streda 27. júla 2016

Primark haul leto 2016


Ahojte :) Po menšej dovolenke som späť a s radosťou vám môžem oznámiť, že som navštívila aj Primark. Tentokrát som bola v G3, kde som bola po prvýkrát. Musím povedať, že mali celkom zaujimavé veci a veľký výber, v ktorom si naozaj našiel každý čo potreboval (aj čo nepotreboval :D). Ja som sa snažila predovšetkým si nakúpiť také veci, ktoré naozaj potrebujem a využijem, pretože ak ste už niekedy v Primarku boli určite viete ako ťažké je tam niečomu odoľať.

Ako prvé tu mám odličovacie tampóniky, ktoré som vám už spomínala aj v minulom haule. Sú tenké ale napriek tomu držia veľmi dobre pokope a nerozpadávajú sa. Ja som si ich strašne obľúbila a navyše aj ich cena ja veľmi prijatelná. Niekde som čítala, že sa niekto veľmi chválil pinzety z Primarku, pretože okrem klasickej sa v balení nachádza aj tenká pinzeta. Z tohto balenia je jeden s motývom Londýna, ktorý mám je veľmi rada, takže ďalší dôvod prečo si ich odniesť domov. Moj beauty blender si už naozaj zaslúžil vyhodiť, takže tentokrát budem skúšať tieto v dvoch rôznych tvaroch.  Tiež ma zaujal menší organizér na rúže, ktorý oživý akékoľvek miesto kde ho položíte.




Primark ponúka naozaj krásne pyžamá s rôznymi potlačmi, takže tentokrát som si vybrala toto veľmi tematické s nápisom It's been a long day.




Ďalej som si vzala kraťase s potlačou Harryho Pottera, ktoré sú z veľmi pohodlného materiálu a neboli vôbec drahé.




Primark venuje jednu samostatnú sekciu športovému oblečeniu a rôznym doplnkom. Ja som si vybrala mikinu, ktorá sa dá na spodku zatiahnúť a športovú podprsenku, ktorá je naozaj výborná a už som dlho nejakú zháňala. V primarku bola za veľmi dobrú cenu, takže ak hľadáte práve na takéto veci, ktoré sú v iných obchodoch za nepochopiteľné ceny v Primarku ich viete zohnať za veľmi priateľné.



Nakoniec som si vzala príchytky, ktoré slúžia ako vešiaky vo veľmi krásnej farbe a pohárik, ktorý som už strašne dlho chcela.




Toto bol môj celý nákup z Primarku. Dúfam, že som vás aspoň trocha inšpirovala a ak sa najbližšie chystáte do Primarku alebo ste tam už boli tak mi to určite napíšte do komentárov. Tiež by ma zaujímalo čo si zvykávate kupovať v Primarku vy ak tam chodíte.

7 komentárov:

  1. Byla jsem v Primarku v sobotu v Drážďanech :) Nakoupila jsem si plno oblečení. Hlavně trička za 3€ a narazila jsem tam i na tílka za 1€. Měli hodně výprodejů, takže jsem spokojená :) Kdybych měla Primark kousek, jsem tam každý týden ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Primark v Drážďanoch je najlepší z tych, ktoré som doteraz navštívila. Škoda, že ho mám až cez 600km od domu :(

      Odstrániť
  2. Miluju Primark, zrovna Haul z Primarku budu dávat v sobotu na blog :)

    OdpovedaťOdstrániť