utorok 3. mája 2016

Glossybox za Apríl 2016


Ahojte :) S menším oneskorením, ale mám tu pre vás Glossybox za apríl. Box bol tentokrát inšpirovaný "festivalmi", ktoré sú teraz v plnom prúde. Nachádzal sa v ňom jeden produkt, ktorý ma veľmi potešil, ale to sa dozviete až konci článku, čo to bolo. Možno sa pýtate prečo nebol v poslednom čase žiadny príspevok, tak je to preto, pretože som na praxi mimo domu, ale cez víkend sa už vraciam domov juhú! (teda dnes som bola na jeden deň doma počas voľna)


Ako môžete vidieť na fotke v boxe sa nachádzalo päť produktov z naozaj rôznych kategórií. Tentokrát si myslím, že sa s produktami celkom trafili do témy, aj keď ja by som si na festival vzala trošku iné produkty. Všetky produkty sa však naozaj hodia na každý deň, takže to ma veľmi teší. 



Colgate MAX WHITE zubná pasta- Táto zubná pasta sľubuje pri pravidelnom čistení (ráno a večer) už do piatich dní žiarivejší úsmev. Obsahuje zložky, ktoré používajú aj zubáry pre bielenie zubov. Tomu, že by mali byť zuby do piatich dní bledšie samozrejme neverím, ale zubná pasta sa vždy hodí. Každopádne ju vyskúšam a ktovie, možno bude dobrá (ale o tom vám dám samorezjme vedieť).
-originálny produkt, cena: 4,99€

Got2b Vorspiel styling- Tento produkt slúži na úpravu vlasov, na udržanie jej vonkajšej štruktúry, aby ste vlasy nemali rozlietané, ale pekne uhľadené. Môže sa použiť ako na mokré vlasy tak aj na suché. Ešte som ho neskúšala, takže som veľmi zvedavá čo urobí s vlasmi, pretože takéto produkty mám naozaj rada a myslím si že práve s týmto produktom sa najviac trafili do festivalovej témy. Pretože kto by nechcel mať dobre upravené vlasy na festivale?
-originálny produkt, cena: 5,99€


Nutraluxe MD balzam na pery- Bezfarebný a antibakteriálny balzam na pery s jahodovou vôňou. Obsahuje vitamíny, ktoré vyživujú pery. Tento produkt sa taktiež veľmi hodí na festival a svojím tvarom sa podobá na známy eos.
-originálny produkt, cena: 4,99€

STUDIO 10 ceruzka na obočie- Veľmi sa mi páči táto ceruzka na obočie hlavne z toho dôvodu, že je na jednom konci hnedá a na druhom krémová, je tým pádom aj veľmi praktická. Je mäkká no nie príliš, takže s ňou dokážete nakresliť veľmi presnú linku a alebo s ňou vyplniť obočie. Obe jej strany majú veľmi neutrálnu farbu, takže ich môžete použiť na všetky typy pleti. Krémová strana naopak dokáže rozjasniť pod obočím alebo vyzdvihnúť oči vo vnútornom kútiku.
-originálny produkt, cena: 28€


Benefit HOOLA tekutý bronzer- A je to tu! Vec, ktorá ma potešila úplne najviac. Keď som sa dozvedala, že v boxe má byť práve tento bronzer, tak som sa modlila, aby sa objavil aj v tom, ktorý pošlú mne. Ak ma sledujete pravidelne, tak určite viete, že značku Benefit mám veľmi rada a na tento bronzer som si už brúsila zuby, no teším sa že sa nachádzal v boxe v tomto malom balení, pretože to väčšie by som aj tak celé nevedela využiť, toto malé je pre mňa ideálne. Bronzer obsahuje pumpičku, s ktorou si napumpujete potrebné množstvo produktu. Najprv budete asi prekvapený, pretože farba je naozaj tmavá, aspoň ešte teraz pred letom je na mňa dosť tmavá, ale ak si ju zapracujete do pleti tak s ňou krásne vsplynie. Tento produkt je naozaj skvelý, ako všetky od benefitu a ak vám nerobí problém si za neho priplatiť tak ho určite skúste!
-originálny produkt, cena: 30,50€


Celý box vyšiel na 74,47€ (ak by ste si z neho kúpili všetky produkty v originálnej veľkosti).

Ako sa vám páči najnovší Glossybox? Ak by ste si z neho mali vybrať produkty na festival, ktoré by ste si vzali vy? Určite sa so mnou o to podelte v komentári.








3 komentáre:

  1. Nejvíce mě zaujal tekutý bronzer Hoola :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si s tým Hoola neviem dáko rady. Skôr mi vyhovujú púdrové produkty ako tekuté. Ty si s ním spokojná?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ ak si s ním chcem naozaj dobre vykontúrovať tvár, tak to trvá dlho a máš pravdu s púdrovými produktami je to lepšie a mne tiež vyhovujú viac..

      Odstrániť