pondelok 25. júna 2018

XXL Spotrebované produkty


Ahojte :) Dnes si môžete na blogu prečítať sľubovaný článok o spotrebovaných produktoch, ktoré som vám sľubovala v predchádzajúcom článku.


Purity Vision- ružová voda
Ružová voda je jedna z mojich najobľúbenejších produktov v starostlivosti o pleť. Ružovú vodu som skúšala prvýkrát, ale určite si ju kúpim aj nabudúce. Od tejto značky mám niekoľko produktov a zo všetkými som bola zatiaľ spokojná, preto vám aj odporúčam práve túto vodu, ktorú jednoducho zoženiete v drogérii.

Mixa- cleansing milk
Tento produkt som vypotrebovala do poslednej kvapky. Pre mňa je to jeden z najlepších odličovacích mliek z drogérie, ktoré sa vyrovná aj drahším značkám. Mlieko malo jemnú a nie veľmi hustú konzistenciu čo mi vôbec nevadilo a tiež bolo šetrné k citlivej pleti. Mne na samostatné odličovanie nestačilo, respektíve stále som nachádzala ešte stopy po make-upe, keď som sa s ním odlíčila preto by som ho odporúčala skôr ako druhý krok pri odličovaní na dočistenie a upokojenie pleti. Určite ho vyskúšajte, pretože okrem jeho pozitívnych vlastností vydrží dlho a je taktiež za dobrú cenu.

Balea- micelárne odličovacie obrúsky 
Tieto obrúsky som dostala ešte v jednom sete počas vianoc. Ja sa už dlhšiu dobu neodličujem s takýmito obrúskami, ale snažila som sa ich využiť aspoň na to, že som si s nimi dávala dole masky, ktoré išli tažšie dole s vodou. Myslím si však, že odličujú dobre hlavne preto, že majú v sebe micelárnu zložku a jedno balenie z nich som dávnejšie skúšala aj na odličovanie. Prišlo mi však, že sa dosť rýchlo vysušili.



Gliss Kur- oil nutritive kondicionér v spreji
Spreje na vlasy od Gliss Kur sú produktom, ktorý som používala ešte predtým ako som sa akokoľvek začala zaujímať o kozmetiku. Teraz je však čas sa ich už vzdať, myslím si že už sa mi dajú dobre rozčesať vlasy aj bez toho aby som na ne používala špeciálny prípravok ako tento a tým si ich viac zaťažovala. Tento konkrétny obsahoval oleje a bola som s ním spokojná, pre teraz s nimi ale končím v mojej starostlivosti o vlasy, ale nehovorím, že sa k niekedy ešte nevrátim.

Yves Rocher- regeneračná a vyživujúca maska s jojobovým olejom 
Z tejto masky som zostala trošku sklamaná. Z tejto rady som skúšala aj kondicionér, ktorý bol oveľa lepší ako táto maska. Nevšimla som si, že by niečo výnimočné urobila s mojími vlasmi a mala som skôr pocit, že mi ich zaťažila. Znovu by som si ju už nekúpila napriek tomu, že ostatné produkty z tejto rady mám veľmi rada.

Hask- argan oil 
Toto malé balenie argánového oleja som používala viac ako pol roka. Dávala som si ho na vlasy hlavne pre dodanie lesku a uhladenie čo mi vždy splnil. Páčilo s mi, že v zložení sa nachádzalo niekoľko olejov a argánový bol na začiatku zloženia, takže ozaj z neho nebola daná kvapka len na konci zloženia. Okrem toho obsahoval aj olej z pomarančov, s ktorým ma úplne dostal, pretože ja mám veľmi rada vôňu pomarančového oleja. Tento olej sa dá kúpiť aj v sáčkovej forme, ale myslím si že je to dosť nepraktické balenie pre olej, preto by som odporúčala skôr túto flaštičkovú formu.



Yves Rocher- sprchový gél s magnóliou a bielym čajom
Toto je najlepší sprchový gél zo všetkých, ktoré má Yves Rocher v ponuke. Bol krémovej konzistencie, ktorá nevysušovala pleť a tiež mal jemnú a nevtieravú vôňu. Ak ste ho tiež mali tak mi dáte zapravdu, že sa im naozaj vydaril. 

Yves Rocher- maracuja sprhový gél
Maličkú verziu sprchového gélu s marakujou, ktorá je v novej limitovanej edícii som dostala spolu s kozmetickou taškou a ďalšími produktmi, ktoré sa v nej nachádzali (nie na Slovensku). Napriek tomu, že ja nie som veľmi na presladené vône sprchových gélov tento sa mi zapáčil a kúpila by som si ho pokojne aj v plnom balení. Som rada, že som ho mohla vyskúšať v takejto malej verzii pretože na prvýkrát by som si ho vo veľkej určite nekúpila. Gél dobre penil už v malom množstve a toto 
50 ml balenie mi vydržalo na niekoľko použití. 

The body shop- forest plum shower gel LE
Z limitovanej edície mám aj sprchový gél, pri ktorom sa mi zdalo že tá voňa nebola až tak identická ako zvyšok setu týchto produktov. Tiež išlo o malé balenie, ale dalo sa s ním vydržať na niekoľko použití.


The body shop- forest plum body butter LE
Z vianočnej limitovanej edície sa mi podarilo na poslednú chvíľu vo výpredaji uľoviť niekoľko produktov a medzi tie patrilo aj telové maslo so slivkovou vôňou. Stále platí, že telové maslá, ktoré majú naozaj maslovú konzistenciu a sú najlepšie sú od Body shopu a vždy sa k nim budem vracať aj napriek vysokej cene. Táto z limitovanej edície úžasne prevoňala a zjemnila pokožku a je mi ľúto, že ju nemajú aj v stálej ponuke.

Lush- sleepy krém na ruky a telo
V Lushi som si tiež vybrala niekoľko vzoriek. Jednou z nich musel byť preslávený krém sleepy, ktorí všetci ospevovali. Mňa si v prvom rade získal levadnuľovou vôňou, ktorú mám veľmi rada. Treba vedieť, že má mastnejšiu konzistenciu preto z neho treba použiť máličko a následne naberie takú olejovú konzistenciu po roztieraní a preto je dobrá aj keď chcete rukám dodať extra hydratáciu. Jediné čo ma odrádza od kúpi je vysoká cena. 

Lush- dirty krém na holenie
Toto je asi prvým produktom, ktorý ma od Lush absolútne sklamal na plnej čiare. Problém pri tomto produkte som mala taký, že on na seba síce viaže chĺpy a ani sa pri ňom neporežete, ale svojou konzistenciu ako k sebe spojí tie oholené chĺpky tak mne to úplne upchalo žiletku a vôbec som odtiaľ tie chĺpky ani nevedela dostať. Takže za mňa tento produkt nie, možno niekomu vyhovuje to úplne beriem, ja som mu dala dvakrát šancu a vo vzorke mi ešte zostalo, ale nedopotrebujem ju.

Lush- ocean salt peeling
Znova som skúsila aj vzorku peelingu z Lushu, pretože sa stále neviem rozhodnúť či si ho kúpiť alebo nie. Pravdepodobne by som ho rada skúsila aj v plnej veľkosti jediné čo ma odrádza je ale jeho cena..

Rituals- The rituals of Ayurvede suchý olej
Ak si spomínate jeden Glossybox bol špeciálne venovaný tejto značke a z neho mám aj tento suchý olej. Bola som s ním veľmi spokojná, nikdy predtým som takýto produkt neskúšala a zamilovala som sa do neho hneď po prvom vyskúšaní. Okrem krásnej vone je olej naozaj suchý a to znamená, že nebudete od neho mastný ani nič podobné a rýchlo sa vstrebe do pokožky, ktorú zanechá hydratovanú jemnú a hlavne krásne prevoňanú. 



Garnier- čierna maska s bambusovým uhlím
Tieto masky sú novinkou u nás, ja som si ich však kupovala ešte predtým ako sa dostali k nám. Nebola som nikdy veľkým fanúšikom plátenkových masiek od Garnier, nie že by mi nesadli ale nezaujali ma natoľko aby som si ich kupovala znova. Tieto čierne sú však naozaj skvelé! Moja pleť bola po použití vyživená, póry sa zdali byť menšie a mala som z nej naozaj príjemný pocit, preto som si ju kúpila znova. Tiež mi sadol aj strih tejto masky, pretože väčšina plátenkových masiek mi nesadne. Viem, že existuje ešte jeden druh z tejto čiernej masky a tú určite vyskúšam tiež. 

Albert Koch- LediBelle Cell renewing face mask
Táto maska bola určená na obnovu buniek a musím povedať, že nie nadarmo sa hovorí že výrobky zo Švajčiarska sú veľmi kvalitné, pretože pri tejto sa mi to potrvdilo. Táto maska bola silikónová a dobre sadla, bola dostatočne nasiahnutá produktom, ale nespôsobovalo to, že by stekala. To či naozaj robila to čo sľubovala neviem potvrdiť, ale po použití bola moja pleť rozžiarená a naozaj sa dalo vidieť, že som na ňu použila niečo špeciálne. 

7th heaven- charcoal masque
Túto masku ste už mohli vidieť tiež na blogu. Kúpila som si ju znovu pretože som s ňou bola veľmi spokojná a v ostaných spotrebovaných produktoch som sa o nej rozpísala bližšie, takže ak vás zaujala tak si o nej môžete prečítať viac tam. Znova by som však zopakovala, že napriek jej nižšej cene sa účinkom aj samotnou konzistenicou dokáže vyrovnať aj oveľa lepším značkám. 

The body shop- rice & ginger mask
V Body shope majú niekoľko nových masiek, ktoré som si chcela vyskúšať v podobe vzorky predtým, ako by som si jednu kúpila v plnom balení. Táto konkrétne obsahovala zázvor a ryžu a ešte nikdy som sa s podobným zložením asi pri maskách nestretla, preto ma dosť zaujala. V maske je dosť cítiť zázvor, preto ak ho nemáte radi tak neodporúčam. Ja som bola s touto maskou spokojná, pleť bola po použití svieža a zjemnená. Tiež sa ľahko zmývala dole.   

The body shop- Himalaya charcoal mask                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Z nových masiek je aj táto vzorka, ktorá obsahovala uhlie. Mne sa na nej páčilo ako sa pri jej zaschnutí dali vidieť póry, preto si myslím že ich čistila naozaj hlboko a zatiaľ som s obom maskami, ktoré som vyskúšala spokojná, takže sama budem zvedavá, ktorú si nakoniec z týchto nových vyberiem v plnom balení.



Kneipp- krištále do vody s levanduľou
Tieto krištáliky mali naozaj vôňu ozajstnej levanduli, nie takú chemickú. Jemne zafarbili vodu na fialovo a na obale sa písalo, že toto jedno balenie je určené na jeden kúpeľ, to som však nedodržala pretože si myslím, že je to drahší produkt a za jeden kúpeľ by som to určite nechcela spotrebovať, preto som ho použila viackrát.

treaclemoon- orchideová pena do kúpeľa
Značka treaclemoon, ktorú ste u mňa na blogu už mohli vidieť ale v súvislosti so sprochovými produktami začala vyrábať aj rôzne peni do kúpeľa. Čo je na nich super je to, že ich môžete ovoňať pretože na balení je miesto, ktoré slúži na privonianie. Pre mňa bola táto kvetová vôňa veľmi príjemná a pokojne by som si ju kúpila aj znovu. Vodu zafarbila na jemne ružovú (ale opäť som z nej nenasypala celé balenie, takže vtedy by bola farba určite silnejšia) a celú kúpeľ sprevádzala intenzívna vôňa orchidey.

Loreal- detox maske tonerde absolue
Túto masku som dostala od Zuzky z blogu. Obsahovala aktívne uhlie, ktoré je v poslednom období veľmi populárne v kozmetike hlavne čo sa týka čistenia. Mne sa veľmi páčilo to, taký povrch zanechávala na pleti táto maska keď zaschla.  Neviem to ani opísať, ale ak ste ju skúšali tak viete na čo myslím, pretože pri žiadnej inej sa mi to ešte nestalo. Maska sa ľahko dávala dole a pleť bola po jej použití vyčistená a jemná na dotyk. 

Alverde- krém na ruky s nechtíkom
Tento krém som mala v adventnom kalendári a zaradil sa medzi moje obľúbené vzhľadom na to, že neznášam ak sa krém dlho vstrebáva a zanecháva film. Tento krém sa naopak rýchlo vtrebal a nezanechal žiadny nepríjemný pocit filmu, preto si ho kúpil aj v plnom balení ak ho nájdem v drogérii. 

Himalaya- sparkly white zubná pasta
Nesmie chýbať ani moja obľúbená zubná pasta, ktorá má ananásovú príchuť a je tiež vegetariánska. Rada striedam rôzne druhy pást tejto značky.

Rodial- mascara XXL
Máme tu niečo aj z dekoratívnej kozmetiky a to konkrétne špirálu z Glossyboxu. Táto špirála sľubuje predĺženie, ale mne skôr fungovala na zahustenie na to mala naozaj dobrú kefku. Bola však dosť krémovej konzistenie čo spôsobilo, že aj rýchlo vyschla.

Sephora- primer
Ako darček k nákupu v Sephore som dostala primer od nich a bola som dosť zvedavá aký bude, pretože som od nich ešte žiadny primer neskúšala. Tento bol dosť silikónový, ale mne to úprimne nevadilo. Zaujalo ma ako dobre vyplnil póry hlavne na t-zóne a celkovo ho hodnotím pozitívne. 

Primark- odličovacie tampóniky
Dávno sme tu nemali ani moje obľúbené odličovacie tampóniky, z ktorých si robím pravidelné zásoby v Primarku. Za poslednú dobu sa mi z nich opäť podarilo spotrebovať ďalšie balenie a stále pre mňa zostávajú jedničkou čo sa týka ceny a kvality.


Lush- April showers kúpelová bomba


Ešte pred Veľkou nocov som si v Lush kúpila bombu, ktorá bola práve týmto sviatkom inšpirovaná a prikladám z nej aj ukážky. Úprimne mňa táto nejako nezaujala, len vyšumela a zanechala trochu zafarbneú vodu. Tie malé slzičky, ktorá obsahovala boli nasiaknuté olejom alebo niečím podobným a keď bomba vyšumela tak zostali na vode a boli naozaj zaujimavé na dotyk. 













1 komentár:

  1. To je pořádná várka produktů! :) Moc mě zaujal suchý olej od značky Rituals, protože ji mám strašně ráda a olej vypadá zajímavě :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť