sobota 19. marca 2016

Like I Would



Ahojte :) Pri tomto článku som znova zvolila názov pesničky a to z toho dôvodu, že som sa rozhodla, že tieto články nebudem nazývať favoritmi, ako to je aj na iných blogoch, ale práve názvami pesničiek, ktoré ma za učité obdobie zaujali. Tak sa poďme pozrieť čo to bolo tentokrát.



Balea Trend it up ochranný sprej pri žehlení a fénovaní- Prednedávnom som si objednala jednu vychytávku na vlasy, ktorú si v poslednom čase kupuje naozaj veľa dievčat, takže napriek tomu, že ja si doma nefénujem ani nežehlím vlasy, tak som si musela kúpiť ochranu, pretože som nevedela ako bude daná vec fungovať a nechcela som aby mi spálila vlasy. Tento sprej od Balei je skvelý nie len jeho ochrannou funkciou ale taktiež aj cenou, ktorá vôbec nie je vysoká a navyše má až 200 ml.

Garnier osviežujúci odličovač očí s hroznom- Vzhľadom na to že mám citlivé oči, tak sa snažím na odličovanie používať prípravky, ktoré sú určené len na odličovanie očí a nie aj zvyšku tváre. Tento od Garnier je veľmi príjemný a musím potvrdiť, že aj osviežujúci. Stačí z neho použiť naozaj len malé množstvo a maskaru dokonale odstráni. Jedinou nevýhodou vidím len jeho vôňu, ktorá je trošku silnejšia, takže ak nemáte radi vôňu hrozna tento produkt pre vás asi nebude.


Essence argánový olejček na nechty- Nerada priznávam, ale mám strašné záderi na nechtovom okolí a hlavne začervenania. Je to mojím zlozvykom, ktorému sa už budem snažiť odolať a tak som si kúpila tento olejček od Essence, aby som nemala vysušené okolie nechtov. Olejček je veľmi dobrý a páči sa mi aj jednoduchý aplikátor na jeho nanášanie. Vôňa argánového oleja je nádherná a mne veľmi pripomína vôňu voňavej sviečky.

Essence krém na ruky LE- Tento krém  od Essence mám ešte zo zimnej limitky, no v poslednom čase sa stal mojím záchrancom. Neviem čo sa stalo, no na  jednej ruke mám strašne vysušené hánky a aj medzi prstami. Tento krém je dostatočne hustý, takže krásne hydratuje pokožku a napomáha jej regenerácii.


Dievča vo vlaku- Paula Hawkins- Nakoniec tu máme knihu, ktorá ma zaujala a tak som sa rozhodla, že si ju kúpim. Je to veľmi zaujimavá kniha aj keď sú v nej pasáže, ktoré sa mi moc nepáčia. Píše sa z dvoch pohľadov a ešte som ju nedočítala, ale oproti začiatku už stred začína byť zaujimavejší. Nechcem vám prezrádzať o čo v nej ide, pretože ak sa ju rozhodnete prečítať už pre vás nebude zaujímavá.


Nakoniec by som vám chcela povedať, že názov článku je z pesničky Like I would od Zayn Malik. Áno je to ten chalan, čo pred rokom opustil 1D. Úprimne bol môj najobľúbenejší a bola som extrémne sklamaná, keď opustil skupinu. Nečakala som že z neho bude znova spevák a obzvášť nie, že to zvládne na vlastnej nohe. Avšak mýlila som sa, pretože ako počúvam jeho nové sólové pesničky, tak nemám slov. Je naozaj skvelý!




3 komentáre:

  1. Já miluju ten Garnier. Ten je bezkonkurenční. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Garnier odličovač právě mám a je vážně skvělý!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přidám se k holkám, ten odličovač je super! :) Jinak fajn článek a blog! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť