nedeľa 19. októbra 2014

Čo je v mojej školskej taške?

Ahojte :) Viem, že či je niekto youtuber alebo blogger u každého z nich sa nájde príspevok, ktorý dnes píšem aj ja. Ja mám osobne takéto príspevky kde sa ukazuje, čo má niekto v školskej taške alebo aj v kabelke veľmi rada a napriek tomu, že nebudem mať asi nič nezvyčajné oproti ostatným, tak som sa rozhodla, že tento príspevok spravím aj ja. Takže poďme na to.


Moja školská taška vyzerá takto. Je značky Nike a túto jej nezvyčajnú farbu som zvolila práve preto, aby sa dala ľahko kombinovať k mojim outfitom. Má dve priehradky z ktorej tú menšiu používam na desiatu a tú väčšiu zas na učebnice, ale to už uvidíte v nasledujúcich fotkách.


Detail ktorý mám na tejto taške veľmi rada je táto priehradka na boku tašky, do ktorej si zvykavam dávať kľúče, tu ich veľmi ľahko viem nájsť a nemusím sa kutrať v taške 5 minút, kým si nájdem kľúče ako som to robila predtým, pretože kľúče zostali vždy na spodku tašky.


Takto vyzerá taška naplnená s mojimi učebnicami.




A nakoniec všetky veci, ktoré nosím v taške:
-euroobal do ktorého si dávam vždy ak dostaneme nejaký vytlačený papier s poznámkami 
-žiacka knižka
-praxová knižka
-učebnice
-zošity
-tablet, pretože sa často stáva že máme zastupované hodiny a vtedy pozerám filmy alebo serialy
-kalkulačka, ktorú si nosím keď máme matiku
-slúchadlá
-malý hrebeň
-peračník
-peňaženka
-nabíjačka na mobil
-diár alebo debilníček :D
-balzám na pery

Ak sa pýtate či nosím do školy makeup, tak moja odpoveď je nie. Úplne mi stačí ak sa ráno doma namalujem a makeup mi vydrží tých 7 hodín strávených v škole. Jediné ako ste si už mohli prečítať je balzám na pery, ktorý mám pri sebe vždy.



4 komentáre: