streda 28. februára 2018

Recenzia: Vaxicum


Ahojte :) Dnes si môžete na blogu prečítať článok o relaxačnom kréme.


Tento krém je určený na uvoľnenie a zahriatie namáhaného svalstva. Ja som ho dala otestovať mojej kamarátke, ktorá často športuje aj v takomto zimnom počasí a preto vyhľadáva spôsoby ako po športe príjemne relaxovať bez bolesti. 

Výhodou tohto krému je jeho zloženie, ktoré obsahuje kombináciu gáfru a éterických olejov z rozmarínu, levandule a klinčeka. Toto zloženie dopomôže k tomu, aby sa zlepšilo prekrvenie v mieste bolesti.



Krém testovala moja kamarátka niekoľko dní aj keď mala tažké tréningy, ktoré jej dali zabrať. Bola veľmi spokojná, vychvaľovala hlavne to, že vďaka obsahu gáfru krém okamžite uvoľňuje bolestivé svalstvo a dodáva mu relaxáciu. Je to preto, že má krém hrejivý účinok a tak prispieva k okamžitému uvoľňovaniu. Na ďalší deň po použití sa prebudila oveľa sviežejšia a šport jej tiež išiel lepšie. Krém si obľúbila a bola veľmi rada, že ho vďaka mne mohla vyskúšať. Tiež sme hodnotili vôňu krému, ktorá bola silnejšia pretože obsahuje gáfru, ale po niekoľkých použitiach sa na ňu dá zvyknúť. Krém sa do pokožky nevsakuje dlho, ale nemyslím si že si z neho treba dávať veľké vrstvy. 

Tiež musím dodať, že krém obsahuje 100 ml, pričom kamarátka potvrdila, že z neho použila maličké množstvo, ktoré bolo dostatočné na uvoľnenie, preto s ním vydržíte dlho. 


Ak si chcete prečítať viac o tomto kréme majú aj vlastnú webovú stránku, kde sa dozviete ešte oveľa viac. Objednať si ju môžete z internetových lekární, ale môžete ju zakúpiť aj priamo v kamennej lekárni, kde vám určite poradia či je krém vhodný práve na vaše požiadavky. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára