utorok 28. júna 2016

Spotrebované za Jún 2016


Ahojte :) Je koniec, neuveriteľné ako rýchlo tento školský rok skončil. Z jednej strany som rada, pretože sa začínajú prázdniny. Budem sa môcť venovať tomu na čo som cez školský rok nemala čas, no z druhej strany sa pre mňa začne posledný ročník. Rozmýšlala som, že by som ďalšie spotrebované produkty urobila až po prázdninách, pretože by som rada spotrebovala všetko čo mám doma pootvárané (a nekupovala si nové produkty, ako to bohužiaľ často robím). To však ešte uvidím ako sa nakoniec rozhodnem, dnes si však prečítajte o aktuálnych spotrebovancoch.


Babylove vlhčené obrúsky- obrúsky boli bez parfumácie a obsahovali pantenol. Boli troška hrubšie, ale na prečisteie pleti alebo osvieženie sa dali použiť. Stále testujem ďalšie zvhčené obrúsky pre deti, ktoré by boli dobré aj na pleť, takže mi môžete písať ak poznáte nejaké dobré.

Zendium Gentle Whitening zubná pasta- túto zubnú pastu som mala možnosť vyskúšať vďaka spolupráci za čo som neskutočne vďačná, pretože som objavila pastu ktorá naozaj stojí za to. Navyše z jeho obalu by si každý výrobca zubných pást mal brať príklad, pretože sa z neho bez problémov dala veľmi ľahko dostať všetká pasta.

Balea Schaumseife Eden Garten- tak ako som toto penové mydlo vychválila v minulomesačných favoritoch, tak to nemôžem vynechať ani teraz. Je to najlepšie mydlo aké som kedy mala. Je úžasne ako pení, pretože to naozaj urýchluje umývanie rúk. Tiež som si všimla, že aj veľa iných značiek začalo vyrábať penové mydlá, avšak myslím si že zatiaľ toto od Balei je najlepšie. 



Balea Volumen Shampoo Patchouli&Jasmin- tento šampón bol úplne v poriadku. Myslím si že ak zhňáte šampón z lacnejšej cenovej kategórie, ktorý vám dobre premyje vlasy a zanechá objem, tak skúste určite tieto od Balei, môžem ich len odporúčiť. Ďalšie pozitívum je že neobsahujú silikóny a vlasy po nich pekne voňajú, aj keď vôňa aspoň u mňa nevydržala veľmi dlho. 

Nivea Color care&protect kondicionér- tento kondicionér som mala už neskutočne dlho otvorený, tak som sa rozhodla že ho konečne spotrebujem. Jej hlavnou úlohou bolo zachovanie sýtosti farby (ak ste mali vlasy farbené). Vlasy boli po jeho použití jemné a dali sa ľahko rozčesať. Tieto kondicionéri od Nivei sú dobré ak si neviete vybrať aký si kúpiť, nie je v nich ani nejaký veľký rozdiel, pretože si myslím, že aj tak efekt bude pri každom rovnaký.

Lavera Cremedusche- krémový sprchový gél, ktorý bol dokonca vegan ma veľmi príjemne prekvapil. Naozaj sa z neho dalo nie len vďaka vôni, ale pri pocite nanesení vidieť a cítiť, že bol naozaj prírodný a neobsiahnutý všetkým možným, ktoré obsahujú bežné sprchové gély. Pokožka bola po jej použití veľmi jemná a dokonca som nemala ani pocit, že by som sa mala potrebu natierať. Lavera je veľmi kvalitná značka prírodnej kozmetiky, tak ak ste od nej ešte nič neskúšali určite skúste a nebudete ľutovať.


The Body Shop Olive cream body scrub- úžasný body scrub, obsahoval čiastočky, ktoré veľmi dobre opeelingovali pokožku a krásne voňal. Ja som ho kupovala v sete, ale ak ho nájdete aj samostatný tak ho určite skúste.

The Body Shop Olive body butter- toto telové maslo sa mi viac hodí na zimu, pretože trošku mastí pokožku a napriek tomu, že z neho použijete málo, tak sa ťažko vsakuje takže ho cítiť na pokožke. Napriek tomu musím veľmi pochváliť konzistenciu, pretože bola naozaj maslovitá a zanechávala pokožku jemnú a hydratovanú.

The Body Shop Olive sprchový gél- posledným z tohto setu je sprchový gél, ktorý síce veľmi nepenil, no mal veľmi intenzívnu vôňu, ktorá príjemne prevoňala pokožku. Bol maličký, takže ideálny na cesty, ale jeho obal mi bohužiaľ nevyhovoval v tom, že bol strašne "tvrdí", čo znamená že keď už v ňom bolo menej tak sa dal naozaj ťažko potlačiť a vzhľadom na to sa z neho aj ťažko dostával sprchový gél.

The Body Shop HoneyMania krém na ruky- Body shop je pomerne drahý obchod, avšak neľutujem kúpu tohto krému, pretože z neho stačilo použiť máličko a ruky veľmi dobre a rýchlo hydratoval. Nezanechával nepríjemný film ani mastný pocit. Jediné čo mi nevyhovovalo pri tomto kréme bola vôňa, ktorá mi prišla chemická a nevoňala mi práve po mede. Nabudúce skúsim inú vôňu a uvidíme, to však na jeho účinku vôbec nemení. 



Sephora Avocado hand mask- táto avokádová maska na ruky ma potešila hlavne v tom, že ma nejako neobmedzovala po nasadení na ruky. Jednoducho som si masku, ktorá sa nachádzala v rukaviciach natiahla na ruku a mohla som robiť prakticky všetko bez toho aby som niečo zašpinila. Dokonca fungovala aj na dotykovú obrazovku. Maska zanechala jemné a zmäkčené ruky, ktoré boli po jej použití tiež príjemne prevoňané. Ľutujem, že som si z nej neodniesla viac kusov.

Sephora Honey eye mask- maska na oči v podobe už navhlčených obrúskov, ktoré sa ľahko prisali k pleti. Okolie očí po jej použití bolo viditeľne krajšie taktiež stiahol kruhy pod očami. Efekt nie je dlhotrvajúci, ale pri pravideľnom používaní sa môže osvedčiť.



Bioderma Sébium micelárna voda pre citlivú pleť- keď som si kúpila túto milecárnu vodu, tak som sa veľmi tešila, pretože je prvá vec, ktorú som od Biodermy vyskúšala. Vzhľadom na to, že bola určená na citlivú pleť, tak som vôbec neočakávala že by mi mohla podráždiť pokožku alebo niečo podobné. No hneď pri prvom použití ma z neho pálila pleť (hlavne v nedokonalostiach). Ale aby som povedala aj niečo pozitívne, táto micelárna voda mi veľmi pomohla v tom, že sa mi po jej použití začala oveľa menej mastiť pleť.

Garnier hroznový odličovač očí- tento odličovač je jeden z najlepších aké som kedy vyskúšala. Veľmi jemne odličuje oči a stačí z neho použiť iba pár kvapiek. Navyše má veľmi príjemnú hroznovú vôňu. Ak ste ešte tento odličovač neskúšali určite ho skúste a neoľutujete. 



Ebelin Maxi- Pads Supersoft- väčšinou si nekupujem tieto maxi tampóniky, ale náhodou som si kúpila tieto. Boli fajn, ale mne viac vyhovujú tie, ktoré nie sú až takto veľmi hrubé.

Balea Totes Meer maska- toto je najlepšia maska akú má Balea. Naozaj som skúšala už väčšinu, ale ani s jednou som nebola tak spokojná ako s touto. Obsahovala malé peelingové čiastočky, ktoré aj hĺbkovo prečistili pleť a zanechali ju naozaj prečistenú a odstránila aj odumreté bunky. 

Schaebens maska- túto masku som mala v Glossyboxe, jej hlavnou úlohou bolo udržiavať vlhkosť v pleti. To musím potvrdiť, pretože moja pleť po jej použití bola viditelne lepšia a menej suchá. Všetky tieto skvelé vlastnosti dopĺňala aj voňa avokáda. Netuším či sa u nás dá zohnať (pravdepodobne asi nie), ale ak budete niekde kde ju uvidíte tak si ju určite kúpte, pretože okrem toho, že nie je vôbec drahá je veľmi účinná.


To by boli všetky spotrebované produkty pre tento mesiac, myslím si že toho bolo pomerne dosť. Zaujalo vás niečo alebo používate niektoré z produktov, ktoré som spotrebovala? Určite sa so mnou o to podelte v komentároch.




1 komentár:

  1. Téééda, spotrebovala si toho dosť. Zaujal ma The Body Shop a Lavera... akurát plánujem nejaký sprchový gél.

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť