nedeľa 23. júla 2017

Glossybox za Júl 2017


Ahojte :) Za mesiac júl som obdržala veľmi zaujimavý box, s ktorým som sa s vami samozrejme chcela podeliť aj na blogu. V boxe sa nachádzali produkty ako z beauty tak aj zo skincare, tak sa poďte  pozrieť čo to bolo tentokrát.
Ak pravidelne čítate články, v ktorých vám ukazujem čo som za daní mesiac mala v Glossyboxe, tak ste si už určite všimli, že zvyčajne sa v ňom nachádza 5 produktov, tentokrát sa však v edícii "Pink Planet" nachádzalo až 7!



BIO: VÉGANE SKINFOOD- textilná maska s brusnicami
Táto maska hydratuje, zabezpečuje vlhkosť, obsahuje extrakt z brusníc a kyselinu hyalurónovú. Po použití je pleť jemná, hladká a svieža. Maska je určená ako aj na suchý tak aj na normálny typ pleti a pri pravidelnom používaní napomáha pokožke aby v sebe udržala dostatočnú vlhkosť (môj typ: všetko čo sľubuje táto maska je síce pekné, ale ak nebudete piť dostatok čistej vody hlavne teraz v teple, tak nečakajte že pleť dosiahne vlhkosť len vďaka tomu, že použijete masku, ktorá je na to určená).
-originálny produkt, cena: 4,99 €

Purelei- náramok-gumička
Od tejto značky sa už maličkosti nachádzali aj v predchádzajúcich boxoch. Tentokrát bol opäť priložený náramok, ktorý môžete nosiť buď ako doplnok na ruke alebo ako gumičku do vlasov. Podľa mňa je to veľmi štýlové na leto.
-originálny produkt, darček



BC Oil Miracle- Light Oil shampoo
V boxe sa nachádzala aj malá vzorka šampónu, ktorý sľubuje krištáľovo čisté vlasy vďaka mikroskopickým kvapôčkám oleja, ktoré prenikajú rovnomerne do vlasov.
-originálny produkt, cena: 16,20 €

DE BRUYÉRE Eau De Beauté Monoi- telový sprej
Na leto sa do kabelky určite neodmyslitelne hodí aj takáto maličká verzia telového spreju, ktorý môžete využiť kdekoľvek či už na pláži alebo doma. Sprej sa môže aplikovať ako na telo tak aj na vlasy.
-originálny produkt, cena: 16 €

bellápierre Cosmetics- banana setting powder
Takzvaný "baking" je vo svete veľmi populárny a určite ste o ňom počuli už aj vy. Tiež som ho už chcela vyskúšať, ale ja veľmi púdre nepoužívam, tak som na to časom zabudla. Teraz sa však v boxe nachádzal banánový púder, ktorý je na baking vhodný. Týmto púdrom ľahko zakryjete začervenania, kruhy pod očami a lesklú pleť, tiež sa môže využiť ako podklad pod očné tiene.
-originálny produkt, cena: 25 €



Ultrasun- After sun 
Starostlivosť o pokožku po opalovaní je rovnako dôležitá ako keď si dávate opaľovací krém pred ňou. Tento after sun dodáva vlhkosť pokožke a vyživuje ju z vnútra, tiež udržuje dlhšie opálenie a chladí. Obsahuje jojobový olej a glycerín, ktorý má antioxidačný účinok. Krém hydratuje bez lepenia.
-originálny produkt, cena: 22 €

 Palmolive décor blue magnolia- tekuté mydlo
Toto tekuté mydlo s kvetinkovou vôňou magnólie a vo veľmi peknom balení sa tiež nachádzalo v boxe.
-originálny produkt, cena: 2,49 €





Celý box vyšiel na 70,68 € (ak by ste si všetky produkty kúpili v plnom balení).

Jeden z podarených boxov čo poviete? Mimochodom ak by ste chceli vidieť aj nemeckú verziu tohto boxu určite sa pozrite na blog Zuzky, ktorá tiež každý mesiac ukazuje na jej blogu tento box.





3 komentáre:

  1. miluji tyhle boxy :) zaujal mě především pudr a textilní maska....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ten je teda úžasný a bohatý na skvelé produkty! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naozaj krásny box, niečo také kvalitné mi chýba aj na slovensku :)

    OdpovedaťOdstrániť