piatok 2. februára 2018

Too Faced- Better than sex Moje najväčšie kozmetické sklamanie!


Ahojte :) Na tento príspevok som sa veľmi tešila. Ako milovník maskár som dlho túžila práve po tejto od Too Faced, ktorú si tak všetci vychvaľovali. Žiaľ toho aby som ju naozaj vyskúšala som sa napriek tomu, že som si ju kúpila nedočkala.

Ale začneme pekne od začiatku. Minulý týždeň sme išli na predĺžený víkend do Prahy. Pri návšteve som si nemohla odpustiť ani návštevu Sephori. A presne tam padlo aj rozhodnutie, že si kúpim miniatúrku maskari Better than sex. 

Nechcela som si kupovať plné balenie, práve preto aby som si ju vyskúšala a ak by ma zaujala, tak by som si ju zaobstarala aj v plnom balení. Navyše tieto miniatúrky majú aj menšiu kefku, s ktorou sa aspoň ja viem ľahšie nalíčiť.



Doma mám otvorených viacero maskár, preto hneď po kúpe som túto ani neotvorila, pretože som čítala na internete, že rýchlejšie vyschne a uvážila som, že si ju otvorím až keď pôjdem v polovici mesiaca naspäť do školy. 

Dnes ráno mi to však už nedalo, pozerať sa na ňu a povedala som si že ju otvorím, veď snáď nevychne tak rýchlo. 

A teraz prichádzame na ten moment, kvôli ktorému ste si tento príspevok otvorili. Balenie špirály bolo zalepené to znamená, že ju ozaj nikto predo mnou neotvoril (na takéto veci som naozaj pozorná a sama som z nej odtrhla nálepku). Keď som sa ale dostala k špirále zistila som, že je otvorená! Bola len veľmi jemne zavretá a mne sa v tom momente chcelo plakať.

 

Ako sa toto môže stať?! Nikdy v živote som nič podobné nezažila a to som vyskúšala naozaj veľa miniatúrok. Tešila som sa, že si o nej pre vás pripravím článok sem na blog, že ju budem testovať a navyše som za ňu vyhodila dosť peňazí..

Nechcem týmto článkom povedať, že si nemáte kupovať miniatúrky no chcem vás upozorniť, že som ju kupovala v Palladiume a môže ich tam byť viac. Nechcem aby sa viac ľudí na tomto popálilo. 
Po tejto skúsenosti pravdepodobne keď si budem kupovať takúto drahšiu vec tak ju otvorím hneď po kúpe, pretože ak by sa toto ešte raz zopakovalo aby som to vedela vyriešiť hneď.
Možno ešte z toho pohľadu, že som si ju kúpila ja sama pre seba to je sklamanie, ale predstavte si keby ju niekomu darujem.. Nebolo by to príjemné ani pre jednu stranu.


Teraz mám z tohto celého veľmi zmiešané pocity, ale pokúsila som sa vám aspoň trošku s tým čo v nej zostalo nalíčiť. Kefka je naozaj dobrá a je mi ľúto že samotný produkt som vyskúšať nemohla.. 
Viem, že sa vyschnutá špirála dá zachrániť kvapkami do očí alebo zohriatím v horúcej vode, čo samozrejme vyskúšam, ale veľké šance tomu nedávam, pretože ona naozaj musela byť už veľmi dlho vyschnutá a nie je v nej takmer nič.



Takto vyzerá moje oko nenalíčené


Takto vyzerá moje oko s jednou vrstvou vyschnutej špirály




Zároveň by som vás chcela požiadať o zdieľanie tohto príspevku, pretože je možné, že sa tam nachádza viac takýchto nepodarených produktov, ktoré si niekto kúpi a bola by som nerada ak by sa to niekomu tiež stalo.. Ja som žiaľ účtenku niekde stratila a nemám možnosť reklamácie, aj keď si nemyslím, že by mi tento produkt v obchode vymenili.



6 komentárov:

  1. Kupovala jsem týden zpátky v drogerii Rimmel Extra Super Lash by Rita Ora - má to ideální kartáček a potřebovala jsem novou řasenku, jenže ouha - ono to je vyschlé :) Já nevím, jestli ty ženské fakt baví brát z regálů věci, ze sportu je pootvírat a nacpat je tam zpátky ... Dnes jsem kupovala v DM Artist Lash od Dermacolu za 150 Kč a perfekt :)

    Sama v tomto směru preferuju e-shopy; z internetu mi ještě vyschlá řasenka nedorazila. "Naživo" v drogerkách na ně mám štěstí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V klasickej drogérii sa asi ani nedá ustriehnúť či ju niekto otvorí alebo nie.. lenže ona bola otvorená v zalepenom balení.. chyba sa stala zrejme pri výrobe. Artist Lash od Dermacolu mám rada aj ja :)

      Odstrániť
  2. Špirálu som síce neskúšala, no u mňa to je tak, že lacné kúsky z drogérky mi sedia oveľa viac než drahé značky. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To mě mrzí :/
    Já jsem si v Sephoře v Palládiu kupovala naposledy miniaturku Roller Lash a ta byla v pořádku :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To veru naštve, viem si to predstaviť. Ja som raz tak v rýchlosti schmatla rúž, neskontrolovala a bol používaný. Hnus hnus hnus a to mal byť darček :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To ma mrzí Veronika, ja túto riasenku taktiež mám ako miniatúrku a som s ňou veľmi spokojná. Ja som ju kupovala v Poľsku v Sephore a nič podobné sa mi nestalo. Je škoda, že si ju nemohla poriadne vyskúšať.

    OdpovedaťOdstrániť