streda 19. júla 2017

Yves Rocher- rada na regeneráciu poškodených vlasov


Ahojte :) Po zime má väčšina z nás zničené vlasy nie len kvôli čiapkám, ktoré sme museli nosiť, ale taktiež aj pre časté fúkamie, pretože v zime nám tak ľahko neuschnú hlavne tie dlhé, aj keď ja si ich nefúkam ani v zime. Predsa len sú moje vlasy zničené a iba veľmi ťažko nachádzam šampón, ktorý by po umytí zanechával moje vlasy ľahko rozčesatelné a uhladené. V tomto článku vám však predstavím radu od Yves Rocher, ktorá to dokázala.


Začala by som asi s tým, že pár mesiacov dozadu som prvýkrát zavítala do predajne Yves Rocher v Eurovei. Nepýtajte sa prečo až teraz, jednoducho som túto predajňu obchádzala pretože som si "myslela", že prírodnejšie zloženie produktov by mi asi nevyhovovalo po predchádzajúcich zlých skúsenostiach.

Ako som sa zaregistrovala a dostala od nich vernostnú kartičku začali mi prichádzať rôzne zľavy a jedným z nich (ktorý už asi neplatí) bol set za cca 13€ šampón, kondicionér a maska (ale ja keď som prišla mali už miesto masky len nočný krém na vlasy (a to som prišla prvý deň).

Povedala som si že to skúsim. Bude to pre mňa nová skúsenosť a aspoň si znova overím či sa moje vlasy tentokrát skamarátia s produktmi bez parabénov, silikónov a hlavne s prírodným zložením.



Šampón
Pri šampóne som vždy veľmi kritická a náročná, pretože moje vlasy doteraz vždy potrebovali "silikóny" a iné nie veľmi dobré "veci", ktoré dopomáhali tomu aby sa s nimi počas umývania dalo dobre pracovať. Ja po poslednej skúsenosti so šampónmi, ktoré silikóny v zložení nemali som bola veľmi sklamaná, pretože moje vlasy boli ako slama a naozaj sa s nimi nič nedalo robiť. Tento šampón je však zázrak! Toto je jeden z prvých šampónov v mojom živote, keď nie prvý, s ktorým som si dokázala umyť vlasy bez problémov a následne sa dali vyčesať aj bez toho aby som použila masku alebo kondicionér na zjemenie. Vlasy krásne umyje, zanecháva ich voňavé a stačí z neho použiť len naozaj máličko (a to mám už naozaj dlhé vlasy a používam ho cca mesiac a z fľaštičky ubudlo málo).


Kondicionér
Tento produkt považujem ako dotatok k šampónu, ktorý dopomáha k ešte krajšiemu výsledku. Vlasy zjemní sú vyrovnané (aj bez násilia, ktoré vytvárajú silikóny). Po uschnutí vlasy ostávajú v prirodzenej štruktúre a vyzerajú zdravo. Tento produkt si môžete zakúpiť ale aj nemusíte, pretože ako som spomínala už vyššie úplne si postačíte aj so šampónom z tejto rady.


Krém- očná starostlivosť
Ak vaše vlasy potrebujú ešte väčšiu regeneráciu tak môžete skúsiť aj nočný krém, ktorý je určení na starostlivosť o vaše vlasy v noci. Stačí naniesť malé množstvo a vmasírovať ho do vlasov. Tento produkt som ešte nevyskúšala, ale myslím si že bude rovnako dobrý ako ostatné produkty.


Mňa všetky tieto produkty od Yves Rocher veľmi príjemne prekvapili a zároveň potešili a môžem vám ich len odporúčiť hlavne ak máte poškodené vlasy, ktoré potrebujú regeneráciu.

4 komentáre:

  1. No musím to už aj ja vyskúšať, keď to tak chváliš :) Ešte som sa k tomu nedostala, ale v najbližšej dobe určite budem objednávať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Repair kolekciu od Yves Rocher mám nesmierne rada, dosť mojim vlasom pomohla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už som ich zahliadla v obchode, no ešte neskušala. Snád raz.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť