piatok 3. júla 2015

Glossybox za jún 2015



Ahojte :) Nový mesiac neznamená len to, že nám začali prázdniny, ale aj to že dorazil nový glossybox. Mňa to vždy veľmi poteší, pretože som zvedavá čo v ňom bude tentoraz a musím povedať, ze vôbec nesklamal dokonca je lepší než ten predošlí. Takže dúfam, že to bude takto každý mesiac. Už vás nebudem ďalej zdržovať, poďme sa pozrieť čo skrýval júnový glossybox.


Začnime gélom na tvár, čo je najdrahšia položka z celého boxu, pre chladný pocit na pleti sa môže dať aj do chladničky a potom použiť, má zvláštnu vôňu a na tvári mi zanechala "lepivý" efekt, ale inak mi vyhovuje. Krém na opaľovanie sa teraz na leto veľmi hodí, aj keď by mohol mať vyšší faktor ako 20. Sprej na plážové vlny ma úplne sklamal a zlepil mi celé vlasy, takže toto určite neodporúčam. Sprchový gél krásne vonia po granátovom jablku a úžasne pení, takže za mňa určite áno, aj keď ho bohužiaľ v našich drogériách nezoženiete. A nakoniec kajalka, nerozmazáva sa a je dobre pigmentovaná, takže za mňa taktiež áno.

Toto všetko sa nachádzalo v júnovom glossyboxe.

-Gél na tvár od être belle cosmetics, cena 21,90€
-Opaľovací krém od Nivea, cena 13,49€
-Sprej na plážové vlny od Schwarzkopf, cena 5,99€
-Sprhový krém od Bebe young care, cena 1,59€
-Modrá kajalka na oči od Evora cena 5,90€
Dokopy je to- 48,87€


A niečo sladké na záver


A nakoniec by som vám chcela povedať, že tento mesiac obľúbenci za mesiac jún nebudú, pretože som si nič poriadne ani nekúpila, ale aspoň sem vám napíšem čo som pozerala, počúvala.. za posledný mesiac.

Hudba: úplne najviac som počúvala Want to want me- Jason Derulo a Photograph- Ed Sheeran, ďalej Kygo- Firestone ft. Conrad, Years Years- King a OMI- Cheerleader
Filmy: pozrela som si len jeden film, ale ten stál úplne za všetko- The age od Adeline, u nás sa volá Navždy mladá a mala by byť už tento mesiac v kinách
Seriály: so seriálmi úplne meškám a zatiaľ som videla len 1 časť novej série PLL a to už vyšlo asi 5!


2 komentáre:

  1. Ahoj, boužel jsem z článku nic neměla, kvůli rušivému pozadí. Promysli, jestli by nebylo lepší mít za textem jednu barvu a obrázky nechat jen v okrajích blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem ja tomu moc nerozumiem ale skúsim niečo vymyslieť

      Odstrániť