nedeľa 21. februára 2016

Spotrebované za február 2016



Ahojte :) Tento mesiac skutočne môžem povedať, že sa mi podarilo spotrebovať všetky produkty, v ktorých som mala už len naozaj málo a naozaj už žiadali o dopotrebovanie. Takže začínam mať obavy čo dám do nasledujúcich spotrebovaných produktov, ale to sa ešte nechajte prekvapiť. Tieto príspevky mám veľmi rada a niekedy dokážem presedieť hodiny pozeraním si blogu, na ktorom sa podobné články tiež robia, tak ak máte nejaké typy, určite mi ich hodťe do komentárov.




Balea balzám na nohy Lovely- Balzám nebol hutný, ale rýchlo sa vstrebal do chodidiel. Musím povedať, že mi strašne ale strašne pomáhal, keď som na praxi a veľa hodín robila a večer ma už nohy dosť boleli, takže týmto si ma veľmi získal.

John Frieda šampón na vlasy- Vôbec som nečakala, že práve tento šampón bude jeden z najlepších, aké som kedy vyskúšala. Stačilo z neho použiť naozaj len malé množstvo a vlasy krásne prečistil. Najviac sa mi však na ňom páčilo to, že udržal spolu jemné vlnky, ktoré mám vo vlasoch a tak pôsobili veľmi prirodzene a nie len tak obyčajne, ako sa mi to stáva u ostatných šampónov. Posledná vec, ktorú ešte musím dodať je to, že vlasom dodal aj lesk. Ak nájdem tento šampón niekde na internete, tak si ho určite objednám.

Catrice paletka korektorov- Z týchto tuhých korektorov som používala okrem farebných skoro všetky, celkom pekne zakrývali nedokonalosti a taktiež rozjasnili očné okolie, ale pri použití väčšieho množstva zaliezali do vrások. Túto paletku mám už veľmi dlho, tak som sa rozhodla, že je čas dať jej zbohom.



Balea odličovacie obrúsky s grapefruitovou vôňou- Obrúsky od Balei sú moje neustále stálice a nedám na ne dopustiť. Sú dostatočne vlhkké až do posledného obrúsky a makeup odstránia veľmi ľahko a bez drhnutia. Konkrétne pri týchto mi troška vadí silnejšia vôňa grapefrutiu, ale ak máte grapefruit radi, tak sa vám vôňa bude určite páčiť.

Balea hydratačné odličovacie obrúsky Summer Garden - Presne to isté ako som už napísala pri predchádzajúcich obrúskoch platí aj pri týchto a ich obal bol naozaj krásne navrhnutý na leto, čo určite prilákalo veľa ľudí, aby si ho aj pre neho kúpili.



Dettol Moisture with aloe vera and milk protein tekuté mydlo- Mydlá od Dettolu sľubujú skoro až stopercentné odstránenie nečistôt z rúk a naozaj som pri jeho používaní pociťovala čistejší pocit rúk.

Dove WinterPflege sprchový krém- Všetky sprchové krémy od Dove sú veľmi výživné a pokožku zanechávajú extrémne jemnú a hydratovanú, presne toto isté platí aj pre tento produkt a navyše znovu sa musím opakovať, ale vôňa je neskutočne úžasná!

Elseve Volume Collagen šampón na vlasy- K tomuto produktu veľa povedať neviem, pretože ho používali naši, ale Elseve má podľa môjho názoru kvalitné šampóny a objem, ktorý sľubuje určite dodal.



Kneipp krištáliky do kúpeľa- Tentokrát tu máme fiaľové krištáliky do vody, ktoré naozaj krásne zafarbily vodu na fiaľovo a vyzeralo to naozaj nádherne. Ak ste ešte nič podobné neskúšali tak to určite skúste ak aj nie presne od tejto značky, ale myslím si že Kneipp je jedna z najlepších.

Green Tea mask- Túto masku som mala v jednom z Glossyboxov spolu s ešte jednou, ktorú ste vo vypotrebovancoch mohli vidieť myslím, že minulý mesiac. Bola to skvelá maska, ktorá úžasne vyživila pokožku a dodala jej neskutočné množstvo vody. Nebola krémovej konzistencie, naopak bola to maska, ktorú ste si položili na tvár a nechali pôsobiť. Bola neskutočne vlhkká a myslím, že najlepšia akú som kedy skúsila.

Ebelin Maxi tampóniky- Na tieto tampóniky som sa naozaj veľmi tešila. Veľmi mi vyhovuje ich tvar a aj veľkosť narozdieľ od tých malých, tak ak ste ich ešte neskúšali tak vám ich môžem len odporúčiť. 


Nivea vzorky čistiaci krém a gél s vitamínom E / mandľovým olejom- Tieto vzorky som mala ešte v Glossyboxe, ale rozhodla som sa že ich vyskúšam. Z tej modrej rady som už mala gél, ale prišiel mi strašne gélový a veľmi ťažko sa potom zmýval z tváre, takže ten za mňa nie, ale naopak ružovú radu mám veľmi rada, takže rozmýšľam, že ak dopotrebujem moju aktuálnu starostlivosť o pleť, tak by som túto ružovú radu rada vyskúšala.

Balea maska dodávajúca vlhkosť suchej pleti- Masky od Balei začínajú byť u mňa pomaly pravidelnými vypotrebovancami, mám ich však naozaj veľmi rada. Táto rovnako ako všetky zjemní pleť a skutočne som cítila, že po jej použití pleť nebola tak strašne suchá.



A nakoniec čo som tento mesiac počúvala, čítala a pozerala..


Seriály- konečne sa začiatkom roka opäť spustili moje obľúbené seriály a to The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, The Originals a najnovším prírastkom sa stáva Shadowhunters, takže ak milujete tieňolovcov tak ako ja, tak si ho určite pozrite.

Knihy- do školy som sa musela dosť učiť, takže na knihy mi nezostalo veľa času, ale mám rozčítanú tretiu časť zo série After- After we fell.

Hudba- tento mesiac som bola úplne závislá na Zayn- Pillow Talk, Coldplay & Beyonce- Hymn for the weekend, Nick Jonas- Jealous


1 komentár:

  1. Nad soľou do kúpeľa som dlho rozmýšľala, ale pri najbližšej návšteve drogérie si ju už určite neodpustím :) Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť