piatok 26. februára 2016

Glossybox za február 2016


Ahojte :) Asi ste už dlho čakali na nový Glossybox, no bohužiaľ ku mne domov dorazil až teraz. Vzhľadom na to, že február je mesiacom lásky, keďže v ňom slavíme Valentín, tak aj box sa inšpiroval touto témou- love is in the air. Krabnička je tento krát naozaj krásna, je ružovej farby s motývom mašle a kvietku. Čo sa týka obsahu som však sklamaná, veď posúdte sami, keď si nižšie prečítate článok. Nemyslím si že sa trafili do témy, čo je škoda, pretože tento box mohol byť veľmi zaujimavý.


Ružová farba je naozaj krásna! Myslím si, že by som ocenila ak by všetky boxy boli v takejto farbe.



Royal Apothic- Cream Venetain Grove- Tento krém je určitený ako telové mlieko po sprchovaní na mokrú pokožku. Obsahuje kyselinu mliečnu a mliečne bielkoviny, ďalej vitamíny A a E a olivy. Zloženie je veľmi zaujimavé a myslím si že pokožku naozaj dobre vyživý, takže budem zvedavá na jej účinok. Som však sklamaná z jej vône, pretože mi príde veľmi silná a vôbec mi nevonia.
-originálny produkt, cena: 25,48€


MeMeMe Cosmetics- Playful Peach ceruzka na pery- Ceruzka sa nesie vo veľmi zaujimavej ja by som povedala, že až koralovej farbe. Skúšala som si ju naniesť na pery, a však ak máte suché pery tak vám bude zaliezať do vrások, čo je škoda, pretože farba je krásna. Ja som však čakala, že vzhľadom na to, že sa Valentín nesie v červenej farbe, tak práve ak aj v boxe bude nejaký produkt na pery, tak bude červený. 
-originálny produkt, cena: 11,00€


aldoVandini sprchový gél- No a znovu sprchový krém. Nechápem síce načo, keďže aj v minulom sa jeden nachádzal, ale teší ma, že je aspoň od značky Vandini, pretože tú obľubujem, tak uvidíme aký bude. Vonia po vanilke a makadamii.
-originálny produkt, cena: 3,99€


Catherine Nail Collection- Túto značku lakov som už raz v boxe mala, tento je skôr top coat ako lak a je naozaj krásny, pretože obsahuje guličky v bielej, modrej a jemnej oranžovej farbe. 
-originálny produkt, cena: 8,50€


-417 Catharsis Vitamin Mineral kondicionér- Keď som uvidela tento produkt, tak som už absolútne nechápala, čo má spoločného s Valentínom, ale tak čo už. Kondicionér obsahuje minerály z mŕtveho mora, harmanček, papaju a aloe vera.
-originálna produkt, cena: 22,00€


Tak toto bol obsah celého boxu, čo na neho hovoríte? Boli by ste radi ak by bolo niečo podobné aj na Slovensku?
Celý box vyšiel na 70,97€
Často sa mi pýtate ako myslím cenu celého boxu na konci článkov- znamená to, koľko by vás vyšlo ak by ste si kúpili všetky produkty z boxu v plnej cene.


1 komentár: