pondelok 30. mája 2016

Spotrebované za Máj 2016


Ahojte :) Tento mesiac som vám skoro zabudla pridať spotrebované produkty. Netuším prečo, ale vôbec som si neuvedomila, že už máme koniec mesiaca. Našťastie som ale pri pozeraní jedného blogu uvidela článok s vypotrebovanými produktami, takže som sa hneď išla pozrieť do môjho košíčka, aby som vám mohla pripraviť článok.


Adidas born original- Túto vôňu som si kupovala na základe vzorky, ktoré sa ešte dávnejšie keď vyšla rozposielali. Podľa vzorky mi strašne voňala a dokonca ešte aj v obchode keď som si ju kupovala, ale po čase pri používaní som zistila, že sa mi vôňa veľmi nehodí aj napriek veľmi zaujimavému zloženiu: hlava- pomaranč, marhuľa, bergamot, srdce- jasmín, kokos, jablko, základ- olivovník, fazule tonka, céder.

Justin Bieber Someday- Či máte Justina radi alebo nie, táto vôňa by vás chytila určite za srdce. Bol to môj prvý parfém od neho (a už mám ďalšie v zásobe), no pre mňa má krásnu jemnú a sviežu vôňu, ktorú však na vás ostatní naozaj cítili a často sa ma pýtali či mám "zase" na sebe Justina. A jeho zloženie, ktoré ma tak veľmi očarilo a je naozaj dobre vymyslené pretože jednotlivé vône k sebe veľmi dobre pasujú: hlava: mandarínka, hruška, ríbezle, srdce- jasmín, kvetinové tóny, základ- vanilka, pižmo.


Balea- Diamanten Traum sprchový gél LE- Tento sprchový gél som mala ešte v sade, ktorú som dostala na vianoce. Jej vôňa bola naozaj krásna a vôbec ju nedokážem opísať. Taktiež dobre penil, takže mu nemám čo vytknúť a tak ako aj iné limitované edície od Balei aj túto by som rada uvítala v stálej ponuke. 

Elseve extraoriginary oil a nutri-gloss luminizer šampóny na vlasy- Tieto šampóny sú fajn na umytie vlasov, pretože vám ich naozaj dostatočne prečistia. Žiadne zázraky ale nečakajte, a však ak máte zdravé vlasy, tak vám budú vyhovovať. 


Balea Liebestraum krém na ruky- Super krém od Balei a hlavne lacný. Mal krásnu vôňu, myslím že bola tulipánová. Nemal príliš hustú ani príliš tekutú konzistenciu, takže sa aj veľmi rýchlo vsiakol. Tak ak ste ešte tento krém neskúšali, tak vám ho môžem len doporúčiť. 

Nivea odličovacie obrúsky- Tieto obrúsky som mala v jednom Glossyboxe. Boli naozaj super dobre odlíčili a taktiež voňali po známej "Nivea" vôni. Obrúsky boli jemné a dosť vlhkké. Takže ak vám nerobí problém priplatiť si za obrúsky, tak tieto určite skúste. 

Eucerin denný krém- Tento krém sa tiež nachádzal v Glossyboxe. Je naozaj rozdiel ak používate krém z drahšej cenovej kategérie, ako to bolo aj pri tomto. Nebol hutný, takže sa veľmi rýchlo vsiakol do pleti a pleť bola po jej použití veľmi jemná na dotyk. Taktiež sa mi osvedčil ako podklad pod makeup. 


Nivea invisible black&white antitranspirant- Tento produkt sa tiež nachádzal v Glossyboxe. Veľmi pekne voňal a naozaj nezanechával škvrny na oblečení. A však stala sa mi taká vec, ktorá sa mi ešte pri žiadnom spreji nestala a to bolo to, že keď som ho jeden deň chcela použiť aj napriek tomu, že v ňom bolo ešte dosť tak vyprchal.

Avéne termálna voda- Túto termálnu vodu mám veľmi rada hlavne v tomto teplom období. Pleť veľmi dobre osvieží a zároveň schladí. Určite skúste pretože v lete sa vám určite bude hodiť. 


-417 šampón a kondicionér- Tieto produkty boli tiež v Glossyboxe, no nebola som s nimi spokojná. Šampón mal byť vitamínovou bombou pre vlasy a taktiež im mal dodať lesk, no na mojich sa to nejako neukázalo, nezdali sa mi zdravšie ani lesklejšie po použití. A kondicionér bol strašne tekutej konzistencie, takže sa s ním ani nedali dobre obaliť vlasy. Oba tieto produkty obsahovali minerály z mŕtveho mora a ich plné balenie bolo dosť drahé. Bohužiaľ mne nevyhovovali. 


Nuxe a Vichy vzorky krémov- Ten od Nuxe mi strašne smrdel netuším z akého dôvodu a taktiež sa mi po jej použití dosť lepila pleť, takže ten mi nevyhovoval ale ten od Vichy bol super a ak by nebol taký drahý tak by som ho určite uvítala aj v plnom balení.




Keď sa na tento príspevok spätne pozerám, tak som ho mohla nazvať aj spotrebované z Glossyboxu :D
Tento mesiac sa skončili série aj mojich obľúbených seriálov. A to The Vampire Diaries a The Originals. Už sa neviem dočkať na ďalšiu sériu, aj keď to si ešte dosť počkám. Tento mesiac som si tiež konečne našla čas na čítanie kníh, na ktoré som nemala čas. O tom vám asi spravím článok lebo si myslím že by sa vám mohli páčiť.

1 komentár:

  1. Nuxe má kvalitné a príjemné produkty, určite skús masku na pleť. Tá nesmrdí a na pleti je veľmi príjemná. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť