sobota 7. januára 2017

Spotrebované za December 2016

Ahojte :) Prajem vám ešte raz krásny nový rok a s ním tu máme aj prvý post v tomto roku. Tak ako predchádzajúci rok ani tento nekončím so spotrebovanými produktami, pretože viem, že ich máte veľmi radi.

Minulý mesiac som spotrebovala veľa vecí z DM adventného kalendára, ale o nich som vám už v príspevku práve o tomto kalendári písala, takže to dnes prebehnem len v skratke. Okrem toho tu mám pár produktov, ktoré som spotrebovala.



Balea Limitte & Aloe Vera sprchový krém
Tento krémový sprchový gél som dostala u nás v DM-ke k nákupu. Neviem či DM-ko malo výročie alebo niečo podobné u nás, ale jednoducho ho rozdávali. Som za neho však veľmi rada, pretože bol skvelý. Krásne voňal po limetkách a svojou krémovou konzistenciou príjemne zjemnil pokožku.

Balea Sensitive šampón
Tento šampón som nepoužívala ja, ale bol dobrý. Stále to opakujem, ale rôzne šampóny od Balei sú dobré a navyše lacné. Taktiež ak hľadáte šampón bez silikónov, tak práve Balea ich neobsahuje.



Balea náplasti na čistenie pleti s extraktom z lotosových kvetov
V balení sa nachádza 6 kusov, ktoré sa môžu naniesť na nos, čelo alebo bradu. Ja som ich vyskúšala na všetky a myslím si že na brade náplasti zbavili čiernych bodiek najviac, samozrejme bodky sa vrátia takže od toho nečakajte žiaden zázrak. Ale môžem odporúčiť, pretože boli dobré. Celá táto rada z lotosových kvetov sa Balei veľmi podarila.

Balea odličovacia pena
Toto je jedna z mála produktov, ktoré som v polke musela prestať používať. Ja som si vždy myslela, že ak niečo pení, tak to možno aj lepšie vyčistí pokožku. Opak bol pravdou. Najhoršie čo môžete dať na pokožku je pena. Kvôli tejto vlastnosti by som ho ešte dopoužívala lenže po použití vysušil strašne pleť aj napriek tomu, že v lete som si to ešte tak veľmi nevšímala, ale teraz v zime sa už naozaj nedal používať.

Alverde peeling s morskými riasami
Ja som z tejto rady mala už aj pleťovú vodu to možno viete. Peeling bol veľmi dobrý. Bol takej tekutejšej konzistencie, tým pádom sa dokázal aj lepšie dostat do pleti a prečistiť ju. Peelingové čistočky boli maličké a zbavovali pleť odumretých buniek. Jediné čo vytýkam tomuto peelingu je to, že po použití neskutočne vysušil pokožku, pretože hneď na druhom mieste obsahoval alkohol, čo som si pri kúpe nevšimla.



bebe MORE krém na tvár
Tento krém sa nachádzal ešte v jednom z letných Glossyboxov. Bohužiaľ sa nedá kúpiť u nás ale ak by ste boli v drogérii v zahraničí, tak sa na neho určite pozrite. Obsahoval bambusové maslo a udržoval suchú pokožku hydratovanú aj napriek tomu, že mal tekutejšie zloženie. Skúšala som ho použiť aj ako masku a bola som s ním spokojná.

Katy Perry's MAD LOVE
Vzorku tejto voňavky som si objednala z internetu, pretože som na ňu bola zvedavá. Vône od Katy mi celkom voňajú. Táto je na mňa taká strašne zvláštna a určite ak by som ju mala v plnom balení, tak by som ju používala skôr cez leto. Hlava: jahoda, jablko, ružový grapefruit, sorbet. Srdce: kvetinové tóny, jasmín, pivonka. Základ: santalové drevo, pižmo, kokos.




Balea 


Recenzie na produkty z adventného kalendára si môžete prečítať tu

-Balea maska na nohy
-Balea Oil repair expresná kúra
-Balea vanilkovo-kokosový sprchový krém
-Balea Q10 denný a nočný krém
-Balea telové maslo
-Balea sprchový krém s Acai
-Balea 1-minútová kúra na vlasy
-Balea krém na ruky
-Balea maska s bahnom
-Balea liftingová kúra

1 komentár:

  1. Produkty z DM také často používám. Jsou skvělé a navíc za dobré peníze. Jinak díky za info, že Balea šampony neobsahují silikony, jelikož jsem to nevěděla. Určitě nějaký z šamponů zkusím :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť