utorok 29. septembra 2015

Essence Limitovaná edícia- Happy Girls Are Pretty


Ahojte :) Tak ako som vám už v jednom článku písala, mám doma pár nových limitiek od Essence, ktoré by som vám chcela ukázať a povedať vám na ne môj úprimný názor. Niektoré produkty ma prekvapili a iné zase sklamali, no posúďte sami. Chcem vám však povedať, že ak mi napíšete do komentáru, ktorý produkt sa vám z limitky páči najviac, tak budete mať možnosť ju vyhrať (pretože jedného z vás vyberiem).


Lipbalm s odtieňom 02 Live, laugh, love and repeat má naozaj krásnu farbu, ktorá sa úžasne hodí do tohto jesenného počasia. Prirodzene zvýrazní farbu vašich pier a dodá perám jemnú farbu. Ja som už takýto lipbalm mala z inej limitky a bola som s nim veľmi spokojná, tak som si musela zaobstarať aj z tejto.

Laky na nechty som zatiaľ nevyskúšala, ale myslím si že budú dobré a tiež krytie bude v poriadku. Laky sú v odtieňoch 05 Pretty you a 04 Just happy.

Najviac ma z celej limitky potešila táto kontúrovacia sada, ktorá je úplne úžasná!Obsahuje matný bronzér, ktorý na tvári vyzerá priam nádherne a lighliter, ktorý sa krásne trblieta na pleti. Toto duo si neviem vynachváliť a keď ju niekde uvidíte, tak si ju určite kúpte, pretože je úžasné.

Pilník na nechty sa vždy hodí a tak sa v kolekcii nachádzal aj ten. Tento pilník je veľmi dobrý a nemôžem mu nič vytknúť.

Paletka očných tieňov má síce veľmi pekné farby tieňov, ale bohužiaľ sú dosť slabo pigmentované, čo mi je ľúto. Z tejto paletky existuje ešte jedna v teplejších hnedých odtieňoch.

A nakoniec tu máme túto multi lícenku, ktorá sa nesie v krásnych farbách. Nie je veľmi pigmentovaná, to však v tomto prípade beriem za pozitívum, pretože to s ňou nemôžete prehnať a dá sa krásne navrstviť a tým dosiahnete veľmi prirodzenú farbu na líčkách



4 komentáre:

  1. Ty si vykúpila skoro celú limitku!! :) Ja som si z tejto limitky vybrala len duo na kontúrovanie, ale keby som si ešte raz mohla vybrať, vzala by som si aj tú nádhernú lícenku!
    Paletky očných tieňov sa mi tiež páčili, ale slabú pigmentáciu som už tak nejak očakávala, takže som ich nechala tam.
    Super článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konturovaci set, lipbalm a licenka sa v tejto limitke naozaj vydarili :)

      Odstrániť
  2. Ja osobne uz Konturovaci set doma vlastním ale tu licenku by som určite brala :)

    OdpovedaťOdstrániť