia iný ale čo si myslíte vy.

2 komentáre:

  1. Hey Honey vyzerá super! A ten čoko sprchový gél mám tiež. Je úplne božský ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    ♡ * Zdravý životný štýl a giveaway * ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sérum od Hey Honey som v júnovom boxe mala tiež. A som naň veľmi zvedavá. Ale už sa teším na nový Glossybox :)

    OdpovedaťOdstrániť