utorok 13. marca 2018

Najkrajšie darčeky


Ahojte :) Ak milujete kvetinky, krásne vône a netradičné darčeky tak je pre vás dnešný príspevok ako stvorený. 

Neviem či poznáte eshop sloth.sk ale ak nie, tak je na čase, aby ste si ho rozklikli a ponorili sa do širokého výberu darčekov, ktoré ponúkajú. 



Od tohto eshopu som dostala na recenziu 2 produkty. Ako prvé by som vám chcela predstaviť mydlovú kytičku, ktorá ma hneď po otvorení balíku, v ktorom sa nachádzala zaujala jej prenikavou vôňou. Na stránke ju nájdete aj v iných farebných prevedeniach, ale mne sa osobne najviac páči tento, ktorý som aj dostala. Mňa by určite veľmi potešilo, ak by mi niekto daroval takúto kytičku k akejkoľvek príležitosti, preto si myslím že pri jej kúpe nemôžete nič pokaziť naopak môžete darovať niečo jedinečné. Okrem toho, že je kytička krásnou dekoráciou môžete ju využiť aj ako mydlo alebo na relaxačnú kúpeľ.


Druhým produktom je sviečka s prekvapením. Ja som milovníkom sviečok a myslím si že každú ženu poteší sviečka, ktorá dokáže prevoňať izbu a tak navodiť relax. Ak sa trošku zaujímate o zloženie tak vám prezradím, že táto je vyrobená zo sójového vosku, čo znamená že je to zdravšia alternatíva ako sú bežné sviečky. Stále som vám však ešte neprezradila aké prekvapenia tieto sviečky skrývajú. Nikdy som sa ešte s ničím podobným nestrela a ak vám môžem prezradiť, tak som sa tešila kedy vám budem môcť pridať tento článok, aby som sviečku mohla konečne zapáliť a získať svoje prekvapenie. Moja sviečka s vôňou levandule konkrétne obsahuje naušničky, môžete si však vybrať aj náhrdelník alebo prsteň. Okrem vône levandule eshop ponúka vône s názvom lesné dobrodružstvo a citrusový raj.




Dúfam, že sa tento začínajúci eshop rozbehne, pretože mne sa jeho nápady darčekov veľmi páčia a verím, že sa sortiment bude rozširovať. Ak nabudúce budem potrebovať darček pre kamarátky alebo rodinu tak určite zavítam sem a vyberiem niečo pekné!

1 komentár:

  1. Tak tú kytičku chcem. Vyzerá to úžasne a vďaka tomu presne viem, čo kúpim tete na narodeniny. Ona je na takéto dekoratívne vecičky zaťažená.

    OdpovedaťOdstrániť