nedeľa 17. septembra 2017

Lush- mask of magnaminty


Ahojte :) Opäť som sa ocitla v kráľostve zvanej Lush a pomedzi krásnych a voňavých produktov, ktoré ponúkajú som si odniesla známu a veľmi obľúbenú masku, ktorú si v tomto príspevku priblížime.


Ak poznáte značku Lush, tak určite viete že všetky ich produkty sú šetrné ako k prírode tak aj k zvieratám a sú to všetko čerstvé hand made produkty. Mask of magnaminty vonia po mäte/pepermite a po nanesení pôsobí chladivo. Príjemne uvoľňuje pleť a prečisťuje ju. Je hustejšej konzistencie preto možno to nanášanie nie je tak rýchle, ale zároveň obsahuje peelingové čiastočky (fazuľky adzuky), ktoré sa dokážu dostať až do hĺbky a tak odstraňujú čierne bodky a nečistoty z pleti. Je vhodná na všetky typy pleti a navyše sa môže použiť aj na telo.


Naposledy keď som si kúpila masku v Lush, tak to bola práve tá z ich čerstvej rady, ktorú som ale momentálne na zimu nechcela, pretože sa musia uchovávať v chladničke, ale ako som už raz spomínala v zime by som si nerada dávala niečo studené na pleť. Táto maska sa dá tiež dať do chladničky a tým jej "chladenie" bude ešte efektívnejšie, ale magnaminty nepatrí medzi tie masky, ktoré by sa výhradne museli uchovávať len v chladničke ako práve tie čerstvé.

Maska by mala byť použitelná 4 mesiace, čo sa vám môže zdať na Lush celkom dlhá doba, ale v zložení môžeme nájsť methylparabén, ktorý napomáha tomu aby sa maska tak skoro nepokazila.
Ak sa však vyhýbate parabénom, tak vôbec nemusíte mať obavy, pretože si ju môžete zakúpiť aj vo verzii, ktorá sa nazýva samo-konzervačná, čo znamená že neobsahuje žiadne parabény, ale na druhej strane sa skôr pokazí.

Odporúča sa 5-10 minút nechať pôsobiť masku a potom zmyť. Môj tip pre vás je taký, že ak chcete v tomto chladnejšom počasí docieliť chladivý efekt masky, ale vyslovene ju nechcete držať chladničke, tak po nanesení masky si skúste napríklad vejárikom alebo rukami "rozhýbať vzduch" pri tvári a maska bude pôsobiť chladnejšie. Dúfam, že ste pochopili čo sa vám snažila vysvetliť.

Zmývanie masky je pomerne jednoduché, ale odporúčam si ju dávať dole mokrým uterákom pretože to tak ide oveľa rýchlejšie, ako keby ste si ju zmývali pod vodou.



V komentári sa so mnou môžete podeliť aké sú práve vaše obľúbené produkty od značky Lush.



1 komentár:

  1. Jé v lushi jsem zrovna dneska byla a dokonce jsem pokukovala po této masce:) no určitě o ní ještě popřemýšlím

    OdpovedaťOdstrániť