streda 11. júla 2018

Glossybox za Jún 2018


Ahojte :) V prvom rade vám prajem krásne letné prázdniny. Dnes sa spolu pozrieme na minulomesačné vydanie Glossyboxu, ktorý konečne priniesol produkt od značky, na ktorú som sa tešila už odvtedy ako som ho začala odoberať.

Box dokopy obsahoval 5 produktov a bol zameraný na skrášlenie sa práve počas leta. Aké produkty si vy predstavujete pod touto témou? Pozrime sa ako to však poňali samotní tvorcovia boxu. 


Karl Lagerfeld + ModelCo- brow pencil
Už aj v jednom z predchádzajúcich boxov sa nachádzal produkt od Karla v spolupráci so značkou ModelCo, ktorá sa už tiež objavila v starších boxoch. Mňa opäť veľmi potešilo, pretože ja mám tohto návrhára rada a páči sa mi jeho tvorba. Aj keď ja by som mala od neho skôr záľusk na oblečenie som rada, že vďaka boxu mám možnosť vyskúšať aj niečo z kozmetiky, ktorej ceny sú dosť vysoké.
Samotným produktom, ktorý sa nachádzal v boxe je ceruzka na obočie, ktorá by mala vypĺňať obočie a je v tmavohnedej farbe, ktorá farbou sedí k môjmu obočiu no ja úprimne ceruzky na obočie nemám rada tak ešte musím vymyslieť aké iné využitie jej budem vedieť vymyslieť. 
-originálny produkt, cena: 23 €


Alyssa Ashley- Musk toaletná voda
K letu neodmysliteľne patrí aj perfektná vôňa, a táto je dokonca unisex. Hneď ako som v boxe uvidela flakónik tak sa mi zapáčil, no po ovoňaní musím skonštatovať, že toto nie je vôňa pre mňa. Nemám problém s tým, že je pre mužov aj ženy, no mne samotná vôňa vonia príliš lacno. Príde mi strašne starodávna a ani na sebe a ani na nikom inom by mi nevoňala. Každopádne všetci sme iný a určite sa nájde niekto komu zrovna táto vôňa vyhovuje.
-originálny produkt, cena: 22,50 €

NUTRALASH- volume lash creme
Táto značka ponúka rôzne produkty či už na zväčšenie pier, séra na mihalnice a veľa iného. Tentokrát do boxu priložili tiež zaujimavý produkt, ktorým je krém, ktorý by mal zahustiť riasy aj obočie a tým poskytnúť dokonalý základ pre líčenie. Rada skúšam takéto produkty, preto sa teším aj na testovanie tohto produktu. 
-originálny produkt, cena: 16,76 €



Blend-a-med 3D white- zubná pasta
Toto je jeden z produktov, ktorým žiaľ nikdy nebudem veriť, ale samozrejme ho vyskúšam pretože zázraky sa môžu stať vždy. Táto pasta má novú revolučnú technológiu aktívny komplex minerálov, ktorý by mal šetrne bieliť zuby, má posilňovať a chrániť zubnú sklovinu. 
-originálny produkt, cena: 4,99 €

The body shop- body yogurt
Na stránke boxu sa zobrazujú značky, s ktorými box spolupracuje. Ešte na začiatku, keď som si box objednávala tak som si všimla, že sa niekedy môže niečo objaviť v boxe aj od Body shopu, ktorý mám tak rada. Musela som však čakať veľmi veľa, ale konečne som sa dočkala.
Samotným produktom je body yogurt, ktorý je novinkou a sama som uvažovala v kamennej predajni či si ho kúpim a teraz som rada, že som tak nespravila keďže sa objavil v boxe. 
Tento telový krém s vôňou "moringa", ktorý by sa mal nanášať na ešte vlhkú pokožku dodáva pokožke starostlivosť až na 48 hodín a zanecháva ju úžasne prevoňanú. Myslím si, že zo 6 rôznych vôní, ktoré ponúka táto rada práve tá, ktorú som dostala ja je najlepšia aj keď je trošku silnejšia, ale mne to vôbec nevadí. Tiež musím dodať, že krém má aj jemne gélovitú konzistenciu, ktorá naozaj pripomína jogurt a preto sa veľmi ľahko nanáša na pokožku. Všetky tieto telové krémy sú 100% vegánske.
-originálny produkt, cena: 10 €




Toto boli všetky produkty, ktoré Glossybox obsahoval. Podľa mňa bol určite jeden z tých lepších, aj keď ja by som si trošku inak predstavovala letné produkty, Toto leto som si dala výzvu, že okrem kozmetiky, ktorá bude v boxoch si nebudem nič kupovať čo nebudem nutne potrebovať, pretože mám toho doma naozaj dosť a chcem spotrebovať čo najviac produktov, preto ak ste na tom rovnako skúste to tiež.



2 komentáre: