nedeľa 20. decembra 2015

Darčeky na poslednú chvíľku

Ahojte :) Už som dlhšiu dobu nič nepridala, ale nie je to kvôli tomu, že by som na blog nemala čas jednoducho do toho prišli technické problémy, vzhľadom na to, že sa mi pokazila nabíjačka nevedela som ako notebook zapnúť. Mrzí ma že som tento rok nestihla viac vianočných postov, ale aby som vám to aspoň trochu vynahradila, tak som sa rozhodla, že dnešný príspevok bude venovaný práve tým, ktorí ešte stále nemajú kúpené darčeky na Vianoce a premýšľajú čo by ešte v tomto predvianočnom zhone mohli stihnúť kúpiť.


3. Kozmetický balíček- Vec, ktorú si každí z vás určite nájde pod stromčekom sú práve balíčky s kozmetikou. Je to veľmi jednoduché a myslím si, že aj oveľa lacnejšie, ako keby ste si každú vec kupovali zvlášť a tým si vytvorili svoj vlastný balík. V dnešnej dobe sa už pri kozmetických balíčkoch dokážete trafiť do vkusu každého, pretože výber je veľmi pestrý. Ak hľadáte niečo lacnejšie, ale predsa neobyčajné tak niekoho môžete potešiť práve setom od Balei, ktorý môžete vidieť na fotke. Nachádza sa v ňom sprchový gél, bomba do kúpeľa a telové suflé. 



2. Snehová guľa- Neverím, že by existoval niekto, koho by neočarila snehová guľa. Či je to dieťa, alebo dospelý, toto je darček, ktorý dokáže potešiť každého. Je to krásne ako sa človeku pri zatrasení s ňou rozžiaria oči. Ak sa pýtate kde takúto guľu zohnať je to veľmi jednoduché, predsa na vianočných trhoch! Nemyslím si že existujú vôbec nejaké, kde by ste ich nezohnali. Toto je naozaj overená klasika a potešíte s ňou každého bez ohľadu na jeho vek. 



1. Kniha- Prvé miesto má jednoznačne kniha, pretože čo iné dokáže človeka potešiť viac, ako dobrá kniha? Na obrázku som vám vybrala pár kníh, ktoré som za posledný rok prečítala a ktoré ma ohromili natoľko, že by som ich určite odporúčala aj ostatným. Skúste sa zamyslieť či romantické knihy alebo naopak niečo napínavé majú radi vaši blízky a zájdite do najbližšieho kníhkupectva. Výber je naozaj obrovský, je už len na vás čo vyberiete pod stromček vaším blízkym. 



Dúfam, že som vás s týmto príspevkom aspoň trošku inšpirovala. Do komentáru mi môžete napísať čím potešíte vašich blízkych práve vy, poprípade poradiť ostatným. 




2 komentáre:

  1. Balíčky kosmetiky jsou prostě klasika! Sama jsem je už několikrát koupila, i sama dostala.
    Každý rok jsem se s dárky stresovala a lítala po městě. Ale od října jsem byla pořád v cizině, a pak nemocná (až do teď), takže jsem dárky objednávala přes internet. Tátovi musli z mixit.cz, mamce další díl oblíbené knížky a sestře jedno vtipné tričko ze zoot.cz. :) Potom ještě pár dalších maličkostí z jiných e-shopů a nemusím se stresovat. :)
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Knihy sú vždy top. Nevieš čo kúpiť na vianoce? Knihu :D U nás už všetci vedie, že ak dostanú pod stromček knihu, je odo mňa :D

    booklovers-world.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť