sobota 19. septembra 2015

Glossybox za September 2015



Ahojte :) Prajem vám krásny večer. Je už síce neskoro, ale až teraz sa mi podarilo nafotiť nový Glossybox a aj vyskúšať niekoľko produktov z neho. Tento Glossybox nie je obyčajný, ale patrí do edície Black and White. Je naozaj krásne štýlovo prepracovaný a je vidieť, že kto ho dizajnoval si dal naozaj záležať na každom detaile. Ak sa nemýlim je to už môj v poradí piaty box, takže už mám akú takú predstavu ktoré boxy obsahovali produkty, ktoré ma nezaujali a naopak ktoré ma veľmi potešili. Tento však patrí rozhodne medzi tie, ktoré ma potešili. Ba môžem povedať, že je to najlepší, aký som kedy dostala. Produkty sú pestré, tak sa na ne poďte spolu so mnou pozrieť.

S boxom sa spája aj malý príbeh, ktorý sa mi stal. Dnes keď som ho otvárala v aute, tak som zostala sklamaná. Už som si pozrela približne, kto čo dostal v tomto vydaní a veľmi som sa tešila na špirálu od Benefitu, tá sa však v mojom boxe nenachádzala. Naozaj som zostala smutná, no keď som prišla domov a opäť rozbalila box tak som zrazu zistila, že špirála je v boxe! Ja vôbec netuším ako som ju dokázala prehliadnuť, no radosť ktorú som pocítila, keď som ju našla bola naozaj obrovská.


Box bol naozaj plný a nabitý skvelých vecí.

Tentokrát boli k boxu pribalené kupóny k eshopu s oblečením zo sumou 5€ keď nakúpite nad 40€ a kupón so sumou 20€ na nákup potravín k vybranému jedlu, ktoré vám doručia domov v rámci Rakúska. Taktiež tu máme letáky o produktoch, ktoré sa nachádzali v boxe a klasicky priložený "časopis" v ktorom nájdete všetko potrebné o produktoch, ktoré sa v boxe nachádzali a taktiež užitočné tipy a rady.


-Parfém Evora pour femme bol do boxu priložený ako darček. Vonia veľmi pekne a sviežo, ale rozhodla som sa že vám o ňom poviem viac v článku s vypotrebovanými produktami. 

-Lak na nechty od Icona Milano v bielej farbe. Lak má naozaj krásnu snehobielu farbu a kryje už v jednej vrstve, na nechty sa nanáša dobre (nerozteká sa), má dobrú konzistenciu a myslím si, že aj jej výdrž bude v poriadku. Už som aj rozmýšľala, že si kúpim biely lak, pretože ten čo som mala bol už starý, ale v drogérii som nenašla žiadny, ktorý by mal takú bielu farbu, akú som ja hľadala. Tento lak sa však farbou určite trafil do mojich predstáv a som z neho naozaj nadšená.
-originálny produkt, cena 9,50€

-Primer od Emité Make Up ďalšia vec, ktorá sa vždy zíde je dobrý primer a tento ma so svojou konzistenciou presvedčil, že dobrý bude. Rýchlo sa vsiakne do pleti a pleť necháva vyhladenú a tým dopomáha aby sa s pleťou vedel make up dokonale spojiť. Narozdiel od ostatných primerov, ktoré sú poväčšine priesvitné tento má farbu do oranžova, ale to vôbec nevadí pretože po nanesení sa vsiakne do pleti a farbu stráca.
-originálny produkt, cena 23,00€

-Riasenka od Benefit Cosmetics Roller Lash glossybox mi už druhý krát priniesol radosť a doprial mi vyskúšať ďalšiu riasenku od značky Benefit. Tentokrát by mala táto natočiť riasy a udržať ich natočené dokonca až 12 hodín. Na tento produkt chystám podrobnú recenziu a chcem porovnať medzi sebou obe riasenky, ktoré mám doma od Benefit, tak sa máte na čo tešiť.
-miniatúra, cena 25,00€


-Nivea deo sprej Invisible for Black and White tento deo sprej je vám všetkým určite veľmi známy. Je to veľmi obľúbený deo sprej od Nivei, ktorý by mal zabraňovať tvorbe bielych škvŕn na bielom a čiernom oblečení. Ja som na ňu počula zatiaľ len samé dobré ohlasy, tak budem aj ja veľmi zvedavá ako mi bude vyhovovať. Jediné čo sa mi na ňom však neľúbi je tá klasická "nivea" vôňa, ktorá je dosť silná a ja nemám moc rada, keď je zo mňa veľmi cítiť deo strej a nie moju voňavku.
-originálny produkt, cena 2,99€

-Syoss Color Refresher tento produkt ma naozaj veľmi zaujal nie len preto, že som ho ešte u nás nevidela (aj sa mýlim, tak ma opravte), ale aj preto čo sľubuje. O čo vlastne ide? Glossybox ponúkal tri druhy z tohto produktu prvý bol od Gliss Kur ružové sérum na vlasy a potom ďalšie dve boli práve tieto od Syoss pre blondínky a brunetky podľa toho akú farbu vlasov máte nastavenú vo vašom profile. Tento produkt by vám mal obnoviť farbu vašich vlasov a dodať im lesk a krajší nádych vašej farby. Ja som na tento produkt už naozaj veľmi zvedavá, takže hneď zajtra ho vyskúšam a ak bude naozaj dobrý, tak môžete tiež očakávať recenziu. 
-originálny produkt, cena 4,99€


Celý Glossybox vyšiel dokopy na 65,48€
Ak máte akékoľvek otázky ohľade Glossyboxu, tak mi ich napíšte do komentárov a ja vám na ne rada odpoviem. 







3 komentáre:

  1. V Nemeckom Glossyboxe boli tentokrát tri rovnaké veci, a to lak na nechty, riasenka od Benefitu a primer pod make-up. Čo bolo iné je sprcháč od Hugo Boss a ceruzka na obočie od značky Lavera.
    Dizajn boxu bol tento mesiac naozaj nádherný, no neviem ako niektoré produkty súviseli s témou... Ja budem box pridávať zajtra na blog, tak môžeš kuknúť :)

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte som chcela napísať, že ja si tiež pozerám, kto čo dostal v Glossyboxe. A ja som sklamaná ostala, pretože niektoré baby dostali štetec a make-up od značky bare minerals a z toho som ostala veľmi sklamaná.

      Odstrániť
    2. Určite si pozriem tvoj članok som zvedavá co si tento mesiac dostala ty :) Ten štetec som videla aj ja a tiez ma velmi zaujal škoda ze ho dostalo len malo ľudí

      Odstrániť