sobota 27. februára 2016

5 Beauty trikov na každý deň

Ahojte :) Poznáte ten pocit, keď potrebujete rýchle riešenie na váš problém? Možno ho nájdete práve v tomto článku. Prinášam vám triky ako na bežné veci v živote, na ktoré ste si mysleli, že nič na ich záchranu neexistuje. Navyše ich budete mať skoro zadarmo, pretože väčšinu vecí, ktoré budete potrebovať máte všetci doma. Obrázky, ktoré som pridala ako inšpiráciu sú z stiahnuté z Google.




Ako si predĺžiť mihalnice?
Túžite aj vy po krásnych dlhých mihalniciach? Jediné čo na ich dosiahnutie budete potrebovať je klasický detský púder. Ten si naneste prstom na mihlanice a následne mihalnice prejdite špirálou. Efekt sa dostavý ihneď a vy môžete vykročiť s očami, ktoré očaria vaše okolie.






Make-up na oblečení
Každá z nás sa s tým už stretla. Oblečiete si biele tričko alebo košeľu a večer zistíte, že vám celý make-up stiekol na tričko. Keď hodíte tričko do práčky nie vždy sa podarí stopy od make-upu odstrániť existuje však spôsob, s ktorým to zvládnete aj bez drahého pracieho prášku. Jednoducho si na miesto kde sa vám make-up obtrel naneste penu na holenie a prstami ju vmasírujte do látky, následne hoďte do práčky a vaše tričko či košela budú ako nové!



Dlhé schnutie laku
Napriek tomu, že sa po nalakovaní nechtov snažíme byť čo najopatrnejšie vždy sa prihodí, že pri ich schnutí sa nechtiec o niečo s nechtom obtrieme a manikúra je zničená! Práve pre rýchlejšie uschnutie laku existuje ľahké riešenie a to, že si nechty namočíte do ľadovej vody a tak vaše nechty uschnú raz-dva.



Kruhy pod očami
Určite neznášate, keď sa ráno zobudíte s kruhami pod očami, ktoré nie a nie zakryť. Aj na toto existuje riešenie. Lyžičku vložte na chvíľu do mrazničky, kým nebude studená a potom ju priložte na kruhy pod očami. Nechajte pôsobiť a kruhy pod očami krásne zmiznú.



Predĺženie voňavky
Ak chcete aby na vás voňavka alebo parfém vydržali čo najdlhšie, tak si na miesto, kde ju budete nanášať najprv naneste vazelínu alebo balzám na pery a potom miesto presprejujte. Týmto spôsobom vaša obľúbená vôňa vydrží ešte dlhšie.




3 komentáre:

  1. Asi jsem vadná, neboť mi ta lžička ty kruhy vždy spíše zvětší :D A já si myslela, že jsem divná, když si nalakované nehty dávám do vody :D

    http://sova-na-fetu.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné tipy, ale mne osobne sa ten s ľadom neosvedčil. Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť