sobota 4. februára 2017

Novinky Essence we love limitka a Garnier


Ahojte :) Zo všetkých produktov, ktoré vám ukážem v tomto príspevku som abslolútne nadšená, takže hneď potom ako som si ich priniesla domov, tak som neodolala a musela som vám pripraviť príspevok. Netuším či produkty v tomto príspevku už sú dostupné u nás, ale verím že čoskoro dorazia.


Garnier micelárny gél
Garnier opäť prišiel na trh s niečím veľmi zaujimavým! Klasickú ružovú micelárku od Garnier skúšal asi každý, ale teraz prišla jej nová verzia a to vo forme gélu. Ja som ho musela hneď vyskúšať a môj prvý dojem je veľmi pozitívny. Gél veľmi ľahko odličuje a nedráždi pleť. Navyše pri používaní pumpičky sa s produktom dá naozaj dobre šetriť a vydrží veľmi dlho. 

Garnier Hydra Bomb maska
Túto masku ste už určite u každého videli a ja som na ňu už bola veľmi zvedavá a hneď ako bude možné tak ju aj vyskúšam. Ale myslím si že bude super, pretože tieto nové masky naozaj všetci chvália a nečítala som ešte, že by niekomu nevyhovovali. 



Essence we are limitovaná edícia
Dlho som si už nekúpila žiadnu limitku od Essence a táto sa mi naozaj vydarila, takže som neodolala.  Essence pripravil túto limitku na valentína, takže je posiatá srdiečkami. 


Na fotke môžete vidieť swatche rúžu a k nej prislúchajúcej kontúrky na pery, ktoré som si vybrala.


Essence eye and face palette
Tento rok pribudli aj nové paletky a rôzne iné produkty od Essence a jednou z nich je aj táto paletka. Podľa mňa je naozaj skvelé, že v jednej paletke sú produkty ako na oči tak aj lighlighter a lícenka. Navyše keď som si ich vyskúšala, tak sa zdali byť dobre pigmentované, ale uvidíme aké budú keď sa s nimi nalíčim. 


Tiene sú naozaj veľmi pekné a použiteľné na rôzne líčenia, čo sa vždy hodí.


To by bolo všetko z dnešného rýchleho článku. Ak vás produkty zaujali, tak sa so mnou o tom môžete určite podeliť v komentári. 

2 komentáre:

  1. Tú Garnier masku som mala aj ja a je super :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masku jsem si musela koupit i já, jsem ovce. Ale když ji všichni tak chválí. A limitka vypadá skvěle.

    OdpovedaťOdstrániť