streda 16. júla 2014

Wishlist na júl 2014

Ahojte :) Dnes to nebude žiadna recenzia, no prichystala som si pre vás wishlist. Piatok odchádzam do Viedne na niekoľko dní, tak som už teraz začala premýšľať o tom čo by som si chcela kúpiť, aby som si vedela prichystať koľko peňazí si zoberiem so sebou. A tak ma teda napadlo, že sa s vami podelím o to, čo by som si chcela kúpiť a samozrejme pridám vám aj článok, keď sa vrátim domov, že čo som si nakoniec pokúpila, pretože verte mi, zbytočne si robím tento wishlist, lebo ja si aj tak pokúpim niečo úplne iné ako sa poznám :D. A nakoniec vás chcem poprosiť, aby ste na mňa piatok večer mysleli, pretože celú cestu do Viedne pôjdem autom ja sama :D, čoho sa dosť obávam, pretože to bude moja prvá takáto "mega dlhá" cesta odkedy som dostala vodičák (hej mám 17 :D).


Prvé dve veci sú laky na nechty :) Mne sa na toto leto veľmi hodia tie tzv. "light" farby. A najviac sa mi páčia bledomodrá (tú nájdete nižšie), bledoružová a bledooranžová.



 Claire´s je obchod, ktorý mám veľmi rada a vždy keď do neho idem nakupovať, tak si musím niečo zobrať. Môj názor je, že sú to aj niekedy prehnané ceny, no naopak dajú sa tu nájsť aj pekné a vkusné kúsky. Je mi ľúto, že u nás Claire´s nie je, takže zostáva mi len dúfať, že raz ho zavedú aj u nás.

 Toto je najkrajšia kabelka na svete! Ja viem, to by bol sen si ho kúpiť, ale zatiaľ mi brigády nevynášajú tak, aby som si mohla dovoliť za 200€ kabelku (tá cena je len odhad). Pridala som si ju do wishlistu len preto, lebo si chcem kúpiť podobnú, niečo na tento štýl.

Baby lips!! :) Ja vlastným zatiaľ len ten modrý (5. v poradí na fotke). Má v sebe aj faktor, takže je na leto vhodný. Ale teraz by som si chcela kúpiť asi farebný.

 Primark :) Priznám sa, že ja som ešte nikdy v tomto obchode nebola a práve preto by som tam teraz chcela veľmi ísť.Pozerala som si fotky z tohto obchodu na internete a ono to je naozaj obrovské, takže netuším ako sa udržím, aby som tam všetko nevykúpila.

 Toto je ten bledomodrý lak.

Naked 2 paletka. Síce už vyšla aj trojka, ale mne sa viac páčia tiene z dvojky, takže by som chcela túto. Opäť pripomínam, že nie som taká bohatá, aby som si mohla dovoliť originál, takže zostávame pri napodobenine z ebayu :). Zatiaľ som si ju neobjednala, ale keď tak bude napíšem vám o tom článok.
 

Špongia na makeup. Tiež si ju chcem objednať z ebayu, lebo tam si ju viem kúpiť za 1-2 € čo je viac vyhovujúca cena, ako keby som za ňu dala 10€.

 Táto sukňa, ktorá je spredu krátka a zo zadu zas dlhá sa mi páči už celé leto a stále som sa nedokopala k tomu, aby som si ju kúpila. No som aj radšej lebo vo Viedni si nájdem určite krajšiu, ako tu na Slovensku.


 Štetce na makeup. Nad touto investíciou už rozmýšľam dosť dlho, napriek tomu by som neobetovala veľmi veľa peňazí za štetce, napriek tomu by som si chcela kúpiť nejaké, aj keď nie príliš drahé. Takže si ich kúpim pravdepodobne z ebayu.
 


Kryt na môj iphone som si už objednala z ebayu, takže teraz čakám kým mi príde. (Sú to už 2 týždne a stále nič :( :(.


A sme na konci dnešného článku, ak ste aj vy robili podobný wishlist tak mi určite o ňom dajte vedieť a ja si ho rada pozriem a inšpirujem sa. Taktiež ak ste si z ebayu objednávali veci, ktoré som spomínala, že by som ich chcela aj ja, tak mi hodte link, čo ste si kúpili. To je na dnes všetko ahojte.

2 komentáre:

  1. Hezký wishlist..Já mám svůj tady http://anyworld0036.blogspot.cz/2014/06/my-summer-wishlist.html :))

    OdpovedaťOdstrániť