sobota 26. septembra 2015

Spotrebované September 2015


Ahojte :) Dnešný deň začal hrozne, tak si ho spríjemníme aspoň typom článku, ktorý máte zrejme najradšej. Áno priatelia, blíži sa koniec Septembra, prežili sme prvý mesiac školy a ďalšie máme ešte pred sebou, no verím tomu že sa ani nenazdáme a bude koniec (áno asi predbieham udalosti trošku :D). Dnes od rána prší a je zamračené, ráno som stihla po ceste do školy do nitky zmoknúť, takže preto ten hrozný začiatok (článok som začala písať v piatok). Ja to však už ďalej ani nebudem obkecávať, poďte sa aspoň so mnou pozrieť čo všetko sa nazbieralo tentokrát v mojom odpadkovom koši.



Hydratačný krém od Himalaya- Rozhodne jeden z najlepších krémov aké som vyskúšala. Obsahuje aloe vera, rýchlo sa vstrebáva do pleti a zanecháva ju jemnú a vyživenú a navyše krásne vonia. 
Ja som ho používala najviac na tvár, ako nočný krém a ráno mi po ňom nezostala mastná pokožka, takže to je ďalšie veľké pozitívum. Navyše cena je tiež veľmi priaznivá a keď túžite po novom kréme, ktorý bude dobre plniť svoju úlohu a navyše nebude z tej vyššej cenovej kategórie, tak určite skúste tento. 

Odličovacie tampóniky od Balei- Jediné tampóniky, ktoré používam na odličovanie. Nerozpadávajú sa a navyše do seba nevsiaknu a nepohltia micelárnu vodu (tým pádom pomáhajú aj tomu, že sa vám tak rýchlo neminie). Balenie obsahuje 140 kusov, ktoré mi vydržia niekedy aj viac ako mesiac, podľa toho koľkokrát sa maľujem do mesiaca. Môže vám ich len odporúčať. Keď sa mi minie balík, ktorý mám teraz z nich rozrobený, tak si určite kúpim ďalšie balenie, aj keď teraz by som chcela vyskúšať aj tie väčšie od Balei, ktoré som ešte neskúšala.

Krém proti únave od Loreal- Tento krém som mala v Glossyboxe, to ste už mohli vidieť v jednom z článkov. Veľmi dobrý krém, pleť spevnil a naozaj pomáhal zakryť znaky únavy, ktorých som teraz mala dosť pri každodennom stavaní do školy. Neviem či sa dá kúpiť aj u nás, ešte som ho nevidela, ale ak áno, tak si určite kúpim plné balenie. 

Olejček na tvár od Monu- Ďalší produkt, ktorý som mala možnosť vyskúšať vďaka Glossyboxu.  Tento olejček ma veľmi príjemne prekvapil. Krásne voňal, pleť mi zanechal veľmi jemnú bez pocitu mazu a po pár minútach sa vstrebal do pleti. Pleť po jej použití vyzerala pružná a všimla som si, že po dlhšom používaní mi aj veľmi zlepšil kvalitu pleti. Netuším kde by sa tento produkt dal kúpiť, ale ak ho niekde nájdete určite chodte do toho, pretože sa to naozaj oplatí.



Termálna voda od Avene- O tejto vode vám básnim už od kedy som sa vrátila z dovolenky. Ja som mala toto malé balenie v časopise. Naozaj úžasná vec hlavne na leto, keď boli tie obrovské teplá, na osvieženie poslúžila úžasne a pleť tiež nebola po slnku tak veľmi vysušená. Mne toto malé balenie vydržalo pomerne dlho a už teraz mám načaté nové.

Sprchový gél od Katy Perry- Tento sprchový gél som mala ešte v sete s voňavkou Killer Queen. Musím povedať, že vôňa sa mi vôbec nezhodovala s voňavkou, neviem čím to je. Gél penil tak priemerne na pokožke príjemne voňal, no a jediné čo mu musím vytknúť je to otváranie, pretože na sprchový gél je dosť nepraktické.

Voňavka od Essence- Like Jump In A Pool- Túto voňavku som mala tiež v časopise. Ja mám vône od Essence všeobecne celkom rada. Táto vôňa bola celkom intenzívna, čo ma prekvapilo. Ja som ju často používala v škole, pretože balenie je malé a tak sa veľmi dobre dá nosiť všade so sebou.
Hlava: korenie, zelené jablko, kvet citrónovníka
Srdce: pivónia, konvalinka, čajové lístky
Základ: bele cédrové drevo, pižmo, vanilka

Korektor od Manahattan- Tento korektor mám už naozaj strašne dlho, tak som sa rozhodla, že ho už vyhodím. Korektor bol veľmi hutný a aj tmavý na moju pleť, takže často sa stávalo že som z neho mala pleť fľakatú. Znovu by som si ho určite nekúpila.



Love Story od Chloé- Úžasná intenzívna vôňa, ktorá práve vytvára ten efekt "obláčika", pri ktorom keď okolo niekoho prejdete hneď cíti vašu vôňu. Originálne balenie sa mi tiež veľmi páči, je veľmi prepracované a vyzerá luxusne. Jej cena však je príliš vysoká na bežného smrteľníka, takže o nej môžem len snívať. 
Hlava: neroli
Srdce: Madagaskarský jazmín, pomarančový kvet
Základ. pižmo, cédrové drevo

EMOZIONE od Salvatore Ferragamo- Veľmi zaujímavá taktiež intenzívna vôňa. Ja vône veľmi popisovať neviem, tak vám tiež napíšem radšej jej zloženie. Tento parfém tiež patrí do kategórie drahších a luxusnejších parfémov, čo asi pre mňa nebude, ale som rada že som mala možnosť ho vyskúšať.
Hlava: biela broskyňa, bergamot, kosatec
Srdce: pivónia, heliotrop, bulharská ruža
Základ: semiš, pižmo, pačuli

DAISY od Marc Jacobs- Kto ma naozaj dobre pozná vie, že toto je moja naj naj naj najobľúbenejšia vôňa. Nemám doma plné balenie, ale raz som dostala z tejto vône viac vzoriek a odvtedy sa stala mojím najväčším favoritom aj napriek jej cene. Voňala som aj iné parfémy z tejto kvetinkovej kategórie, ale pre mňa zostala táto najobľúbenejšia. Má naozaj zaujímave zloženie.
Hlava: rubínovo červený grapefruit, maliny, zelené listy, hruška
Srdce: fialka, divoká ruža, kvet jablká, liči, plátky jazmínu
Základ: pižmo, slivka, cédrové drevo



Zosvetľovač vlasov od Loreal- Keď som uvidela tento zosvetľovač tak ma veľmi zaujal a rozhodla som sa že ho vyskúšam aj napriek tomu, že si už žiadnu farbu ani nič podobné nedávam na vlasy. Nevšimla som si že by mi zničil vlasy, len mi ich jemne zosvetlil a vzhľadom na to že ja mám tmavohnedé vlasy, tak som ani nečakala, že mi ich zosvetlí. Celé balenie mi vydržalo na viac použití a aplikácia bola veľmi jednoduchá (to som už v jednom článku písala). Ak by ste mali záujem o celú recenziu, tak mi to kľudne napíšte do komentárov a rada ju pre vás napíšem.

Zubná pasta od White Look- Som naozaj príjemne prekvapená z tejto zubnej pasty, pretože som ju mala ešte v DM boxe a bola naozaj dobrá. Bola gélovej konzistencie a sľubovala vybielenie zubov z čoho som veľmi prekvapená, pretože naozaj som si všimla rozdiel. Túto pastu vám naozaj odporúčam a ak máte možnosť tak ju vyskúšajte, poprípade mi napíšte či ste ju už skúšali a ako pôsobila na vaše zuby. 

Telové mlieko s Q10 od Nivei- Túto vzorku som dostala ešte dávnejšie, ale až teraz som sa ju rozhodla vyskúšať. Veľmi príjemná vec na telo, ktorá vám ušetrí určite veľa času, navyše krásne voňal. Sľubuje spevňovanie pokožky vďaka Q10, ale po použití iba vzorky toto nemôžem potvrdiť ani vyvrátiť. Určite by som si ho v budúcnosti kúpila. 



Tak to by bolo odo mňa všetko čo sa týka mojich vypotrebovaných produktov. Tento mesiac prešiel naozaj rýchlo, čo som ani nečakala. Mám veľa učenia, no snažím sa čo najmenej zanedbať blog a myslím si že pridávam viac článkov, ako som čakala že budem stíhať. Tento mesiac som seriály ani filmy nestihla pozerať a však aspoň vám ako každý mesiac napíšem čo som počúvala a čítala. 

Knihy: After od Anna Todd (1,2 časť), Kam zmizla 
Hudba: Justin Bieber- What do you mean?, Charlie Puth a Megan Trainor- Marvin Gaye, Kyno a Parson James- Stole the show, Axwell a Ingrosso- Sun is shining, a naj naj naj obľúbenejšou pesničkou sa rozhodne stalo Infinity- One Direction


3 komentáre:

  1. Olejček od Monu bol top! Tiež som ho mala v Glossyboxe a ešte ho trošičku mám, ale šetrím si ho zase na zimu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Jedna z najlepších produktov ktoré som mala v glossyboxe :)

      Odstrániť