pondelok 18. júla 2016

Dove Regenerate Nourishment


Ahojte :) Vlasy sú korunou krásy každej z nás a preto by sme sa o ne mali čo najviac a čo najlepšie starať. Často sa však stane že ich máme zničené a nič na ne nepomáha. Dove vyvinul radu Regenerate Nourishment práve pre zničené a unavené vlasy.


Ak vás zaujima čo je za tým, tak sú to práve výťažky z červenej riasy a Keratin nutri complex, ktorý vlasy posilňuje nie len z vonka ale aj z vnútra. Táto rada je vhodná aj na farbené vlasy, čo ma veľmi potešilo aj napriek tomu, že ich nemám farbené ale použila som na ne zosvetľovač, ktorý mi ich zničil. Takže ak máte farbené vlasy tieto produkty budú pre vás dobrou voľbou.


Na recenziu som dostala 4 produkty, za ktoré som naozaj vďačná a teší ma že môžem spolupracovať práve s touto značkou, ktorá má kvalitné a veľmi účinné produkty z rôznych oblastí. Vy sa však sami môžete rozhodnúť čo si z tejto rady odniesiete domov. Ja by som však určite odporúčala kúpiť kombináciu viacerých produktov, aby účinok bol čo najlepší.

Šampón a kondicionér majú rovnaký obal, ktorý sa odlišuje len zafarbením. Musím sa však priznať, že napriek tomu že tieto obaly tvarovo vyzerajú veľmi dobre, mne sa z praktického hladiska nepáčia pretože mi pri používaní nevyhovujú, to však je individuálne, je aj mnoho ľudí ktorý práve tieto preferujú. Ďalej tu máme masku, ktorej obal sa mi naopak veľmi páči a taktiež olejček na vlasy s praktickou pumpičkou.


Šampón
Šampón je vhodný na poškodené vlasy, ktoré obalí v jemnej pene ktorú si vmasírujete do vlasov. Okrem krásnej vône z nej stačí použiť iba trošičku na dlaň a dokážete s ňou dôkladne premyť vaše vlasy. Ja si vlasy po použití šampónu opláchnem a použijem ďalšiu dávku, pretože ich mám husté a takto viem, že sa naozaj zbavím všetkého čo som na vlasoch mala nanesené. Po pravidelnom používaní tohto šampónu som pozorovala, že moje vlasy zostali viac lesklé a zdravšie avšak nie je to len zásluha šampónu ale celej tejto rady.

Kondicionér
Kondicionér je asi najľahšie riešenie keď si chcete po umytí vedieť ľahko rozčesať vlasy. Samozrejme nevyživuje tak hĺbokovo vlasy ako maska, ale v kombinácii so šampónom budú vaše vlasy vyzerať krajšie. Jeho použitie je rýchle takže si ušetríte čas a ja som tiež spozorovala, že ak som si po použití aj kondicionéra nechala usušiť vlasy bez použitia fénu krásne spojil jemné kučery v mojich vlasoch a tie potom vyzerali prirodzenejšie. Tento efekt sa mi stáva len pri niektorých kondicionéroch a teším sa že pri tomto to tak bolo.


Maska
Masku môžete klasicky naniesť po použití šampónu, ale ja som počula už aj verziu, že sa maska môže naniesť aj na suché vlasy. Nechá sa chvíľu pôsobiť a potom sa klasicky zmyje šampónom. Prišlo mi to ako blbosť, ale nedalo mi nevyskúšať to. A opak sa stal pravdou. Vlasy boli krajšie dali sa ľahko rozčesať a naozaj sa dalo vidieť, že boli umývané úplne iným spôsobom ako bežne. Tento spôsob vám však vlasy nevyživý dohĺbky, takže odporúčam radšej zostať pri klasickom postupe. Táto maska ma klasickú krémovú konzistenciu, ktorá nie je tekutá takže vám krásne obalí vlasy. Odporúčam si ju nechať na vlasoch podľa vlastnej potreby a zmyť. Avšak čím dlhšie si ju necháte tak o to budete mať jemnejšie a zdravšie vyzerajúce vlasy.



Olejček na vlasy
Olejčeky na vlasy sú najlepšie hlavne ak trpíte rozštiepenými končekmi. Môžete ho použiť ako na suché vlasy pre ich uhľadenie a krajšiu štruktúru ale aj na mokré vlasy. Konzistencia tohto oleja je tekutejšia, takže vám postačí pár kvapiek. Ja osobne najradšej používam olejček po umytí na mokré vlasy, ktoré sú potom krásne lesklé a jemné.

Tu možete vidieť konzistenciu oleja (ktorý je priesvitný, takže ho asi moc neuvidíte).
Ďalej je tu maska, šampón a kondicionér.



Aby som celú radu zhodnotila tak musím potvrdiť, že som s ňou bola naozaj spokojná. Spĺňa všetko čo sľubuje a ak hľadáte niečo na regeneráciu vlasov, ktoré sú poškodené či už od farbenia alebo od iných vplyvov tak určite dajte šancu práve týmto výrobkom od Dove, pretože budete spokojní z ich účinku.


Videli ste už túto radu v drogérii alebo ste už premýšali, že by ste ju vyskúšali? Ako vždy napíšte mi to do komentárov.

1 komentár:

  1. Ahoj, recenze se povedla a věřím že máš ze spolupráce velkou radost, nedivím se. :-) Dove je dobrá značka :-) Ikyž si kupuji spíše šampony od GARNIER ale dove taky není špatný. :-)

    OdpovedaťOdstrániť