streda 26. júla 2017

XXL Haul- Lush, DM box, Dermacol, NYX, Clinique, Yves Rocher a iné


Ahojte :) Za posledný mesiac popritom ako cestovala sa mi doma nakopilo veľa kozmetiky, ktorú som nechcela pridávať každú v samostatnom článku, tak som sa rozhodla, že si urobíme článok, kde vám všetko čo mám doma nové ukážem.


V Nemecku sa v DM-ke predáva značka NYX na obrovskom dvojitom stojane. Musela som sa veľmi držať aby som to tam celé nevykúpila.


Vybrala som si matný rúž v odtieni MLS19 Euro Trash. Je to taký môj "obľúbený" odtieň, ktorý sa mi hodí a rúž si často hľadám v podobných odtieňoch. Jediné čo tomuto rúžu vytýkam je jeho obal, ktorý je úplne rozpadnutý a nekvalitný, čo ma u NYX prekvapuje. Neviem či je to práve chybný kus, ale ak máte z tejto rady nejaký rúž tak mi napíšte či máte tiež podobný obal.



Keď som bola v Rakúsku tak v predajni NYX prebiehali výpredaje, v ktorých som si vybrala set troch intenzívnych butter glossov. Tento set je v odtieni IBLGSET04. Na môj vkus sú to odvážnejšie odtiene, ale povedala som si že niečo podobné potrebujem mať v zbierke a keby som ich nevyužila vonku tak budú aspoň pekné na fotku.


Značku Clinique som chcela vyskúšať už veľmi dlho a vzhľadom na to že je drahšia, tak som zvolila na prvý pokus takéto miniatúrky, aby som zistila či mi táto kozmetika sadne alebo nie. Tento set obsahoval menšiu taštičku, ktorá skrývala tri produkty na čistenie pleti.

Prvý krok je mydlo v tekutej podobe.
Druhým krokom je rozjasňujúca pleťová voda.
Tretím krokom je ľahký gél bez olejov, ktorý zásobuje mastnú pleť vlhkosťou. Pleť je po použití jemná a vyhladená.
-Všetky tieto produkty sú určené na normálnu až zmiešanú pokožku. Ak tiež používate produkty od tejto značky tak budem rada ak sa so mnou podelíte ako ste s nimi spokojné. Tento set som kupovala v drogérii Müller v Nemecku a stál okolo 8-9 €.


V tejto drogérii som si vzala aj 3 in 1 masku, z ktorej je každá časť určená na iné miesto tváre- T-zóna, očné okolie, líčka a krk.


Na ceste domov som v peňaženke našla ešte pár českých korún, ktoré som už nechcela brať domov a v Sephore som si za ne kúpila masku na pery. Ešte nikdy som nič podobné neskúšala takže som sama zvedavá aká bude. Konkrétne je to vyhladzujúca hydratačná maska ruža.


Z drogérii Bipa som si odniesla argánový olej na vlasy, ktorý som už dlho chcela vyskúšať. Je v maličkom 18 ml balení, ale stačí z neho použiť len pár kvapiek, takže s balením vydržíte dlho. Tento olej obsahuje v sebe aj niekoľko iných olejov a azda najintenzívnejšie sa z nich dá cítiť vôňa pomarančového oleja, ktorá je úžasná. Veľmi zaujimavé na tomto oleji je tiež to, že po použití som nemala absolútne mastné ruky a všetko sa pekne vstrebalo. Vlasy po nanesení oleja vyzerajú veľmi zdravo a lesklo.


Keď som začínala s make-upom tak som vždy používala len bb krémy, ale časom som zistila, že potrebujem vyššie krytie preto som hľadala make-up, ktorý by bol tekutý a nevysušoval moju pleť. Rozhodla som sa vyskúšať tento od Catrice s názvom Made to stay make up, pretože som na neho počula chváli. Zatiaľ som s ním spokojná, aj napriek tomu, že sa na obale píše že zanecháva matný finish tak mi pleť nevysušuje a je aj vodeodolný. Mne sa najlepšie používa s namočeným beauty blendrom.


 

Najväčšiu radosť z celého nakupovania mám samozrejme z obchodu Lush, kde som sa vždy chodila pozerať, keď som bola v zahraničí ale nikdy som si nič odtiaľ neodniesla (predsa tie ceny sú tam dosť vysoké). Mala som však možnosť vyskúšať ich čerstvé masky, ktoré sú naozaj úžasné a povedala som si že pri najbližšej návšteve Lushu si určite jednu kúpim. Vybrala som si masku s názvom Don't look at me, ktorá je veľmi populárna a obľúbená. Okrem jej bláznivej modrej farby má sviežu citrusovú vôňu a pleť je po jej použití ako znovuzrodená.


Neodolala som ani bombe do kúpela, vzala som si bombu s názvom "sex bomb", nepýtajte sa prečo len som ju ovoňala a vôbec som netušila, že sa tak volá. Keď ju použijem tak skúsim urobiť krátke video ako sa bude rozpúšťať.

 

Keďže sa mi za poslednú dobu nakopilo veľa klasických a tekutých rúžov tak som si chcela kúpiť štetec na nanášanie rúžu, ale nechcela som zatiaľ do ničoho drahého investovať, tak som si zobrala na skúšku z Primarku tento set, kde keď si všetky časti spojíte dokopy máte štetec na pery, očné tiene, obočie a oči. Myslím si že je to dobrá sada na cestovanie.


 

V predajni Dermacol som využila bankovky (každá bankovka je v hodnote 2€). Kúpila som si za ne s tým, že som ešte zvyšok ceny doplatila niekoľko vecí. Vzala som si hydratačnú a vyživujúcu masku, ktorá by mala regenerovať a zjemňovať pleť. Nemala som ešte nikdy žiadnu maskaru od tejto značky a viem, že Angel lash a Devil lash sú veľmi populárne tak som si chcela vziať práve jednu z nich. Pri akcii bola myslím, že Angel lash o 50% lacnejšia, takže to bola jasná voľba. A posledným produktom bola farbená vodeodolná linka v odtieni Intense Grey.

 

Pri poslednej návšteve Viedne som si založila zákaznickú kartičku v predajni Yves Rocher aj u nich. Vďaka registrácii som obdržala menší balíček, v ktorom sa nachádzala micelárna voda a gél-krém z rady Hydra Végétal. Krém som už skúšala a micelárku rada otestujem.
Minul sa mi aj odličovač očí a vybrala som si PurBleuet odličovač s nevädzou na citlivé oči.

 


Na záver vám ukážem DM box, ktorý je z tiež z Rakúska. Tam to funguje tak, že si ho môžete kúpiť buď za body alebo za peniaze. Neprihlasujete sa do žiadného žrebovania ako u nás.
Veľmi sa mi páči krásna maličká krabička, v ktorej sa skrývali všetky produkty. V skratke vám ich predstavím:


-EOS s grapefruitovou príchuťou a s SPF 30- nikdy som ešte Eos neskúšala tak sa na neho teším a navyše má vysoký ochranný faktor, ktorý je záchranou pre naše pery v tomto teple

-MANHATTAN supreme lash volume colourist with lash tint complex- nemala som žiadnu maskaru od tejto značky, ale jej kefka vyzerá že by mohla dobre zahusťovať a predlžovať riasy

-bruno banani woman's best- v boxe sa nachádzala aj toaletná voda, ktorú ja síce nevyužijem, ale určite ju posuniem ďalej

-Catrice lak 05 It's all about that red- tento lak už raz mám z Glossyboxu a dala som vám ho súťaže. Pri tomto produkte som si tiež myslela, že je to chybný kúsok pretože viečko, keď chcem lak otvoriť mi zostane v rukách, ale aj tento lak má ten istý problém, takže to sa asi vo výrobe stala chyba..

-Essence lipgloss 02 smile, sparkle, shine- asi ste už viackrát čítali na blogu, že ja a lesky nejdeme dokopy a to znamená, že som vám ho tiež pridala do súťaže


-L.O.V. rúž 551 Christina's Red- v bose bolo tiež veľa rúžov, tento vyzerá že je veľmi kvalitný. Má krásnu farbu a jemný shimmer a krémovú konzistenciu takže určite nebude vysušovať. Ja ho dávam mamine, pretože ona má červenú na perách veľmi rada. Okrem toho tento rúž má aj magnetické zatváranie čo mi príde veľmi luxusné!

-Astor rúž 320 My Darling- tento rúž po nanesení na pery nemá tak silnú farbu ako sa vám môže zdať z balenia je to však krásny odtieň a určite si ho nechávam. Rúže od Astor sú veľmi dobré z drogérie

-Alverde rúž 64 Pink Magnolia- značka Alverde mala tiež zastúpenie v boxe. Prírodnú dekoratívnu kozmetiku som ešte veľmi neskúšala, tak uvidíme aký bude tento rúž

-trend it up tropic chic lak 050- na záver bol priložený aj ružový trblietavý lak. Mimochodom trend it up sa nachádza už aj u nás na Slovensku



Ak ste dočítali tento článok až dokonca tak som na vás veľmi hrdá a sľubujem, že už takéto hromadné nákupy nebudem robiť, ale nechcela som všetky veci rozdeľovať do rôznych článkov, tak som vám všetko dala do jedného.
Určite mi napíšte do komentárov akú kozmetiku ste si kúpili za poslednú dobu vy a nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY.

2 komentáre:

  1. Jen 9€ za ty miniatury od Clinique?? :-0 povedené nákupy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělé kousky sis pořídila :) řasenku od Dermacolu mám ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť