štvrtok 20. augusta 2015

Glossybox za August 2015


Ahojte :) Tak ako každý mesiac aj tento som sa rozhodla, že vám ukážem čo som dostala v Glossyboxe. Som naozaj nadšená, pretože ako veľmi som bola sklamaná minulý mesiac, tak tak ma tento potešil. Box obsahuje naozaj užitočné a využiteľné veci čo je naozaj super. Ja však stále nechápem, prečo nemôže každý predplatiteľ dostať v boxe to isté. Myslím si že tak by to bolo oveľa viac fér, no čo už, tak poďme odhaliť čo bolo v Glossyboxe tentokrát.



Tak ako každý mesiac sa aj teraz v boxe nachádzal leták s konkrétnymi produktami a cenami a s užitočnými typmi a radami. Ďalej nesmieme zabúdať na rôzne kupóny a poukážky, ktoré pravdepodobne nevyužijem, no dám ich niekomu, kto ich bude môcť využiť v Rakúsku. 

Keď som otvorila box, tak som si povedala "preboha čo to zas poslali.." no keď som si viac pozrela produkty a viac si o nich prečítala, tak som zistila, že sú v skutku naozaj dobré a budem ich môcť plne využiť. Takže presne sa mi potvrdilo, že nemám súdiť knihu na základe obalu. 


Produkty, ktoré sa v boxe nachádzali a ich ceny:

-Palmolive AROMA SENSATIONS sprchový gél: krásne vonia po dračom ovocí, vanilke.. a pri kúpeli naozaj rozmaznáva telo nie len jeho vôňou, ale i peelingovými čiastočkami, ktoré sa v ňom nachádzajú. Ešte som ju u nás v obchode nevidela, ale ak ju tu budeme mať (alebo už máme), tak si k nej určite privoňajte a neodoláte kúpe. Tento produkt považujem za naozaj najlepší z celého boxu.
Plné balenie, cena: 2,39€

-Borotalco púder: tento púder sa vyrába podľa veľmi starej receptúry je vhodný pleť, pokožku po kúpeli, na wellness a tiež po holení. Má príjemnú vôňu a je veľmi jemný. Ďalšia vec, ktorá sa dá skvele využiť na rôzne účely.
Plné balenie, cena: 3,99€

-Labello balzám na pery s jahodovou vôňou: tento balzám zrejme nikomu netreba predstavovať, pretože ho už určite každý z vás aspoň raz vyskúšal. Príjemne vonia po jahodách, hydratuje, nevysušuje pery, farbí len naozaj jemne čím vyzdvihne prirodzenú farbu vašich pier a obsahuje trblietky, ktoré ale veľmi na perách nie sú vidieť.
Plné balenie, cena: 1,99€

-So Susan Cosmetics ceruzka: prvá vec, ktorú som si na tejto ceruzke všimla bola jej cena, ktorá mi príde úplne prehnaná, podľa mňa do boxu dávajú takéto veci úplne zbytočne, ale to len tak pomimo.. Ceruzka určite plní svoj účel a to rozjasnenie pod obočím, rozjasnenie vnútorného kúptika oka (a ďalšie čo si ešte chcete rozjasniť), no za takú cenu by som si ju určite nikdy sama od seba nekúpila, nižšie nájdete aj swatch.
Plné balenie, cena: 20,95€



-Emité Make Up štetec: najdrahšia vec z celého boxu je zároveň aj najväčšou blbosťou čo sa ceny týka. Pre mňa tento štetec, ktorý môžete použiť hlavne na blending určite nie je tak kvalitný, aby mohol stáť toľko peňazí. Navyše je veľmi veľký, čo spôsobuje, že sa v ruke zle drží, číže sa s ním aj zle manipuluje.
Originálny produkt, cena: 30,00€

-Self-Tanning natural & uniform color samoopalovacie obrúsky: nič podobné som zatiaľ neskúšala, tak budem zvedavá na výsledok 
-Vzorka, produkt nemal uvedenú cenu

CELÝ BOX VYŠIEL NA 59,32€







4 komentáre:

  1. o tomto boxu slyším teda prvně ale souhlasím třeba ten štětec je opravdu cenově přehnaný :// Osobně bych asi využila jen make up ,balzám a sprcháč

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten štetec som mala teraz v boxe tiež a tiež si myslím, že cena je prehnaná. Celkovo mám pocit, že nemecký Glossybox je oveľa lepší.
    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým úplne súhlasím ja som doteraz tiez nechápala preco majú niektoré dievčatá v boxoch niečo úplne ine ako ja, ale nemecky Box je oveľa lepší

      Odstrániť