sobota 30. júla 2016

Glossybox za Júl 2016


Ahojte :) Nehovorte mi že už prešiel mesiac.. Tieto prázdniny naozaj bežia veľmi rýchlo, ale snažím sa využiť ich na maximum a robím všetko čo som cez školu nestíhala. Mám tu pre vás najnovší Glossybox, ktorý obsahoval naozaj zaujimavé produkty, s ktorými som doteraz nemala skúsenosti.


Glov Hydro Demaquillage- 

Je kúsoček látky na štýl uteráka, ktorý je hypoalergénny a vďaka jemných mikrovlákien odstraňuje aj vodeodolný makeup. Je to trošku zavádzajúce pretože na letáku, ktorý bol k tomuto produktu priložený je veľká nasadzovacia utierka (nazvyme si to takto) a box obsahoval len jej maličkú verziu na jeden prst. Celá táto vecička by sa mala používať 3 mesiace s tým, že sa samozrejme musí vyprať. 
-originálny produkt, cena: 14,99€


BeautyLash farba na obočie- 

Táto farba sľubuje zafarbnenie obočia až na 6 týždňov a je vodeodolná. Aplikácia je veľmi jednoduchá v obale sa nachádzajú všetky potrebné veci ako aj kefka na precízne nanášanie farby. Ak však náhodou zafarbíte nežiadujúcu časť veľmi ľahko ju odstránite s priloženým odstraňovačom. Ja mám prirodzene tmavé obočie a našťastie si ho nepotrebujem nejako vyfarbovať a však tento produkt sa určite hodí pre každého kto si vie doma urobiť tento proces. Tento produkt u mňa poputuje ďalej, pretože ja ho nevyužijem.
-originálny produkt, cena: 8,99€ + 4,99€



Bebe MORE krém na suchú pleť-

Tento krém obsahuje bambusové maslo, ktoré zjemňuje pokožku a udržuje suchú pokožku hydratovanú. Môže sa taktiež použiť ako maska, stačí naniesť na čistú tvár a krk vo väčšej vrstve a nechať pôsobiť 3 minúty.
-originálny produkt, cena: 4,99€


SANS SOUCIS lak na nechty-

Lak na nechty vo veľmi zaujimavom modrom prevedení. Sľubuje dobré krytie a ľahké nanášanie, takže budem zvedavá aký bude keď ho vyskúšam.
-originálny produkt, cena: 4,90€


Gliss Kur summer repair sprej na vlasy-

Tomuto spreju som sa tešila najviac z celého boxu a som rada že som si ho nekúpila sama pretože som nad tým dlho premýšlala. Táto limitovaná edícia od Gliss Kur je určená na vlasy, ktoré sú poškodené vplyvom na letné slniečko a tiež chlórovú vodu. O šampóne z tejto limitky som vám už písala v jednom z nedávnych článkov. Tento sprej regeneruje poškodené vlasy a tiež obsahuje UVA a UVB filter. Používa sa na mokré vlasy.
-originálny produkt, cena: 3,99€



Celý box vyšiel na 42,85€.

Tak ako sa vám páčil Glossybox? Mňa potešil najmä sprej na vlasy, ale aj ostatné produkty samozrejme využijem. Čo nové ste si tento mesiac kúpili vy? Určite sa so mnou môžete podeliť v komentári. 

1 komentár:

  1. Využila by som všetko z boxu, podarený boxík. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť