nedeľa 25. februára 2018

Glossybox za Február 2018


Ahojte :) Vzhľadom na to, že som nečakane ochorela, tak som nemala ani možnosť ukázať vám Glossybox z valentínskej edície. Tento box bol naozaj jeden z tých vydarených a našla som v ňom ako telovú tak aj dekoratívnu kozmetiku.

Box bol veľmi pekne navrhnutý, prvotný pohľad na jeho dizajn ma veľmi zaujal a opäť patrí k takým boxom, ktoré keď si niekde vystavím, tak budú veľmi dobre vyzerať. 



Nutralash- waterproof mascara Diamantstaub 
Od tejto značky som už testovala veľa produktov preto ma potešilo, že v boxe bola priložená opäť novinka. Ide o vodeodolnú maskaru, ktorá v sebe navyše obsahuje aj diamantový prach. Je to naozaj len veľmi maličká vzorka, ktorá bola priložená v boxe obsahuje iba 3 ml. Tiež musím podotknúť, že ide len o limitovanú edíciu tejto maskary. 
-originálny produkt, cena: 24,95€ 5 ml/ 14,95€ 3 ml




Absolute New York- Icon mini paletka
Zostala som veľmi príjemne prekvapená, keď som uvidela túto krásnu paletku. Je kombináciu matných aj trbietavých tieňov, ktoré sú dostatočne pigmentované a viete s nimi vyčariť ako denné tak aj večerné líčenie. Neviem či ste si to všimli aj vy, ale mne táto paletka veľmi pripomína Naked basic. Obsahuje tiež zrkadielko a podľa môjho názoru je vhodné na cestovanie. 
-originálny produkt, cena: 7,65€



John Frieda- Frizz ease wunder- reparatur shampoo and conditioner
Tento obnovujúci šampón a kondicionér sú určené na to aby predchádzali krepovateniu vlasov. Poskytujú okamžitú ochranu, posilňujú a vyživujú vlasy. Túto značku som už taktiež mala možnosť vyskúšať vďaka Glossyboxu a bola s ňou spokojná, preto sa teším na testovanie nových produktov na vlasy od nich.
-originálny produkt, cena: 7,99€


Palmolive aroma sensations so luminous- sprchový gél
Sprchové prudukty od značky Palmolive sú mojou obľúbenou klasikou, po ktorých keď siahnem tak nikdy nič nepokazím. V boxe sa ukrývala novinka, ktorá obsahuje makadámiový olej a extrakt z bobúľ. Jeho ľahká nemastná textúra zanecháva na pokožke hebký a jemný pocit.
-originálny produkt, cena: 1,39€



Rituals Cosmetics travel- Fleurs de L'Himalaya parfém
V podobe cestovatelskej verzie box skrýval maličkú voňavku od značky Rituals, ktorá obsahuje divokú orchideu, himalájske pivonky a jemný dotyk pižma. Ak tiež obľubujete túto značku tak otvorili svoju predajňu v Bratislavskom Auparku. 
-originálny produkt, cena: 39€




Nesmiem zabudnúť ani na swatche jednotlivých očných tieňov z paletky. Ako si ma fotke môžete všimúť, tak svetlý tieň je takmer neviditeľný na mojej ruke, preto je naozaj vhodný len na zvýraznenie kosti pod obočím. Ostatné tiene sú dobre pigmentované.



Takto vyzeral valentínsky box, mňa veľmi potešilo, že obsahoval rôzne produkty, ktoré keď spolu skombinujete, tak sa dal vytvoriť skvelý výsledok na valentínske rande. Dúfam, že aj ďalší box bude mať takýto skvelý obsah. Čo poviete vy? Páčil sa vám?

2 komentáre: