štvrtok 23. júna 2016

Dove DermaSpa Summer Revived


Ahojte :) Myslím si že sa medzi nami nenájde nikto, kto by nechcel mať cez leto dokonale opálenú pokožku, ktorá by krásne vynikla na vašom tele. Avšak nie vždy sa podarí, aby sme sa opálili rovnomerne na celom tele. Ja osobne každé leto bojujem s tým, že mám nohy oveľa bledšie ako ruky, ktoré sú vystavené slniečku oveľa viac. Ak ste doteraz nevyskúšali tónovacie mlieka, alebo ste sa im vyhýbali, pretože ste sa báli, že zanechajú fľaky na vašej pokožke, tak je čas ich vyskúšať, pretože pri týchto od Dove vám nič podobné nehrozí.


Ak máte bledú pokožku, ktorá sa tažšie dokáže opáliť, tak by ste tieto mlieka určite mali skúsiť, pretože pri pravidelnom používaní dodajú vašej pokožke jemný nádych opálenia. Naopak ak máte tmavšiu pokožku, ktorá sa opáli ľahko, tak tieto telové mlieka vám dodajú ešte krajšie a výraznejšie opálenie. Tónovaice mlieka si môžete zaobstarať v dvoch rôznych variantách práve pre tmavšiu pokožku a stredne tmavú až tmavú.


V prvom rade by som znova chcela dodať, že aj tieto obaly od Dove ma očarili, pretože zlatá farba sa hodí práve pre takýto produkt a nemôžete ho zameniť s klasickým telovým mliekom. Tieto obaly sú veľmi dobré tiež z toho hladiska, že z nich dokážete dostať produkt veľmi ľahko až do poslednej kvapky.


Okrem toho, že budete mať veľmi prirodzene tónovanú pokožku tak sa nemusíte obávať ani o hydratáciu, pretože mlieka obsahujú prírodné rastlinné oleje a tiež Cell-Moisturisers, ktorá sa doteraz používala len v krémoch na tvár (ako som sa dočítala). Vďaka tejto zložke bude vaša pokožka jemná a mlieko nezanechá na vašej pokožke lepivý film, ktorý by vás mohol odradiť od jeho používania. 

svetlá až stredne tmavá a stredne tmavá až tmavá

Nanášanie je veľmi jednoduché, prakticky ho môžete naniesť na celé telo (na tvár nie). Po otvorení vás prekvapí príjemná vôňa, ktorá pri nanášaní prevonia vašu pokožku. Mlieko má jemnú krémovo-gélovú textúru, ktorá zvláčňuje pokožku a pri pravidelnom používaní jemne tónuje. Výsledky nie sú viditeľné hneď, ale pri pravidelnom používaní. Nečakajte, že pri prvom použití ich už uvidíte, pretože mlieko tónuje postupne. Nemusíte sa taktiež báť fľakov na pokožke, pretože tie toto mlieko naozaj nerobí. Tiež vám odporúčam si po použití mlieka poriadne umyť ruky. V kombinácii so slniečom sú tieto mlieka malými zázrakmi na leto.


Používate na leto tónovacie mlieka alebo samoopalovacie výrobky, alebo máte čas sa opáliť prirodzene na slniečkku? Určite mi napíšte do komentáru či ste už o týchto mliekach od Dove počuli alebo či ste ich už aj vyskúšali. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára