sobota 26. augusta 2017

Spotrebované za August 2017


Ahojte :) Máme tu posledné letné spotrebované produkty. Je toho naozaj veľa a produkty, ktoré som vypotrebovala sú z rôznych oblastí tak si myslím, že si v tomto článku všetci prídete na svoje. 

Ako som písala tento článok, tak som si uvedomila že často spomínam vône rôznych produktov a preto vám chcem na začiatok napísať, že dnes to bude skutočne o vôňach mojich vypotrebovaných produktov. 


Balea Jamaica Vibes- sprchový gél
Sprchové gély z limitiek od Balei majú vždy veľmi pekné obaly a pri nákupe sa im ani nedá odolať. Ja som si vzala z aktuálnej letnej limitky sprchový gél s ananásovou vôňou, ktorý dobre penil, nevysušoval pokožku, ale jeho vôňa mi vôbec nesadla. Ja mám ananás rada, ale jeho vôňu popravde nie. Takže tento sprchový gél má (pre mňa) len túto malú chybičku inak bol skvelý.

Bilou Happy Spring- sprchová pena
Už som raz mala možnosť vyskúšať penu od tejto slečny, ktorá ich má v krásnych baleniach a sú tiež vegan. Vtedy som s penou bola veľmi spokojná a absolútne som jej nemala čo vytknúť, to však nemôžem povedať pri tejto. Mala menšie balenie, ktoré je super na cestovanie a nezaberie veľa miesta. A však napriek tomu, že vytvárala krásnu nadýchanú penu akonáhle sa pena spojila s vodou tak začala šumieť a bola preč. Nič také sa mi ešte nestalo pri žiadnej inej pene a nedokážem si vysvetliť prečo tak pôsobila.



Lush sex bomb- bomba do kúpeľa
Táto bomba bola moja úplne prvá od Lush. Bomba zafarbila vodu na ružovo a navyše v strede mala malú ružičku z ktorej sa "lupene" postupne rozpúšťali vo vode. Bol to zaujimavý zážitok, ale bomba nejako nehydratovala pokožku, takže nabudúce by som si ju nekúpila. Každopádne neviem či sa oplatí vyhodiť toľko peňazí za bombu, pre jedno kúpanie.. ale zážitok je to zaujimavý.

Lush Don't look at me- čerstvá maska
Myslím si že každý by mal aspoň raz v živote vyskúšať čerstvé masky od Lush. Aj napriek tomu, že sú drahšie, musia sa uskladňovať v chladničke a vzhľadom na to, že sú čerstvé tak ich musíte za určitý čas minúť. Ja som rada, že som si masku kúpila v lete, pretože ako bola studená tak ma úžasne dokázala osviežiť v týchto teplách. Neviem či by som ju studenú chcela používať aj v zime. Mne táto maska vydržala na 5-6 použití, ale dávala som si z nej naozaj hrubú vrstvu, takže by sa dala použiť aj na viackrát. Pri používaniach som si dávala prestávku 3 dni. Bola veľmi svieža citrusová a po použití krásne vyčistila pleť a pleť vyzerala po použití veľmi zdravo. Kelímok z tohto vypotrebované ho produktu si nechávam, pretože ak do Lush prinesiete 5 prázdných kelímkov, tak jednu čerstvú masku dostanete zadarmo. Na záver by som chcela ešte dodať, že som si ju dávala dole klasicky s vodou a išla dole ľahko.


Purity Vision- levandulová voda
O tejto vode som už na blogu písala aj samostatný príspevok. Používala som ju ako toner v mojej starostlivosti o pleť a bola som s ňou veľmi spokojná a tiež bola príjemným osviežením počas týchto teplých dní. Levanduľa pôsobí ukludňujúco.

Alverde 5in1- zubná pasta
Rozhodla som sa vyskúšať zubnú pastu od Alverde, ktorá bola vegánská. Táto pasta mala príchuť mäty, ale tú som v nej vôbec necítila. Prvýkrát, keď som ju použila mi skôr pripadala ako keby som prežúvala šalát, ale po viacerých použitiach som už vôbec nevnímala jej príchuť. Bola to dobrá pasta za výhodnú cenu a mne vyhovovala. 

Yves Rocher cranberry&almond- krém na ruky
Tento krém bol z limitovanej edície predpokladám, že zo zimnej. Krásne voňal, bola to veľmi príjemná kombinácia vôní. Bol tekutejšej konzistencie a keď som ho viackrát použila, tak som sa naučila, že z neho treba používať iba maličké množstvo, pretože potom lepí. Bol to prvý krém od tejto značky, ktorý som vyskúšala ale veľmi ma neohúril, no určite skúsim aj imé aby som ich mohla zhodnotiť lepšie.



Nivea haarmilch- šampón
Všade som tento produkt videla, každý ho ospevoval a keď som ho dostala v Glossyboxe, tak som sa tešila že ho konečne vyskúšam aj ja. Za mňa veľká spokojnosť. Príjemná typická "Nivea" vôňa a šampón mal naozaj takú jemnú mliečkovú konzistenciu, ktorá bola šetrná k vlasom. Vlasy boli po použití jemné a vyhladené a tiež som pozorovala že ich štruktúru pekne ucelil.

Schwarzkopf BC Oil Miracle- light oil šampón
Šampón som mala v Glossyboxe. Bol dobrý, pekne umyl vlasy a naozaj ich zanechal "čisté" ako sľuboval, ale mne sa jeho parfumácia vôbec nepáčila, preto by som si ho v plnom balení už nekúpila. Zaujímavosťou môže byť tiež to že tento šampón bol priesvitný.

Daylong 25- ochrana pred slniečkom
Úžasná malá vecička, ktorú som vždy pri sebe nosila v taške a keď som potrebovala tak som sa s ňou namazala. Rýchlo sa vsakoval a bol tekutejšej konzistencie, takže treba s ním zaobchádzať opatrne aby vám niekde nevytiekol. Podľa mňa by sa mali aj bežne predávať takéto menšie balenia opaľovacích krémov, ktoré sa dajú dať do kabelky bez toho aby zaberali veľa miesta ako tie veľké.

Yves Rocher hydra végétal- hydratačný gél na deň a noc
Tieto krémy od Yves Rocher mám veľmi rada, pretože nezaťažujú pleť a myslím si, že sa teraz na leto veľmi hodia. Napriek tomu, že majú gélovú konzistenciu tak sú natoľko mastné, aby dokázali hydratovať pokožku a tá po použití vôbec nie je vysušená. Aj s takýmto malým balením (vzorkou) sa dá vydržať dlho, pretože stačí máličko na celú tvár. Tento krém v modrom obale je určený na normálnu a zmiešanú pleť.

Dr. Severin- body aftershave balm
Tento produkt sa nachádzal v Glossyboxe a na leto sa mi veľmi hodil. Po použití na oholenú pokožku pôsobil príjemne, ale ak som sa porezala tak ma dosť štípal. Neviem či to bolo spôsobené týmito teplami, ale tento produkt mal vodovú konzistenciu, ktorá sa vôbec nehodila do tuby, v ktorej sa nachádzala pretože ako to bolo tekuté tak to vždy vydalo veľa produktu. Navyše mal strašne silnú vôňu, mne pripomínala vôňu mužského balzamu po holení napriek tomu, že sa na obale jasne píše, že bol určený pre ženy. Ale po použití príjemne zjemnil pokožku.



Esseence Lash princess-  falsh lash effect mascara
Celá táto rada špirál Lash princess sa Essence veľmi podarila. Sú to skvelé špirály zahusťujú riasy a predlžujú, trošku zlepujú ale to nepovažujem za vadu, pretože ich ešte viete oddeliť od seba. Táto mala konkrétne vyvolávať efekt umelých rias a riasy boli naozaj krásne predĺžené.

Garnier BB cream PureActive- bb krém proti nedokonalostiam
Dekoratívnu kozmetiku často nespotrebovávam, ale tento bb krém som mala doma už dlho a na obale sa píše, že by sa po roku mal pokaziť a rok ho už určite mám. Ja som bola spokojná s bb krémom od Garniner a v podstate ja si myslím, že aj iné druhy nie len tento proti nedokonalostiam sú dobré a v zime sa k nim opäť vrátim. Ak hľadáte bb krém na zjednotenie pleti, ktorý vám trošku ale nie príliš zakryje nedokonalosti tak odporúčam práve tieto od Garnier.

Balea sternen schweif- toaletná voda
Táto vôňa sa nachádzala ešte v Balea adventnom kalendári. Nebola to vôňa, ktorá by ma ohúrila, ale jej malé balenie som často nosila v kabelke hlavne v takomto teple. Inak zaujímalo by ma či Balea má aj bežne dostupné vône v drogérii, pretože tie som si ešte nikdy nevšimla. Ak o tom niečo viete tak mi to napíšte do komentáru.

Avon daily shine- sérum na suché končeky
Tento produkt už používam roky, dávno predtým ako som sa vôbec začala zaujímať o kozmetiku a som s ním veľmi spokojná. Je záchrancom pre suché končeky, ale ja som ho používala aj do celej dĺžky mojich vlasov. Po použití sú vlasy jemné, lesklé a hlavne uhladené. Super produkt, určite odporúčam, ale nájdete ho už v trošku inom balení.



Essence- pilník na nechty 
Pilník som si kupovala ešte zo staršej limitovanej edície. Bola som s ním spokojná a na ľahké prepilníkovanie nechtov určite postačil.

Bio: Végane skinfood- plátenková maska
Táto maska bola veľmi, veľmi nasiaknutá až z nej kvapkalo, takže takéto masky určite odporúčam používať nad umývadlom, aby ste od nich nemali celú dlážku. Po použití ma príjemne prekvapilo to, že plátenka zostala takmer suchá a naozaj sa z nej všetko vsiaklo do pleti čo je skvelé a pleť po použití masky bola hydratovaná a príjemná na dotyk. Maska tiež obsahovala brusinky a bola  zložením vegánská.

Maybeauty The incredible face mask- čierna zľupovacia maska
Po poslednej skúsenosti (kedy mi strhla všetky chĺpky z tváre- a nebolo to vôbec príjemné) som sa naučila, že ju už nebudem používať na celú tvár, ale len na určite miesta. Dávala som si ju približne dvakrát do týždňa na T-zónu, ktorú dobre zbavila čiernych bodiek.

Sephora- rose lip mask
Nikdy som nič podobné neskúšala a tak som bola veľmi zvedavá a zároveň som mala obavy či nebude nepríjemné mať masku na ústach. Bolo to však úplne v pohode a následne ako som si dala masku dole, tak boli moje pery veľmi jemné. Bola som s touto maskou spokojná a ak sa ešte niekedy dostanem do Sephori tak si kúpim ďalšiu.

Balea- peel off maska
Masky od Balei mám rada, tentokrát som spotrebovala zľupovaciu, ktorá je dobrá ale nesmiete si z nej naniesť veľa (hlavne nie celé balenie na jedno použitie), pretože po tom ako máte na sebe hrubšiu vrstvu tejto masky tak už horšie zaschne a nedá sa zľúpnúť.


Gliss Kur oil nutritive- šampón na vlasy
Keď som začala používať tento šampón, tak som si k nemu kúpila aj rovnaký balzam z tejto rady, aby spolu lepšie účinkovali. Šampón dobre penil, ľahko sa vymýval z vlasov, ktoré zanechal jemné a pomerne jednoducho rozčesatelné. Navyše aj veľmi príjemne voňal. Stále sa opakujem, ale mám rada šampóny od tejto značky napriek tomu, že obsahujú silikóny.

Gliss Kur oil nutritive- balzam na vlasy
Tento balzam bol určený na vlasy, ktoré sú náchylné na štiepenie končekov. Úprimne to že by sa mi neštiepili končeky som nezaznamenala, ale ja som si  ju kupovala hlavne kvôli tomu, že obsahoval v sebe veľa olejov a po použití boli vlasy jemné, vyhladené a ľahko rozčesatelné. Viem, že tento produkt obsahuje veľa silikónov, ktoré dodávajú pocit krajších vlasov, ale je to jeden z mojich najobľúbenejších z drogérie.


To by bolo na dnes všetko, prajem vám krásny koniec prázdnin a úspešný návrat do školy.










5 komentárov:

  1. Najviac ma zaujala tá Lush maska, musí to byť úžasný produkt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gliss Kur je moje oblíbená :) a Baleu :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky opalováku Daylong jsem se poprvé v životě nespálila, ale opálila. Glisskur miluji pro jeho vůni. Řasenka od essence je SUPR. Hezký článek.
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milujeme rovnaké produkty :) Ďakujem za tvoj komentár.

      Odstrániť
  4. Škoda tej Bilou peny, vyzerá tak milučko. Kde si ju kupovala? :-)

    OdpovedaťOdstrániť