nedeľa 24. mája 2015

My first Glossybox!

Ahojte :) Na tento článok som a už naozaj veľmi tešila. Môj prvý Glossybox som dostala začiatkom tohto týždňa a už som sa nevedela dočkať kedy sa s vami o neho podelím. Glossybox som si objednala na 3 mesiace pretože to vychádza lacnejšie a zas na dlhší čas som ho nechcela ak by som náhodou nebola spokojná. Napriek tomu som však viac ako nadšená. Pred objednávkou som si pozerala aj Glossybox z predošlých mesiacov a občas tam boli veci, ktoré by mi boli zbytočné.. v tomto májovom sú však naozaj skvelé veci, ktoré využijem tak sa na to poďme pozrieť spolu :)

Glossybox prišiel v známej čiernej krabici.Sľubovali že príde 18.5 a prišiel mi o deň neskôr, takže to je super, aj keď sa veľa ľudí sťažuje, že často chodí neskoro, mne teraz došiel v čas. Ja by som však bola radšej ak by chodil na začiatku mesiaca a nie v strede, myslím si že by to bolo oveľa lepšie, pretože by človek mohol ten mesiac celý využívať produkty, ktoré sa v ňom nachádzali a možno ich aj dopotrebovať.


Záhadná krabička, v ktorej sa všetko skrývalo.

V krabičke sa nachádzal papier s popisom produktov a aj s ich cenami, ktoré keď ste zrátali dokopy boli oveľa vyššie ako cena Glossyboxu čo je naozaj skvelá investícia.

Ako zvyčajne nachádzalo sa tu 5 produktov z rôznych oblastí. Mňa najviac potešila miniatúra špirály od Benefit, ktorú som vždy chcela vyskúšať bohužiaľ ale jej cena je príliš vysoká.


Produkty z májového Glossyboxu:
-špirála od Benefit, cena 24,50€
-lícenka od Glossybox, cena 12,90€
-lesk na pery od Figs&Rouge, cena 5,90€
-odličovač od KUESHI Natural & Pleasant Cosmetics, cena 10,70€
-olej na tvár od MONU Skincare, cena 9,85€


1 komentár: