streda 28. októbra 2015

Čajový adventný kalendár Alnatura


Ahojte :) Každí z nás odpočítava dni do príchodu Vianoc. Keď sme boli malí, tak nesmeli chýbať adventné kalendáre plné čokolády a však v posledných rokoch sa stali trendmi aj adventné kalendáre s kozmetikou, alebo celkom netradičný čajový adventný kalendár, ktorý som tento rok vychytala práve ja. Ako už iste viete je od značky Alnatura, ktorá sa predáva v drogérii DM, tento ktorý som si kúpila som videla už aj minulý rok no u nás v DM mali ešte jeden v modrej farbe, ten som videla prvý krát.



Celé balenie obsahujem 24 čajov balených do červeno-zelených obalov, ktoré dopĺňajú tému Vianoc. 
Sú to rôzne čaje s príchuťami ovocia, byliniek, čierne a zelené čaje. Všetky tieto čaje sú BIO a Vegan, takže ak sa prispôsobujete jednému z týchto životných štýlov, tak si ich môžete dopriať aj vy. Ja sa osobne už neviem dočkať kedy ich budem môcť všetky ochutnať pretože naozaj krásne voňajú a o ich rôznych príchutiach ani nehovorím. 



Ak si všimnete tak čaj na 4. deň má iné balenie ako všetky ostatné čomu som ale nepochopila, prečo to tak je. Pre mňa v týchto čajoch bude úplnou novinou ochutnať Chai Tee čo som ešte nikdy predtým nepila, ale veľa ľudí si ho vychvaľuje, tak verím že bude chutný. 


To by bolo na dnes odo mňa všetko. Aký adventný kalendár ste si tento rok kúpili vy, alebo si plánujete kúpiť?







4 komentáre:

  1. Tak to je báječný kalendář :) Myslím, že už mám jasno jaký si pořídím :) Super tip

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluju čaje. Musím se podívat v DM snad to budou mít i u nás díky za tip :)
    Simeona Blogg

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten by som si priala aj ja :-) Skvelý nápad, rozhodne menej kalorické ako čokoládový kalendár :-D

    OdpovedaťOdstrániť