piatok 1. apríla 2016

Nivea vzorky a novinky


Ahojte :) Podobný článok so vzorkami od Nivei ste už na blogu mohli vidieť, dnes vám však prinášam nové vzorky, ktoré som dostala k testovaniu. Chcem sa za ne v prvom rade poďakovať a verím tomu, že si vyberiete niečo, čo by ste z nich chceli v plnom balení vyskúšať.




Nivea Repair & Targeted care šampón a kondicionér-
Táto dvojka je novinka od Nivei a jeho sľubovaný účinok je naozaj veľmi zaujimavý. Ošetruje poškodené vlasy a taktiež by mal zaistiť odstránenie poškodenia, kde je to potrebné. Taktiež by mal posilňovať vlasy, tým že odstraňuje poškodenie zvnútra, táto vlastnosť sa mi naozaj páči, pretože pri žiadnom šampóne som sa s takýmto niečím nestretla. Nakoniec chráni vlasy pred poškodením a uľahčuje rozčesávanie. Ja si od šampóna predstavujem presne toto všetko čo práve tento sľubuje, takže tieto produkty určite vyskúšam aj v plnom balení.


Nivea creme care- 
Určite každý z vás už vyskúšal malý preslávený krémik od Nivei. Tento sprchový krém vonia presne rovnako. Pokožku krásne zjemňuje a hydratuje. Pre mňa je to jeden z najlepších sprchových krémov aké som kedy vyskúšala hlavne pre ten veľmi príjemný pocit, ktorý zanecháva po použití na pokožke. 


Q10 plus proti vráskám-
Toto je kombinácia očného krému, denného a nočného, ktoré bojujú proti vráskam a mali by viditelne redukovať vrásky. Ja to posuniem ďalej, pretože ja mám ešte mladú pleť a nemám vrásky. Každopádne si však myslím, že za vyskúšanie určite tieto produkty stoja. 


Nivea čistiace pleťové mlieko-
Produkty na čistenie pleti od Nivei mám neskutočne rada a tak ma veľmi potešilo aj toto čistiace pleťové mlieko, ktoré jemne čistí a odstraňuje z pleti makeup. Pleť je po použití hebká na dotyk a hydratovaná. Určite si z tohto produktu kúpim plné balenie.


Nivea krém pre mužov-
Tento krém už máme nejaký čas doma. Je super pretože naozaj nemá lepivé zloženie za čo som vďačná a je naozaj skvelé, že Nivea prišla na trh s niečím ako je tento krém.


Nivea Active clean šampón-
Šampón obsahuje aktívne zložky uhlia, dôkladne prečistí vlasy a odstraňuje z nich nečistoty. Má krásnu vôňu a vlasom dodáva príjemný pocit po použití. 

3 komentáre:

  1. Tak to ti v samozrejme v dobrom závidím. Niveu mám veľmi rada, ale už som dlho nič od tejto značky neskúšala. Zaujal ma šampón a kondicionér, takže si ich pripisujem na wishlist :)

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ak by si chcela poprípade vyskúšať vzorky zo šampóna a z kondicionéra, tak ti ich rada pošlem len mi napíš :)

      Odstrániť
    2. To by si musela posielať až do Nemecka, a neviem koľko by to stálo, ale môžeme sa niekedy dohodnúť a spraviť nejaký swap :)

      Odstrániť