sobota 25. júna 2016

Gliss Kur- Summer Repair


Ahojte :) Ako som vám už sľubovala mám tu pre vás článok o novom šampóne od Gliss Kur, ktorý je určený práve na leto ako ochrana pre vaše vlasy namáhané slnkom. Možno ste už niečo podobné od Gliss Kur skúšali, pretože minulú zimu mali práve edíciu na ochranu vlasov v zime.


Celá táto edícia na leto s názvom Summer Repair obsahuje tri produkty. Ako prvý je šampón, potom tu máme 1 minútovú intenzívnu kúru a nakoniec ošetrujúci sprej.

Viete si predstaviť, že by ste sa v lete vzdali slnka a kúpania? Myslím si že nie. Rovnako ako chránite v lete svoju pokožku pred spálením na slniečku rovnako nesmiete zabúdať ani na vaše vlasy, pretože tie rovnako trpia ak v lete nemajú dostatočnú ochranu. Gliss Kur práve pre ochranu vlasov pred slnko, chlórovou vodou s ktorou sa naše vlasy stretávajú na kúpaliskách a taktiež pred slanou vodou v mori vyvinul radu produktov na chranu vlasov, aby ste si leto mohli užiť bez výčitek. Už sa nemusíte báť, že vaše vlasy budú suché a zničené od vody alebo slnka. Tieto produkty pomôžu aby vaše vlasy vyzerali rovnako dobre po skončení leta ako aj pred ním.


Vďaka trom jednoduchým krokom budú vaše vlasy chránené, lesklé a dobre vyzerajúce. Ako prvé si vlasy umyte šampónom. Stačí z neho použiť naozaj málo, pretože už v malom množstve pení a veľmi dobre premyje vlasy. Ak cítite, že vaše vlasy si vyžadujú hlbšiu starostlivosť, tak použite intenzívnu kúru, ktorú stačí nechať pôsobiť jednu minútu. Nakoniec na uterákom presušené vlasy nastriekajte ošetrujúci sprej.

Nakoniec vás určite zaujíma ako je možné, že táto rada dokáže chrániť vaše vlasy. Je to vďaka zloženiu, ktoré obsahuje UVA/UVB filter a extrakt z kvetu Monoi, ktoré chránia a regenerujú vaše vlasy.


Ako sa vám páči táto rada od Gliss Kur, chránite si v lete vlasy? Určite mi napíšte váš názor do komentárov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára