pondelok 21. júla 2014

Spolupráca s Dermacol


Ahojte :) Firmu Dermacol si myslím, že nemusím ani jednej z vás predstavovať, pretože určite každá z vás vlastní výrobky od nich. Samozrejme ani ja nie som výnimkou a preto som aj poprosila Dermacol o spoluprácu. Poslali mi tieto tri produkty na testovanie, ktoré môžete vidieť na fotke.Čiže sprchový gél s vôňou rebarbory potom fialový očný tieň a nakoniec lesk na pery. Touto cestou sa im veľmi pekne chcem poďakovať za zaslanie produktov a taktiež budem rada ak ma aj nabudúce prekvapia pošlú mi produkty na testovanie.




Sprchový gél s vôňou rebarbory a jahôd ma už pri otvorení ohúrila jej úžasnou a intenzívnou vôňou.
Na obale sľubuje, že naštartuje vašu myseľ aj telo a s tým musím len súhlasiť, pretože keď som sa s ním osprchovala, tak som sa naozaj cítila ako znovuzrodená. Keď sa však gél nanesie na telo, tak mierne začne strácať na silnej vôni, ktorú má keď si k nej privoniate. Stačí z nej použiť naozaj málo a veľmi dobre pení. Obal je tiež originálny. Ako som sa to snažila odfotiť gél nemá žiadnu farbu je číri. Veľmi sa teším tomu, že Dermacol začal vyrábať aj sprchové gély, pretože podľa môjho názoru sú určite jedničkou a dokázala by som sa s nimi sprchovať od rána až do večera. Takže tento sprchový gél vám môžem len odporučiť.

 


Fialový očný tieň ma na prvý pohľad, keď som ho vylovila z obálky v ktorom mi ich Dermacol poslal veľmi potešil. Na prvý pohľad som si hneď pomyslela, že má úžasnú pigmentáciu a už som si v hlave začala predstavovať na aké líčenie by sa tieň dal použiť. Potom však keď som si ho naniesla na ruku, tak som zostala sklamaná, pretože pigmentácia, ktorá ma tak nadchla bola vlastne veľmi slabá (môžete vidieť na fotke a na fotke som nanášala niekoľko vrstiev aby sa do dalo vidieť). Tieň som si nanášala na oči ráno a mala som ho na sebe približne 7 hodín. Keď som prišla domov, tak sa už moc ani nedalo vidieť, že som niečo na očiach mala, ale berte to s rezervou, pretože v takýchto horúčavách sa tomu ani nečudujem.
Ja mám veľmi podobnej farby tieň od Essence a keď ho mám porovnať s týmto, tak Essence vyhráva.



Lesk na pery má krásnu vôňu a ako ste si už určite všimli mne na vôni veľmi záleží. Proste keď mi niečo nevonia tak to môže byť prechválené akokoľvek ja to nechcem. Ale vráťme sa k lesku. Priznám sa, že ja moc lesky nepoužívam, som skôr zástanca balzamu na pery, ale keď som už na testovanie dostala práve lesk, tak som si ho vyskúšala, a teraz mi asi nebudete veriť, ale ja si ho od vtedy ako som ho skúsila dávam každý deň :D. Neviem čo ma to pochytilo, ale tento lesk ma proste dostal vôňou aj s tým, ako ľahko sa nanáša na pery. Aplikátor je dosť veľký takže jedným ťahom máte lesk na perách a nemusíte to robiť viac krát, keď sa niekde ponáhľate. Ja jednoznačne tento lesk odporúčam presne ako som  povedala aj tým babám, ktoré lesky veľmi nemusia. Na perách pôsobí veľmi prirodzene a keď ste teraz vonku na slniečku, tak sa vám pery prirodzene lesknú. Výdrž na perách je priemerná.


Vaše otázky:

-Budeš využívať produkty, ktoré si dostala k spolupráci alebo skončia v šuplíku?
Určite ich budem používať :)

-Čo vlastníš doma od Dermacol?
Poväčšine sú to toniká, odličovače, masky.. a potom púder, paletka korektorov a love lips :)

-Ak by si si v budúcej spolupráci mohla vybrať čo by si chcela aby ti poslali?
Určite špirálu a makeup a linku, pretože tie už chcem dlhú dobu vyskúšať, ale akosi som na to nemala čas

-Je podľa teba dermacol predražená značka?
Jediné čo sa mi zdá byť drahé je báza pod makeup, ale Dermacol je kvalitná značka takže sa určite oplatí priplatiť si za ňu

-Je niekto v tvojom okolí kto používa len veci od dermacol?
Moja dobrá kamarátka Miška :) Má teoreticky všetku dekoratívnu kozmetiku od nich, pretože má veľmi citlivú pleť a toto je jediná značka, ktorá jej nedráždi pleť. Ona mi vlastne aj odporučila skúsiť práve s Dermacol spoluprácu

1 komentár:

  1. ten sprchový gél vyzerá dobre, vôňu jahôd mám rada :)

    pozývam ťa na moju Giveaway! :)
    http://its-only-about-you.blogspot.sk/2014/07/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť