pondelok 24. augusta 2015

Spotrebované August 2015



Ahojte :) Ja sa na tento článok teším a zároveň som smutná, pretože sa pomaly ale isto končia prázdniny. Tento mesiac sa mi podarilo vypotrebovať pomerne veľa vecí a to hlavne som sa snažila zbaviť produktov, v ktorých som mala už len málo aby som ich zbytočne už nemala a mohla si za ne kúpiť nové náhrady. Dúfam, že vás inšpirujem a kúpite si niečo z mojich produktov, ktorá vám teraz ukážem.


Sprchový gél od Bebe young care som mala v jednom Glossyboxe. Nikdy predtým som nič od tejto značky neskúšala, pretože ju nemáme na Slovenku, čo po vyskúšaní tohto sprchového gélu veľmi ľutujem. Krásne voňal po granátovom jablku a tiež dostatočne penil. Pokožku som po jej použití mala veľmi jemnú (nebola vôbec vysušená) a navyše krásne voňala. Ak budete v zahraničí tak si určite kúpte takýto sprchový gél a vyskúšajte ho, pretože môžem vám zaručiť, že určite neoľutujete. 

Micelárna voda od Garnier mi vydržala naozaj dlho a pre mňa je to jedna z naozaj najlepších micelárnych vôd na trhu. Pleť krásne vyčistí a nezanecháva ju príliš vysušenú, nemá ani vôňu, ktorá by nie každému mohla vyhovovať čo je ďalšie plus. Nedráždi pleť a môžete s ňou odlíčiť aj očný make-up (tiež nedráždi oči) a aj pery. Ak váhate akú micelárnu vodu si kúpite nabudúce, tak určite skúste túto, pretože s touto naozaj nič nepokazíte, práveže bude veľmi spokojný.

Krém na končeky od Dove som mala doma naozaj už dlho a míňal sa mi veľmi pomaly napriek tomu, že som ho často používala. Je to zrejme vďaka pumpičke, ktorá vždy dala požadovanú dávku bez toho, aby ste na vlasy naniesli príliš veľa produktu. Krásne voňal a mal slúžiť na to, aby sa vám nelámali a neštepili končeky vlasov. Mne to veľmi pomohlo a určite si ho kúpim znova. Ale nemyslite si, že keď si to dáte na zničené končeky, tak vám to pomôže. To vôbec nie, musíte si dať najprv trochu ostrihať zničené končeky a potom si to nanášať, vtedy vám to zabráni lámaniu.

Someday telové mlieko od Justina Biebera som nejako zabudla samostatne vyfotiť a už som všetky spotrebované produkty vyhodila, keď som začala písať tento článok tak za to sa ospravedlňujem. Každopádne mala som ho v sete s voňavkou, telové mlieko voňalo rovnako ako voňavka a telo veľmi dobre hydratovalo, taktiež sa rýchlo vsiakla do pokožky. Jediné mínus k tomuto produktu, ktorý mám je ten, že sa v ňom nachádzali trblietky, ktoré mi niekedy naozaj liezli na nervy pretože som sa z nich celá leskla a to sa mi pri každej situácii nehodilo.

Krém od Garnier na zmiešanú až mastnú pleť mal naozaj zvláštnu konzistenciu, ktorá mi ale vyhovovala. Myslím si že na moju pleť sadla veľmi dobre, hydratovala ju a zároveň na nej nezanechávala mastný efekt. O tomto produkte som už robila podrobnú recenziu minulý rok, takže ak sa preklikáte tak sa o ňom môžete dozvedieť viac. Za mňa však tento produkt určite áno.

Tieto vzorky som niekde podostávala krém od Nivei energia pre vašu pokožku by zrejme mala spružniť pleť a dodať jej energiu. Použila som ju len z tejto vzorky, takže neviem potvrdiť či naozaj robí to čo sľubuje. Naopak make-up od Rimmel Lasting Finish nude je niečo úplne úžasné a veľmi uvažujem, že si ho kúpim aj v plnej verzii. Má SPF 25 čo sa teraz na leto veľmi hodí. Ja som ešte naozaj nikdy nemala takú krásnu pleť od žiadneho make-upu ako od tohto. Pleť bola naozaj matná a neleskla sa a tiež mi pekne zakryl nedokonalosti. Tento make-up je proste úžasný!

Maska na vlasy od Elseve by mala obnoviť poškodené vlasy. Opäť veľmi dobrá vôňa, vlasy sa mi po nej dali pekne rozčesať, ale že by mi nejako pomohla s poškodenými vlasmi, tak to som si naozaj nevšimla. Tento produkt nie je zlý, ale znovu by som si ho nekúpila. 

Ústna voda od Listerine, tak ja som jednu raz skúšala a vtedy som si povedala, že nikdy viac, no posledný mesiac som mala nejaký opar ani neviem ako to nazvať na vnútornej strane líca (je to proste dosť komplikované), tak som sa rozhodla že vyskúšam túto vodu a veľmi mi pomohla, nebola vôbec hnusná, ako tie predošlé čo som už skúšala. Mala som po nej pocit, že mám naozaj ešte viac dočistené zuby, čo je naozaj super. Tento výrobok vám odporúčam vyskúšať.

Odličovacie obrúsky od Balei si kupujem stále dookola, ešte som nenašla lepšie a asi ani nechcem, pretože tieto veľmi dobre odlíčia make-up a pleť zanechávajú jemnú a nevysušenú. Čo sa mi na nich ďalej páči je to, že nevysychajú a až do posledného obrúsku sú mokré. Jediné čo mi na tomto druhu, ktorý som mala nepáči je vôňa. Vonia po malinách a mne táto vôňa nejako veľmi nesadla. 





1 komentár: