sobota 18. júna 2016

Dove DermaSpa upfilted+


Ahojte :) Dnes tu pre vás mám veľmi zaujimavý článok, ktorý vám v lete pomôže so starostlivosťou o vašu pokožku. Ak by ste sa ma pred pár rokmi opýtali či používam telové mlieko alebo niečo podobné na moju pokožku asi by som vás sklamala, pretože som nič také nepoužívala. Naozaj som bola lenivá ale pravdupovediac som nepociťovala, že by som ho mala používať. Čím ste však starší o to viac sa musíte starať o svoju pokožku. Potrebuje viac hydratácie a taktiež aj pružnosti, ktorú dosiahnete okrem pravidelného cvičenia aj pravidelnou starostlivosťou o vašu pokožku.  A práve tieto prudkty od Dove z rady DermaSpa uplifted+ vám v tom pomôžu.



V prvom rade musím podotknúť, že pri tejto rade od Dove vás jednoznačne očaria ich obaly, pretože sú naozaj krásne. Jemná modrá farba v kombinácii s bielou je štýlová nie však veľmi vyzývavá. Taktiež "olejček" má povedala by som že až luxusný obal, ktorý bude skvele vyzerať na akomkoľvek mieste kde ho budete skladovať. Celá táto rada je sprevádzaná ľahkou, ale veľmi príjemnou vôňou lekien, ktoré prevoňajú vašu pokožku.



Telové mlieko
Telové mlieko má tekutú konzistenciu, čo vám jednak ušetrí čas, pretože sa vám veľmi rýchlo vsiakne do pokožky bez zanechania nepríjemného filmu a tiež si s ním vystačíte dlho, pretože vám z neho stačí použiť máličko a to absulútne stačí na hydratovanie vašej pokožky, ktorú zanechá na dotyk veľmi jemnú. Toto telové mlieko rovnako ako aj celá rada DermaSpa uplifted+ vám pomôže dosihanúť prižnejšiu pokožku na vašom tele.

Telový olej
Milovníci telových olejov si naozaj prídu na svoje, pretože tento je naozaj jeden z najlepších aké som vyskúšala. Krásne vonia a pokožku hydratuje na jedničku. Ďalšiu jeho veľkú výhodu vidím hlavne v tom, že napriek tomu, že jeho obal vyzerá ako zo skla tak nie je, takže si ho pokojne môžete zobrať aj počas leta so sebou na dovolenku, pretože sa vám určite nerozbije. Pri nanášaní to nepreháňajte, pretože vám z neho stačí použiť naozaj máličko a vydržíte s ním naozaj dlho, rovnako ako s telovým mliekom. Pre mňa je overeným spôsobom ju použiť po kúpely na čistú pokožku, pretože vám ju krásne prevonia.


Gél pre pružnejšiu pokožku s roll on hlavicou
Vždy som chcela vyskúšať niečo na pokožku, čo by práve fungovalo na tomto princípe roll on čiže s masážnou hlavicou. Vďaka Dovu som mala túto možnosť a som opäť nadmieru prekvapená! Tento gél nemá lepkavú konzistenciu a netrvá dlho kým sa vsiakne do vašej pokožky. Masážna hlavica je príjemne chladná a pri tom ako s ňou prechádzate po vašej pokožku tak ju dostatočne masíruje. Ak trpíte celulitídou, tak vám ju odporúčam skúsiť aj na tieto miesta, pretože vďaka nej budete mať pružnejšiu pokožku a pri pravideľnom používaní určite uvidíte zmeny. Moja rada pre vás je taktiež skúsiť si z neho naniesť na miesto kde si chcete premasírovať pokožku, potom ho zavrieť (pretože sa dá otočiť na stranu ako z neho ide gél a ako nie), takže keď ho máte zavretý tak môžete bez toho aby ste používali ešte viac gélu ako potrebujete "nasucho" prechádzať hlavicou po pokožke.



Všetky tieto produkty vám môžem odporúčiť, pretože som ich testovala a som s nimi maximálne spokojná. Je už len na vás či si vyberiete telové mlieko, olej alebo roll on gél. S každým z nich určite dosiahnete hydratovanú a pružnejšiu pokožku.

Ako sa vám páčila táto recenzia? Odnesiete si z týchto produktov niečo domov aj vy? Určite mi to napíšte do komentáru.




Ešte predtým ako dočítate recenziu tak by som vám chcela oboznámať s kampaňou od Dove #smekrasne 
Viete o tom, že až 70 percent žien nevie aká krásna v skutočnosti je? Dove sa práve touto kampaňou rozhodlo ukázať ženám, že ak dokážu pochváliť niečo na svojej kamarátke, tak by rovnako mali oceniť aj seba a nebyť k samej sebe až tak veľmi kritické. Prikladám vám aj video, kde je veľmi dobre vyobrazené ako sa ženy zachovajú keď sa ich spýtajú čo sa im páči na ich kamarátke- odpoveď je takmer okamžitá. Avšak ak sa pýtajú na opak, čo sa im páči na sebe zostávajú ticho a pri toľkej kritke na seba dokážu len ťažko nájsť niečo, čo sa im skutočne na sebe páči.


Týmto by som vám chcela povedať len toľko, že ľúbte samú seba, nepozerajte na to čo sa vám na sebe nepáči, ale presne na opak. Sústreďte sa na všetko čo sa vám na sebe páči. Pretože ani jedna z nás nie je dokonalá a však všetky sme svojim spôsobom krásne, na to nikdy nezabúdajte. Pridajte sa k viac ako 2000 ženám, ktoré sa neboja o sebe tvrdiť že sú krásne.


1 komentár: