nedeľa 19. júna 2016

Into You


Ahojte :) Pred pár dňami som si vypočula pomerne novú pesničku od Ariany, ktorá má naozaj nádherný a vydarený klip, takže názov tohtomesačných favoritov nesie názov práve podľa tejto pesničky. Dnes tu pre vás mám naozaj všetko možné, ale favoriti nemusia byť vždy len kozmetika.


Balea ošetrujúci pleťový krém s bavlníkovým olejom pre suchú pleť- v drogérii som hľadala náharadu pre krém, ktorý som doteraz používala no už som ho dopotrebovala a natrafila som práve na tento. Má príjemnú parfumáciu nie je príliš hutný, no nepáčilo sa mi na ňom, že vždy keď som si ho naniesla na tvár, tak som ešte dlho cítila, že je na pleti a akosi sa nedokáže vsiaknúť. Existuje na to však veľmi ľahké riešenie a to také, že som si ho začala nanášať na mokrú pleť vďaka čomu sa oveľa rýchlejšie a ľahšie dokáže vstrebať. Pleť hydratuje a môže sa taktiež použiť ako podklad pod makeup, pretože vďaka tomu, že je trošku lepivejší tak dobre udrží makeup.



Essence pureskin SOS spot killer- v období keď sa končí školský rok tak sa samozrejme viac stresujem čo poznačuje aj moju pleť, takže som hľada niečo čo by dokázalo urýchliť odstránenie vyrážok. Vybrala som práve tento od Essence s ktorým som veľmi spokojná. Je to niečo ako mliečko, ktoré musíte potriasť a následne ho nanesiete štetčekom na vyrážku. Keď zaschne tak vám začne vysušovať vyrážku. Najlepšie je používať ju večer a do rána je vyrážka naozaj očosi menej viditeľnejšia. 


Ikea kvetináč- v Ikei som si kúpila tento kvetináč, ktorý samozrejme nikto nepoužíva ako kvetináč, ale väčšina ľudí v nich skladuje práve štecte. Ešte netuším na čo ho použijem, ale jej čiernej farbe som nedokázala odolať.


Tesco loves baby vlhčené obrúsky- vzhľadom na to, že sa snažím nájsť dobré detské obrúsky s ktorými by sa dala dočistiť aj pleť, tak som tentokrát vzala tieto z Tesca, ktoré veľa dievčat chválilo a tiež ich používa na odličovanie. Tieto sú bez parfemácie obsahujú čistiace mlieko s výťažkami s aloe a harmančeka a tiež sú testované na pokožku so sklonom k ekzému. Článok už chystám, ale budete si na neho musieť počkať dlhšie, pretože ich chcem vyskúšať viac aby som  našla tie najvhodnejšie. Ak  máte nejaké typy určite mi to napíšte do komentáru.


Gliss Kur Summer Repair šampón na vlasy- Gliss Kur už minulú zimu prišlo s radou, ktorá mala chrániť vlasy v zime (o ňom ste si mohli prečítať článok na blogu) a toto leto zas so šampónom, ktorý chráni vlasy v lete. Mňa zaujal tento šampón hlavne preto že obsahuje UVA a UVB filter, ktoré chránia vlasy pred slnkom. Ak si cez leto chránite pokožku tak by ste namali zabúdiť ani na vlasy, ktoré na slnku tiež trpia. Takýto šampón sa určite hodí na leto a je to veľmi dobrý nápad. Čoskoro sa môžete tešiť na celú recenziu.

Essence rúž Natural Beauty 07- na leto som si chcela obstarať zaujimavý odtieň rúžu, ktorý by som mohla nosiť univerzálne. Zaujal ma tento od Essence, ktorý má veľmi zaujimavú farbu a vyzdvihne prirodzenú farbu vašich pier. V drogérii vyzeral byť podobný odtieňom aké nosí Kylie, no pod denným svetlom vyzerá bohužiaľ inak, stále je to však veľmi pekná farba.  








1 komentár: