nedeľa 29. mája 2016

Summer must haves!






Ahojte :) Na fotke môžete vidieť tri podivné flaštičky, ktoré sú vám však určite známe. Každá fľaška má svoju osobitnú úlohu, ktorá sa ale dokonale hodí na prichádzajúce leto. 


Balea Wasser Spray Aqua
Tento sprej som minulý rok vôbec nevedela zohnať, pretože bol prakticky všade vypredaný, takže keď som ho tento rok zbadala v drogérii okamžite som si ho musela vziať. Ak tento sprej nepoznáte, tak jeho podstatou je to, že vám napríklad počas horúcich dní príjemne osvieží pleť, ale táto vynovená verzia dokonca fixuje aj makeup! Jeho zloženie pozostáva len z dvoch ingrediencií a to je voda a nitrogén. Ak vás však zaujíma aký je rozdiel medzi touto lacnejšou variantou a tou drahšou od Avéne, tak odpoveď je veľmi jednoduchá: Avéne je termálna voda a táto Balea je obyčajná klasická voda.


Balea Rasiergel Pink Grapefruit
Počas leta chce mať každá z nás krásne oholené nohy bez zbytočných porezaní, ktoré sa často stávajú keď sa holíte žiletkou. Ďalším lacným záchrancom od Balei je tento gél na holenie s grapefruitovou voňou, ktoré je veľmi svieža. Po nanesení na pokožku, ktorú za chystáte holiť, si ho jednoducho roztrite, čo spôsobí že sa gél premení na holiacu penu a môžete začať s holením. Pena vám taktiež zjemný chĺpky, takže holenie bude oveľa jednoduhšie a rýchlejšie. 



Cherry Blossom From Bilou Cremiger Duschschaum
Youtube je poslednú dobu stále populárnejší a populárnejší a mnohím youtuberom sa darí až natoľko, že vydajú svoju vlastnú knihu alebo kozmetiku. Možno poznáte youtuberku BibisBeautyPalace, ktorá točí videá v nemčine. Prečo vám ju však spomínam? Pretože práve tento sprchový krém v spreji patrí práve jej. Myslím že ich dokopy vydala 5 a ja som si z nich vybrala práve Cherry Blossom, ktorá vonia po čerešni a "jarnom vánku". Je to biela krémová pena, ktorá krásne prevonia pokožku. Ak si všimnete obal, tak je strašne pekne navrhnutý a myslím si, že mnoho ľudí si ho kúpi už len kvôli tomu, že im padne do oka obal. Netuším či sa k nám tento produkt dostane, ale ak budete v zahraničí, tak si ho určite zaobstarajte.


Toto boli moje "must haves" na toto leto, aké sú tie vaše? Bez čoho nedokážete prežiť horúce dni? Ako vždy môžete sa so mnou o to podeliť v komentári.


4 komentáre:

  1. Ten Balea sprej jsem si koupila minulé léto a když jsem ho chtěla použít přestal mi fungovat, ale obsah v něm byl, takže letěl do koše :/
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Posledný produkt vyzerá zaujímavo :)
    https://ankalooksword.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten první produkt mám,akorát tu dražší variantu od značky Avene a musím říct ze nic lepšího v létě není!
    Na toto léto si určitě koupím tenhle od Baley:)ten poslední produkt vypada vazne krásně,ten obal je vážně cute <3
    Btw.Ten gel na holení máme doma a je super :)
    Essdeesthoughts.blogspot.com :)

    OdpovedaťOdstrániť